Σάββατο, 13 Αυγούστου 2011

AEGEAN REGATTA: Ο αγώνας ανοίγει πανιά από το Καρλοβασι της Σάμου στις 21 Αυγούστου

Οριστικοποιήθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα της Aegean Regatta 2011 σε συνάντηση που είχαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής στη Μυτιλήνη.
Ο αγώνας ανοίγει πανιά από το Καρλοβασι της Σάμου στις 21 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στη Ρόδο στης 26 Αυγούστου μετά από μία διαδρομή 140 ναυτικών μιλίων με ενδιάμεσους σταθμούς το Λακκί της Λέρου και τους Πάλους της Νισύρου.
Το πρόγραμμα της Aegean Regatta 2011 είναι το ακόλουθο:

Πόσες χιλιάδες νομίζεις ότι πρόσλαβε στο δημόσιο το ΠΑΣΟΚ το 2000;

και τα σαΐνια της ΝΔ ανέχονται της κατηγορίες του ΠΑΣΟΚ ότι διόρισε τα δικά της παιδιά!

Προσλήψεις για 33.000 ανακοινώνει το υπουργείο Εσωτερικών
Στη Βουλή η τροπολογία για τις προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ (news.in.gr, 27/7/00

Αν και όλοι αναγνωρίζουν πως το Δημόσιο έχει πολύ π
ερισσότερους υπαλλήλους από όσους χρειάζεται, φαίνεται τελικά πως διαρκώς χρειάζεται περισσότερους. Έτσι καθώς οι υπουργοί καθυστερούν στην υποβολή των αιτημάτων για την πλήρωση κενών θέσεων στο Δημόσιο, η αρμόδια υπουργός Εσωτερικών, Βάσω Παπανδρέου ανακοίνωσε στις 10 Νοεμβρίου την έγκριση 33.000 προσλήψεων για το 2001. Οι προσλήψεις αφορούν στον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα και σε τακτικό και αορίστου χρόνου προσωπικό.
Από τις 33.000 θέσεις, οι 22.877 αφορούν σε πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ και οι υπόλοιπες κυρίως σε απόφοιτους Λυκείου, αλλά και ορισμένες σε  απόφοιτους στοιχειώδους εκπαίδευσης. 

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ «ΣΥΓΧΡΟΝΗ» ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΥΣΗ

Γράφει η Σοφία


Το ότι στην Ελλάδα γεννήθηκε η Δημοκρατία(και πριν ΟΛΑ τα άλλα πολιτεύματα, που όμως ΔΕΝ φτάνουν την τελειότητα αυτής), εκτός όλων των άλλων, είναι δεδομένο και είναι ίσως περιττό να αναφέρεται σε κάθε άρθρο για την χώρα μας, μπας και συγκινηθούν οι χοντρόπετσοι «ηγέτες» και μας αφήσουν να περισώσουμε την Ευρώπη(γιατί της δώσαμε τόσο όμορφο όνομα, ωραία στην όψη σημαίνει, και την σακάτεψαν πολλάκις) και ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ την πατρίδα μας...

"Οι 9 ΜΚΟ του mister Καμίνη" δάσκαλε, που δίδασκες...

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης σέρνει πρώτος τον χορό των αδιαφανών προσλήψεων μέσω των ΜΚΟ, όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά η εφημερίδα «δημοκρατία». Μπορεί στην Περιφέρεια Αττικής και σε άλλες περιοχές οι σχετικές προτάσεις να βρίσκονται σε εκκρεμότητα και να μην έχουν εγκριθεί ακόμη, ο Δήμος Αθηναίων όμως έσπευσε ήδη να υπογράψει μνημόνια συνεργασίας με εννέα ΜΚΟ!

Διαπιστώνεται δηλαδή ότι ο Δήμος Αθηναίων έχει κιόλας επικεντρωθεί με περισσή φροντίδα στα προγράμματα...

Οι ακάλυπτες επιταγές....

 Χρέη και αιτήματα παραπέμπονται στο 2004!
Νικολάου, Νίκος 
(22/12/2002)
Ολίγον ενδιαφέρει την κοινή γνώμη η μετωπική σύγκρουση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης που εκδηλώθηκε με αφορμή τον προϋπολογισμό του 2003. Πρόκειται για την «κολόνια που κρατάει χρόνια», όπως διηγείται και το γνωστό λαϊκό άσμα. Εκείνο, νομίζω, που συγκράτησαν όλοι όσοι παρακολούθησαν την κοινοβουλευτική συζήτηση που άρχισε την περασμένη Τετάρτη και λήγει σήμερα το βράδυ είναι ότι, ο προϋπολογισμός του 2003 δεν έχει απλώς τις αβεβαιότητες της διεθνούς ύφεσης και του επικείμενου πολέμου στο Ιράκ αλλά θα συσσωρεύσει νέα χρέη τα οποία θα κληθούμε όλοι οι πολίτες να πληρώσουμε τα επόμενα χρόνια.

