Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2011

Συνελήφθη η Γιούλια Τιμοσένκο στην Ουκρανία. Κρίμα το κορίτσι....

Σύμφωνα με δημοσιεύματα συνελήφθη η  Γιούλια Τιμοσένκο.
Διαβάστε την κοινή δήλωση της εκπροσώπου της Ε.Ε Catherine Ashton και του επιτρόπου  Stefan Füle, σχετικά με την σύλληψη της Yulia Tymoshenko (πρώην πρωθυπουργού της Ουκρανίας) 
"Είμαστε εξαιρετικά ανήσυχοι από τις αναφορές των σημερινών γεγονότων στο Δικαστήριο Pechersk, με αποκορύφωμα τη σύλληψη της Γιούλια Τιμοσένκο, αρχηγού του Κόμματος Batkivschyna.

Η ΕΕ και άλλοι διεθνείς εταίροι της Ουκρανίας έχουν επανειλημμένα τονίσει την ανάγκη για δίκαιη, διαφανή και ανεξάρτητη νομικές διαδικασίες για να αποφευχθεί κάθε αντίληψη μιας πολιτικής επιλεκτικής δικαιοσύνης. Τα σημερινά γεγονότα είναι ως εκ τούτου αίτιο ανησυχίας για την κατάσταση του κράτους δικαίου στην Ουκρανία.

Θα επαναλάβω προηγούμενες δηλώσεις που εμείς και οι άλλοι συνάδελφοι έχουμε κάνει σχετικά με τα υψηλά πρότυπα, που αναμένουμε από μια χώρα που φιλοδοξεί να σχετίζεται πολιτικα με την Ευρωπαϊκή Ένωση. 
Καλούμε την Ουκρανία να υποστηρίξει τις αρχές και τις κοινές αξίες που αποτελούν τον πυρήνα της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.