Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011

Το πάνω χείλος "προδίδει" τη σεξουαλική ζωή των γυναικών

Έχετε επίπεδο πάνω χείλος σαν την Julia Roberts ή τη Nicole Kidman; Ή μήπως το χείλος σας κάνει τη "λακουβίτσα" που έχει η Rihanna;
Γιατί από αυτό εξαρτάται, σύμφωνα με έρευνα πανεπιστημίου της Σκωτίας, η καλή ή κακή σεξουαλική ζωή των γυναικών.
Σύμφωνα με την έρευνα, που επικαλείται η Daily Mail, οι γυναίκες που έχουν περισσότερο "σχηματισμένη" γραμμή στο πάνω χείλος, έχουν και 12 φορές περισσότερες πιθανότητες να έρθουν.....
σε οργασμό από τη σεξουαλική πράξη και μόνο, σε σχέση με όσες έχουν πιο "φλατ" πάνω χείλος.
Για τις ανάγκες της μελέτης, εξετάστηκαν 258 νέες γυναίκες, ηλικίας μεταξύ 18 και 35 ετών, από τις οποίες ζητήθηκε να περιγράψουν τα χείλη και τις ερωτικές τους συνήθειες.
Το 95% των γυναικών όσων έχουν πιο έντονη γραμμή στο πάνω χείλος, δήλωσαν πως η σεξουαλική επαφή καταλήγει σε οργασμό, σε αντίθεση με τις γυναίκες που δεν έχουν, που δήλωσαν το ίδιο σε ποσοστό 60%.
Πάντως, όπως δήλωσε η θεραπεύτρια Paula Hall, η έρευνα δε θα πρέπει να "ρίξει" την αυτοπεποίθηση των γυναικών που δεν έχουν την έντονη γραμμή, αφού αποδείχθηκε ακόμη, πως το σχήμα του χείλους δεν είναι ανάλογη της επιτυχίας της σεξουαλικής πράξης με άλλους τρόπους.
"Αν μια γυναίκα μπορεί να ικανοποιείται με τη σεξουαλική πράξη και μόνο, έχει καλώς. Ωστόσο, αυτό που μετράει στη σεξουαλική επαφή, είναι η εμπιστοσύνη και η επικοινωνία", σημείωσε η ίδια.

cosmo.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.