Ανοιχτή επιστολή του Δημήτρη Ιατρόπουλου στους «Πνευματικούς Ανθρώπους» του τόπου

Δημήτρης Ιατρόπουλος: Είσαστε Ξεφτίλες!

Γράφει ο Δημήτρης Ιατρόπουλος
Ποιος μικροαστικός σεισμός ταρακούνησε ωφελιμιστικά την κρανιακή σας κάψα, ω «πνευματικοί άνθρωποι» αυτής εδώ της πατρίδας, (αν τη θεωρείτε ακόμα πατρίδα την Ελληνίδα Γη) και το βουλώσατε;
Ποιος υπαρξιακός πανικός σας πέταξε στην άκρη των γεγονότων, την ώρα ακριβώς που Εσείς, πρώτες και πρώτοι, έπρεπε να μιλήσετε, να εκραγείτε, να ειδοποιήσετε, να οδηγήσετε;
Ποιος μίζερος λογαριασμός ατομικού μικροσυμφέροντος, άραξε μπροστά απ το χαρτί σας, το τελάρο σας, την κινηματογραφική σας μηχανή, τον υπολογιστή σας, το καμαρίνι σας, το βεστιάριό σας, τα σενάριά σας, τα θεατρικά σας έργα, τα αδημοσίευτα ή δημοσιευμένα σας ποιήματα, τα χίλια μύρια καλλιτεχνικά και πνευματοειδή σας τερτίπια, με τα οποία τόσα χρόνια ισχυρίζεστε ότι παράγετε πολιτισμό;

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2011

Εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία και τώρα ψάχνουν για νομιμοποίηση και συνενόχους...


κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Ο κ. Βενιζέλος αποκάλυψε ότι η νέα δανειακή σύμβαση δεν θα έχει τη μορφή της πρώτης σύμβασης ,καθώς «ο διακανονισμός γίνεται μέσω EFSF» και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να χρειάζονται 180 ψήφοι για την επικύρωσή της.”
Διαβάστε τώρα γιατί ο κ. Βενιζέλος θέλει 180 βουλευτές για την έγκριση της νέας δανειακής συμφωνίας μέσω EUROPEAN FINANCIAL STABILITY FACILITY (EFSF)..
Όλοι λίγο πολύ θυμόσαστε το τι ακριβώς συνέβη και πως ξεπούλησαν την εθνική μας κυριαρχία με την περίφημη δανειακή σύμβαση.
 Ας κάνουμε μια μικρή αναδρομή..

Πόσο εύκολο είναι να ακούσεις τις συνομιλίες Ομοσπονδιακών Υπηρεσιών?

Οι πανάκριβοι ασύρματοι που χρησιμοποιούν το FBI, οι Μυστικές Υπηρεσίες και η Εσωτερική Ασφάλεια, είναι τόσο φτωχά σχεδιασμένοι που ακόμα και ένα παιδικό παιχνίδι, αξίας 30 δολαρίων, μπορεί να τους προκαλέσει εμπλοκή.
Το GirlTech IMME της Mattel, είναι μια συσκευή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων η οποία έχει ένα μικροσκοπικό πληκτρολόγιο και διατίθεται στην αγορά για κορίτσια προεφηβικής ηλικίας. Μια ομάδα ερευνητών ασφάλειας του Πανεπιστημίου της Πενσυλβανίας αναφέρει ότι αυτή η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διακοπή των ραδιοεπικοινωνιών  που χρησιμοποιεί 

Δεν ξέρω..δεν άκουσα..δεν είδα.


GAP μαζί με DJ Khaled στο "I'm So Hood" , ποντάροντας χιλιάδες ευρώ???

Λες να...συμμετέχει ο GAP στο "I'm So Hood" ;;
Δεν θα περάσει, η άθλια αμερικανική προπαγάνδα!
Ξέρουμε πολύ καλά πόσο πατριώτης είναι ο GAP!
Για δείτε μόνοι σας και το απόσπασμα του Bίντεο και πέστε μας...


Η λευκή ψήφος και τα μαύρα κοράκια

του Σωτήρη Καλαμίτση, Δικηγόρου

«Άρωμα εκλογών;» θα γράψουν προσεχώς οι λογοτεχνίζοντες κονδυλοφόροι για να γεμίσουν τις σελίδες των εφημερίδων, οι οποίες παρέχονται δωρεάν μαζί με τα dvd και cd που πωλούν οι εκδότες. Ραδιοφωνικές εκπομπές αναζητούν ήδη το βαθύτερο νόημα των ανακοινώσεων του υπουργού Εσωτερικών, κατά τις οποίες θα εισηγηθεί νέο εκλογικό νόμο που θα εφαρμοσθεί στις επόμενες εκλογές, εάν συναινέσει η ΝΔ. Και τούτο, διότι το άρθρο 54§1 του Συντάγματος ορίζει ότι «1. Το εκλογικό σύστημα και οι εκλογικές ορίζονται με νόμο που...
.

