Τρίτη, 9 Αυγούστου 2011

Ανώνυμα blogs, κατά τον κ. Πάγκαλο, αποτελούν πολιορκητικό κριό...

Πολλά έχουν γραφεί για τα blog το τελευταίο διάστημα.
Είχαμε ακούσει για κουκουλοφόρους του διαδικτύου, για εκβιαστές..
Τώρα μάθαμε ότι blogs αποτελούν πολιορκητικό κριό...
Το κάστρο που πολιορκούν δεν μάθαμε μόνο.
Ανώνυμα blogs, αποτελούν πολιορκητικό κριό...και μεταδίδουν ως ειδήσεις
μυθεύματα και αποκυήματα της αρρωστημένης φαντασίας τους, φθάνοντας, μάλιστα, πρόσφατα, σε τέτοιο σημείο αναίδειας, ώστε να ισχυρίζονται, ότι όλη η Κυβέρνηση βρίσκεται σε διακοπές, όταν την ίδια στιγμή αυτή εργάζεται, ανελλιπώς, για την ανόρθωση του Κράτους, που η ίδια η Νέα Δημοκρατία διέλυσε.

Ο κ. Πάγκαλος, στην ίδια απάντηση αποκάλεσε, «βαρώνο Μυνχάουζεν» της Νέας Δημοκρατίας, τον κ. Μιχελάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.