Tζ. Σόρος: Από το πακέτο σωτηρίας, ο κερδισμένος είναι περισσότερο οι τράπεζες και λιγότερο η Ελλάδα !!

Στη Γερμανία η ευθύνη για την κρίση, γράφει ο Τζ. Σόρος


Παράλληλα ο Αμερικανός επενδυτής Τζορτζ Σόρος ασκεί κριτική στη Γερμανία για την διαχείριση της ευρωκρίσης. Συγκεκριμένα σε άρθρο του που δημοσιεύεται σήμερα στην οικονομική εφημερίδα Handelsblatt παρατηρεί ότι «ήταν η γερμανική διστακτικότητα, που ενίσχυσε την άσχημη κατάσταση στην Ελλάδα και οδήγησε στην επέκταση της κρίσης, η οποία μεταβλήθηκε σε υπαρξιακή κρίση για την Ευρώπη».  Ο Σόρος επικρίνει ‘την πολιτική των μικρών βημάτων’ της Άγκελα Μέρκελ χαρακτηρίζοντάς την υπερβολικά αργή.

«Η Ελλάδα νιώθει να σπρώχνεται προς την έξοδο της ευρωζώνης»


Με πρωτοσέλιδο τίτλο «Η Ελλάδα υπό πολιορκία, νιώθει να σπρώχνεται προς την έξοδο της ευρωζώνης» η εφημερίδα International Herald Tribune αναφέρεται σε σχόλια και εκτιμήσεις επιφανών Γερμανών οικονομικών αναλυτών οι οποίοι υποστηρίζουν ότι «η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα ήταν προς όφελος όλων», ενώ παράλληλα δεν αποκλείουν την ίδια τύχη για Πορτογαλία και Ιταλία.
Η εφημερίδα αναπαράγει τις θέσεις...

Bραδιά reggae - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ - Α.Σ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ‏

Στανός 29/07/11
Την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011 ο Πολιτιστικός Σύλλογος σε συνεργασία με τον Α.Σ «ΘΥΕΛΛΑ» Στανού Χαλκιδικής διοργανώνουν reggae βραδιά στο Δημοτικό Σχολείο Στανού.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει :
·         ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ live
·         Οπτικοακουστικό αφιέρωμα στον BOB MARLEY για τα 30 χρόνια από τον θάνατο του ·         After reggae PARTY.
Oι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

e-Επιλογές της 11/08/2011


ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΦΓΑΝΟΣ ...!

Η Κρατική εξουσία με τα ΜΑΤ και τους ροπαλοφόρους ξέρει πολύ καλά να διαλύει τις ειρηνικές συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων Ελλήνων πολιτών.
Το απέδειξαν άλλωστε πρόσφατα με την βάναυση-βάρβαρη έως δολοφονική συμπεριφορά τους στα γνωστά γεγονότα του Συντάγματος. Και ότι '' υπόλοιπο'' έμεινε από τους ειρηνικά αγανακτισμένους πολίτες το αποτελειώσανε ''δημοκρατικά'' οι αριστερίζοντες Καμίνης και Μπουτάρης σε Σύνταγμα και Λευκό Πύργο αντίστοιχα. Βλέπετε οι Έλληνες απαγορεύεται να διαμαρτύρονται για τις ταλαιπωρίες που υφίστανται από τους δήθεν δημοκράτες !!!

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011

Η Μόνικα καταρρίπτει τον μύθο της


«Είμαι φτιαγμένη για μητέρα και ηθοποιός. Μέχρι εκεί!» Αυτή η δήλωση προκαλεί χαμόγελα καχυποψίας όταν ξεστομίζεται από τη γυναίκα που επανειλημμένως έχει αναδειχθεί η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου. Κι όμως, η Μόνικα Μπελούτσι δείχνει να βρίσκει την εμμονή του κοινού με το σεξαπίλ της μάλλον αστεία.
«Στην ηλικία μου είναι φανταστικό» δηλώνει γελώντας στο γαλλικό περιοδικό «Paris Match». Αποκαλύπτει ότι είναι κολλημένη με τις δύο κόρες της σε βαθμό που αν λείψει για κάποιες ώρες από κοντά τους μετά, για να τις αναπληρώσουν, δεν σταματάνε να αγκαλιάζονται. Αυτή η συμπεριφορά της προκαλεί εντύπωση και στην ίδια, αφού, όπως λέει, ο άντρας της, Βενσάν Κασέλ, ήταν αυτός που ήθελε πρώτος παιδιά.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ..

Το ρεπορτάζ και το διεθνές ρεζιλίκι του, διαβάστε το  ΕΔΩ

Δείτε τις φωτογραφίες και προσέξτε την αντίδραση του όταν κατάλαβε ότι η ασφάλεια του είναι αδύνατον να τον "εξαφανίσει"!

 
Δείτε και τις υπόλοιπες (κλικ για μεγένθυση). Είχαμε άδικο στην περιγραφή μας;

Οι 19 ΜΚΟ που προκρίθηκαν για το «φιλέτο» 55.000 προσλήψεων

Δεκαεννιά μη κερδοσκοπικοί φορείς και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) έχουν ήδη πάρει το πράσινο φως από την Περιφέρεια Αττικής, διεκδικώντας το... φιλέτο των 55.000 θέσεων και το «μπόνους των περίπου 10.000.000 ευρώ του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας. Την ίδια ώρα ο «ιός» Κουτμερίδη εξαπλώνεται, καθώς και άλλα πολιτικά στελέχη εμπλέκονται σε ΜΚΟ, ενώ η «Διαύγεια» έχει κατακλυστεί από αποφάσεις δημοτικών συμβουλίων που εγκρίνουν συνεργασία με συγκεκριμένες ΜΚΟ....

Λουκέτο στη χώρα μέχρι το 2025!


Αποκτήσαμε νέο «εθνικό στόχο»
Οι αποφάσεις της 21ης Ιουλίου (που ήδη αμφισβητούνται, κρίνονται ανεπαρκείς, προλαμβάνονται από τα γεγονότα και οπωσδήποτε καθυστερεί η επικύρωσή τους από τα ευρισκόμενα σε διακοπές ευρωπαϊκά κοινοβούλια) έχουν γίνει ο «νέος εθνικός στόχος» της κυβέρνησης.
Ο υπουργός των Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος δεν κουράζεται να επαναλαμβάνει πως το σημαντικό είναι η εφαρμογή των αποφάσεων αυτών, που, κατά την γνώμη του, είναι ζωτικής σημασίας για την Ελλάδα.

Το πάνω χείλος "προδίδει" τη σεξουαλική ζωή των γυναικών

Έχετε επίπεδο πάνω χείλος σαν την Julia Roberts ή τη Nicole Kidman; Ή μήπως το χείλος σας κάνει τη "λακουβίτσα" που έχει η Rihanna;
Γιατί από αυτό εξαρτάται, σύμφωνα με έρευνα πανεπιστημίου της Σκωτίας, η καλή ή κακή σεξουαλική ζωή των γυναικών.
Σύμφωνα με την έρευνα, που επικαλείται η Daily Mail, οι γυναίκες που έχουν περισσότερο "σχηματισμένη" γραμμή στο πάνω χείλος, έχουν και 12 φορές περισσότερες πιθανότητες να έρθουν.....

Νέες θεωρίες οικονομίας. Δεν μπορούμε να εισπράξουμε φόρους, για αυτό τους αυξάνουμε !!!

Ο κ. Βενιζέλος σε συνέντευξή του προχθές στον Real FM, αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες και την πορεία εφαρμογής των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της 21ης Ιουλίου
Μεταξύ των άλλων  δήλωσε ότι: 
Κατανοεί πως ο ΦΠΑ 23% είναι υψηλός για την εστίαση, αλλά τόνισε πως πρέπει η χώρα να είναι συνεπής σε όσα συμφώνησε και πρόσθεσε ότι το θέμα θα εξεταστεί στον διάλογο για το εθνικό φορολογικό, καθώς και το θέμα των μηχανισμών είσπραξης αφού «όταν ο ΦΠΑ δεν εισπράττεται κάποιοι επιβαρύνονται με υψηλότερο συντελεστή»
Τι μας είπε δηλαδή ο κ. Βενιζέλος ;

Είναι εκατό χρονών και ακόμα οδηγεί αυτοκίνητο..

Kάθε ημέρα η Θέλμα Μακένζυ, παίρνει το αυτοκίνητό της και κάπου πηγαίνει..
Μπορεί να πηγαίνει στα καταστήματα ή μπορεί να επισκέπτεται τις κόρες της, αλλά υπολογίζει ότι δεν θα μπορούσε να επιβιώσει χωρίς το αυτοκίνητό της. 
Το θέμα είναι ότι η  Θέλμα, που ζει στην Αυστραλία..

O Καραμανλής παρέδωσε την χώρα (Α-) κι ο Ηρόστρατος ΓΑΠ την κατήντησε (CCC)!

κλικ στον πίνακα για μεγένθυση
Ο Καραμανλής παρέδωσε την χώρα στην 32α θέση , ο ΓΑΠ την πήγε στην 123η!
Ο Καραμανλής παρέδωσε το Χρηματιστήριο στις 2680,

e-Επιλογές της 10/08/2011

Kινδυνεύει με υποβάθμιση και η Γερμανία;

Η αύξηση των γερμανικών spreads και cds αποτελούν κακό οιωνό. Κινδυνεύει και η Γερμανία να χάσει το πολύτιμο ΑΑΑ μετά τη Γαλλία; Οι αγορές καταλογίζουν στο Βερολίνο ότι είναι μέρος του προβλήματος.

Η διαχρονική πολιτική της γερμανικής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη δέχεται καθημερινά τα πυρά πολιτικών, οικονομολόγων και αναλυτών. Ολιγωρία, αναποφασιστικότητα, λάθος αποφάσεις, εμμονές, αγκυλώσεις. Η Γερμανία είναι μέρος του προβλήματος, όχι της λύσης του, αυτήν την «άποψη» δείχνει να υποστηρίζουν και οι αγορές.
Χάθηκε πολύτιμος χρόνος

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2011

Η γυναίκα-θρύλος στη Σαντορίνη

«Η ωραία της ημέρας» στο ωραιότερο ελληνικό νησί! Την υπέροχη Κατρίν Ντενέβ ανήμερα της γιορτής της Μεγαλόχαρης θα υποδεχτεί η Σαντορίνη.
Η γυναίκα-θρύλος του γαλλικού σινεμά έρχεται για να ακουμπήσει σε αυτή την «αγέρωχη πέτρα», όπως τη χαρακτήρισε ο ποιητής του Αιγαίου Οδυσσέας Ελύτης, για να ξεκουραστεί, να ηρεμήσει και να απολαύσει το τοπίο.
H σταρ είναι προσκεκλημένη του φίλου της, του διεθνούς φήμης συλλέκτη Δημήτρη Τσίτουρα, που ο έρωτάς του για τη Σαντορίνη και η αγάπη του για την Ελλάδα είναι «συνώνυμα του Greek style στο εξωτερικό και όχι μόνο!», όπως εύστοχα έχει σχολιαστεί.
Η Κατρίν Ντενέβ θα μείνει στη βίλα της Ελένης Τσίτουρα στο Φηροστεφάνι, με θέα τη μαγευτική καλντέρα, εκεί όπου στο παρελθόν φιλοξενήθηκε ο θρύλος του χορού Ρούντολφ Νουρέγιεφ και πρόσφατα ο τέως Γάλλος πρωθυπουργός Λιονέλ Ζοσπέν, αλλά και τόσοι άλλοι.

Νέο πρωτόκολλο Wi-Fi υπόσχεται κάλυψη έως και 100 χιλιομέτρων


Εκπρόσωποι του Ινστιτούτο Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών (IEEE) ανακοίνωσαν ένα νέο πρωτόκολλο Wi-Fi, το 802.22 το οποίο θα υπόσχεται κάλυψη περιοχών με διάμετρο έως και 100 χιλιόμετρα (ή 62 μίλια).
Τα νέο σύστημα εκμεταλλεύεται τα ευνοϊκά χαρακτηριστικά μετάδοσης σε μπάντες των VHF και UHF αφού εκπέμπει από τα 54 MHz έως 698 MHz. Σε πρώτη φάση η ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων θα είναι τα 22 Mbps ανά κανάλι.
Τα αποτελέσματα θα φανούν αρκετά χρήσιμα σε αραιοκατοικημένες

Πως τα καθάρματα εφαρμόζουν στην Ελλάδα και τους Έλληνες "Το δόγμα του Σόκ"...

Για το best seller της Naomi Klein "το δόγμα του σόκ" έχουμε ασχοληθεί από τους πρώτους στο διαδίκτυο...διαβάζοντας το βιβλίο μας σηκώνεται η τρίχα κάγκελο για αυτά που μας ετοίμασε ο δοσίλογος πρωθυπουργός της χώρας Γ.Α.Παπανδρέου σε συνεργασία με τους αδελφούς του Αμερικανούς.
Είναι δυνατόν να έχει συμφωνήσει τέτοια πράγματα ένας  "Έλληνας" πολιτικός με τα παγκόσμια οικονομικά λαμόγια;;;
Οι μαθητές του "Γιατρού της οικονομίας" Μίτλον Φρίμαν συνεχίζουν το αποτυχημένο πείραμα του καθάρματος που το εφάρμοσε στο λαό της Χιλής το 1975...

ΝΑΤΟ: Οι αμερικάνοι σκότωσαν τους ταλιμπάν που "πυροβόλησαν" (και όχι έριξαν!) το ελικόπτερο...

http://www.jber.af.mil/shared/media/photodb/web/090615-M-0474R-003.jpgΣύμφωνα με αξιωματούχο των ΗΠΑ οι ταλιμπάν που έριξαν το ελικόπτερο Σινούκ και σκότωσαν 38 Αμερικάνους και Αφγανούς, είναι νεκροί. Όπως δήλωσε ο Στρατηγός John Allen, διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν, οι υπεύθυνοι για την πτώση του ελικοπτέρου έγιναν στόχος αεροπορικής επιδρομής.
Και το ΝΑΤΟ ανακοίνωσε ότι στην επιδρομή σκοτώθηκε οι μουλάς Mohibullah, ηγέτης των ταλιμπάν της περιοχής και αυτός που πυροβόλησε το αμερικάνικο ελικόπτερο. Και αυτό είναι το περίεργο...

Σύσκεψη για τον ιό του Δυτικού Νείλου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Κώστας Αγοραστός: Έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση του ιού και παραμένουμε σε ετοιμότητα
Η παρακολούθηση των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του ιού του Δυτικού Νείλου, ήταν το αντικείμενο συνάντησης φορέων που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου υπό τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό και την αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Ρένας Καραλαριώτου. Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν οι Δήμαρχοι κ.κ Γκουντάρας, Καραχάλιος, Κολάτος, Πασχόπουλος, ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Τερζούδης, αντιδήμαρχος Δήμου Κιλελέρ κ. Καρυούδης, ο υποδιοικητής της ΔΥΠΕ Θεσσαλίας κ. Τσάτσος, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Μπαντούλης, ο κ. Κωστόπουλος και η κα Γκούμα από το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ, οι δ/ντες Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Καλφούτζος και Υγείας η κ. Κωτούλα, ο κ. Μουρελάτος από την εταιρία Οικοανάπτυξη, και στελέχη του Περιφερειακού Εργαστηρίου Δημόσιας Υγείας (Π.Ε.Δ.Υ) Θεσσαλίας.

Κουίζ....

Ποιός θα σώσει την παγκόσμια οικονομία ;;


Καμαρώστε ποιοι θέλουν συνομιλίες και συνεργασία...

Ο ψευτοπρόεδρος Ερόγλου σε χθεσινή τελετή στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου, σύμφωνα με το TRT Greek ανέφερε:
Ότι οι Τουρκοκύπριοι με την αυτοθυσία και την αντίσταση που έδειξαν στην περιοχή  Κόκκινα το 1974, κέρδισαν τα δικαιώματα που έχουν σήμερα.
Ο Ερόγλου αφού κάλεσε τους Ρωμιούς να μην ονειρεύονται επιστροφή στην περίοδο πριν το 1974...

Κάνουν φτερά οι Τραπεζικές καταθέσεις...

Είναι πλέον ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω...
Κατά 49 δισ. ευρώ είναι μειωμένες οι Τραπεζικές Καταθέσεις από την αρχή του 2010 σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδας...
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα χθές , για έκτο συνεχή μήνα, οι τραπεζικές καταθέσεις νοικοκυριών και επιχειρήσεων τον Ιούνιο παρουσίασαν μείωση της τάξης του 1,9% !!!
Καταρρίπτεται λοιπόν από την πλέον επίσημη πηγή πληροφόρησης , ο μύθος ότι "επιστρέφουν οι καταθέσεις"...

Δεν είναι σε κρίση η Ελλάδα, κυρία Σμιθ, αλλά κάποιοι από τους συνομιλητές σας!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Καινούργιο κοσκινάκι μου και πού να σε κρεμάσω. Η βρετανική εφημερίδα «Guardian» έχει εδώ και μήνες δημιουργήσει μια μόνιμη στήλη υπό τον γενικό τίτλο «Greece in Crisis» (Η Ελλάδα σε κρίση).
Την επιμελείται η ανταποκρίτρια της εφημερίδας στην Ελλάδα Ελένα Σμιθ, ενώ κατά καιρούς συνδράμουν και άλλοι Βρετανοί δημοσιογράφοι που επισκέπτονται τη χώρα.
Η γενική εικόνα που δίνεται είναι μια χώρα σε διάλυση, βουτηγμένη στην ανεργία, με στρατιές νεόπτωχων, με διαλυμένα νοσοκομεία και με απεργίες και ταραχές που κάνουν δύσκολη τη ζωή του τουρίστα – ενώ την ίδια ώρα το κόστος των υπηρεσιών παραμένει υψηλό.

Το τέλος του κόσμου μπορεί να περιμένει...

Όσοι περιμένουν την κατάρρευση του καπιταλισμού θα χρειαστεί να ανανεώσουν το ραντεβού τους για κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον. Κάποιοι θα πουν ότι τα μηδενικά επιτόκια έχουν εφαρμοστεί στην περίπτωση της Ιαπωνίας. Μια χαρά! Θα το πούμε για άλλη μία φορά: Η πολιτική δεν μπορεί να νικηθεί. Τελεία και παύλα.
Τα είδαμε όλα. Είδαμε έναν πλήρη κύκλο. Την άνοδο, την κορυφή της ανόδου με την περιφρόνηση κάθε πιθανού κινδύνου, στη συνέχεια τη «διολίσθηση» και αμέσως μετά τα γεγονότα που ερχόντουσαν για να δικαιολογήσουν την πτώση που ήδη εξελισσότανε μπροστά στα μάτια μας. Στο τέλος τον πανικό και την πολιτική λύση. Αν αυτή δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να αποφασίσει να πάρει κανείς το στοίχημα, ας ψάξει να ασχοληθεί με κάτι άλλο και όχι με τον κόσμο των επενδύσεων...

Έρωτας στη Χρυσή Ακτή

Από την Ιόλη Πιερίδη


Ήταν γύρω στις 11, βράδι Τρίτης,  στη Χρυσή Ακτή της Πάρου.Το φεγγάρι καθρεφτίζονταν στη θάλασσα –σαν τα κορίτσια που καρφώνονται στον καθρέφτη τους πριν την έξοδο του Σαββατόβραδου. Πλησίαζε η πανσέληνος και το φως του φεγγαριού έλουζε τα πρόσωπα στην πανέμορφη τρατορία,  “Sabbia d’ Oro”.
Ο  αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης  φορώντας  βερμούδα στο χρώμα του πάγου και η γοητευτική ....

Χτυπώντας την πόρτα μιας κουφής κυβέρνησης..Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου   
Πριν  από την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος στη Βουλή των Ελλήνων, σε άρθρο μου στις 13 Ιουλίου 2011 με τίτλο «Η χαμένη ευκαιρία της Κυβέρνησης» μεταξύ των άλλων αναφέρονται τα εξής:
«Αυτή τη χρονική  περίοδο, λοιπόν, η Ελληνική Κυβέρνηση  είχε τη μεγάλη ευκαιρία να διορθώσει  το λάθος της άρον-άρον ψήφισης  του μνημονίου άνευ ουσιαστικής  διαπραγμάτευσης, εκβιάζοντας τους τροικανούς για την ψήφιση του  μεσοπρόθεσμου, επενδύοντας στο φόβο των Ευρωπαίων για την  επικείμενη διάλυση της Ευρωζώνης. Πριν λίγες μέρες, ανησυχούσαν όλοι και ήταν κοινή η διαπίστωση (ΗΠΑ και ΕΕ), πως ενδεχόμενη πτώχευση της Ελλάδος θα σήμαινε...

Οι ζεμπεκιές, τα περιστέρια και οι κολοτούμπες για τα 12 ναυτικά μίλια..

Μείζονα ερωτηματικά, για το πώς χειρίστηκε η κυβέρνηση Σημίτη, (με υπουργό Εξωτερικών τον σημερινό πρωθυπουργό) τα εθνικά θέματα, εγείρουν, τα όσα αναφέρει, τούρκος διπλωμάτης σε βιβλίο που εξέδωσε με τίτλο «Η σκάλα του υπουργείου των Εξωτερικών».

Ο πρώην διπλωμάτης Ντενίζ Μπολούκμπασι, συμμετείχε σε 36 από τις 50 διμερείς επαφές που είχαν ξεκινήσει ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία το 2002, και σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Σαμπάχ», ο ίδιος υποστηρίζει, ότι, πρώτον η Ελλάδα, είχε αποδεχθεί ...

Σε κατάσταση σοκ το Λονδίνο

Ο πρώτος νεκρός εξαιτίας των ταραχών. Έκτακτο διάγγελμα του πρωθυπουργού Ντ. Κάμερον. Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκονται οι βρετανικές αρχές για το ενδεχόμενο περαιτέρω εξάπλωσης των επεισοδίων.

Για τρίτη νύχτα μαινόμενες ομάδες νέων, μειονοτικών στην μεγάλη πλειοψηφία τους, επιδόθηκαν σε εμπρησμούς, καταστροφές και λεηλασίες, αρχής γενομένης από το Τöoτεναμ στο βόρειο Λονδίνο για να επεκταθούν σε άλλες περιοχές με μειονοτικό πληθυσμό – Ενφιλντ και Χöaκνει αλλά και σε Κλάπαμ και Κρόιντον, στο Νότιο Λονδίνο.

e-Επιλογές της 09/08/2011

«Πού…πήγαν τα έργα υποδομών;»


Λίστα με τα έργα υποδομών στην Αχαΐα, των οποίων καθυστερεί η πορεία υλοποίησής τους, ζητά ο Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Ι. Νικολόπουλος, από την οποία να προκύπτει το χρονοδιάγραμμα που είχε προβλεφθεί, το χρονοδιάγραμμα που προβλέπεται για την ολοκλήρωσή τους και η αιτία καθυστέρησης.

Μια Ελλάδα ΦωςΓια τη δημιουργία αυτού του βίντεο επέλεξα τις πιο φωτεινές εικόνες της Ελλάδος, το αφιερώνω σε όλους τους Έλληνες που αγαπούν και αγωνίζονται για αυτόν τον Ιερό τόπο.

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2011

Iνκόγκνιτο στη Σκιάθο ο Κόπολα


Ενας από τους μεγαλύτερους εν ζωή μύθους του παγκόσμιου κινηματογράφου, ο Φράνσις Φορντ Κόπολα βρίσκεται ινκόγκνιτο στη χώρα μας για διακοπές. Δεν είναι αυτή η πρώτη φορά που ο διάσημος σκηνοθέτης επισκέπτεται την Ελλάδα για αναψυχή. Τα βήματά του και αυτή τη φορά τον οδήγησαν στο νησί του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, τη Σκιάθο.

Πάνος Καμμένος: Εθνικός ξεσηκωμός ΤΩΡΑ.“Αρνούνται για πρώτη φορά να δώσουν στοιχεία σε ερώτηση εκλεγμένου βουλευτή για την ταυτότητα των αγοραστών του CDS”
(σσΟ: Ακόμα δεν έχουν απαντήσει ούτε στην ερώτηση του Ν. Νικολόπουλου για την Ελβετική εταιρεία του Ανδρέα Α. Παπανδρέου και τους αποδέκτες των χορηγιών του ΤΤ, γεγονός που συνιστά κοινοβουλευτικό πραξικόπημα).

Τα σημεία της παρέμβασης του Πάνου Καμμένου στην εκπομπή του Χάρη Μπότσαρη στο “Ράδιο 9″

Για τους Βουλευτές και την κυβέρνηση:

Ενημερώθηκαν για τα μεγάλα έργα υποδομής στην Κρήτη..από την ΕΥΔΕ/ΒΟΑΚ

Για τα έργα οδοποιίας που υλοποιούνται στην Κρήτη ενημερώθηκαν από κοινού ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας & Βουλευτής Ηρακλείου Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο υπεύθυνος του Τομέα Δημοσίων Έργων Σταύρος Καλογιάννης στη σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΕΥΔΕ/ΒΟΑΚ) με θέμα τα μεγάλα έργα υποδομής στην Κρήτη. Ειδικότερα, ενημερώθηκαν από το Διευθυντή της ΕΥΔΕ κ. Αγαπάκη για τα έργα των οδικών αξόνων Κρήτης (Βόρειο και Νότιο), για το φράγμα Αποσελέμη και τα συνοδά του έργα (δίκτυο αγωγών, διυλιστήριο, κ.α).
Σε κοινή ανακοίνωσή τους οι κύριοι Κεφαλογιάννης και Καλογιάννης ανέφεραν:

Η θεραπεία για τον εθισμό ονομάζεται αποτοξίνωση...


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Επειδή η πολιτική είναι η τέχνη του προβλέπειν…
Επειδή ο καιρός περνά γρήγορα, η παγκόσμια οικονομική κρίση βαθαίνει και η Ελλάδα κινδυνεύει να αποτελέσει το πρώτο εξιλαστήριο θύμα της, να τιμωρηθεί δηλαδή προς παραδειγματισμόν όλων των υπολοίπων «ατάκτων»…
Επειδή τον Σεπτέμβριο κινδυνεύουμε να βρεθούμε με τα ίδια προβλήματα του Ιουλίου και του Αυγούστου – και να έχουν προστεθεί σ’ αυτά και άλλα, όπως τα κλειστά σχολεία και η σύγκρουση με τους δημοσίους υπαλλήλους...

Ανώνυμα blogs, κατά τον κ. Πάγκαλο, αποτελούν πολιορκητικό κριό...

Πολλά έχουν γραφεί για τα blog το τελευταίο διάστημα.
Είχαμε ακούσει για κουκουλοφόρους του διαδικτύου, για εκβιαστές..
Τώρα μάθαμε ότι blogs αποτελούν πολιορκητικό κριό...
Το κάστρο που πολιορκούν δεν μάθαμε μόνο.
Ανώνυμα blogs, αποτελούν πολιορκητικό κριό...και μεταδίδουν ως ειδήσεις

Και ο ΛΑ.Ο.Σ. θέλει τον μάνατζερ του...

Την πρώτη φορά δεν του πέρασε. Επειδή όμως ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι επίμονος άνθρωπος, φέρεται να έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον Ηλία Ψινάκη προκειμένου ο γνωστός μάνατζερ να είναι υποψήφιος με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό
στην...