Έρωτας στη Χρυσή Ακτή

Από την Ιόλη Πιερίδη


Ήταν γύρω στις 11, βράδι Τρίτης,  στη Χρυσή Ακτή της Πάρου.Το φεγγάρι καθρεφτίζονταν στη θάλασσα –σαν τα κορίτσια που καρφώνονται στον καθρέφτη τους πριν την έξοδο του Σαββατόβραδου. Πλησίαζε η πανσέληνος και το φως του φεγγαριού έλουζε τα πρόσωπα στην πανέμορφη τρατορία,  “Sabbia d’ Oro”.
Ο  αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης  φορώντας  βερμούδα στο χρώμα του πάγου και η γοητευτική ....
καστανή συνοδός  του μ ένα λευκό καλοκαιρινό φόρεμα κατευθύνθηκαν σ ένα από τα τραπεζάκια της αυλής που βρισκόταν στο ημίφως.
Τους συνόδευαν ένα ακόμη ζευγάρι κι ένας άντρας.
Καθώς περνούσε η ώρα και η παρέα ένιωθε το χώρο να γίνεται ζεστός και φιλόξενος άρχισαν να χαλαρώνουν.
Ο Χάρης γλυκύτατος, κοίταζε την συνοδό του στα μάτια, έγερνε στους ώμους της, έσκυβε κάθε τόσο στην αγκαλιά της δίνοντάς της πεταχτά φιλιά.
Παρακολουθώντας τους ακόμη και τα πουλιά που κουρνιάζουν στο διπλανό βάλτο (που έχει χαρακτηριστεί περιοχή natura αλλά κάποιοι «μυστηριώδεις» ξένοι χτίζουν μια βίλα τεραστίων διαστάσεων που μόνο η Πολεοδομία Νάξου δεν τη βλέπει), θα μπορούσαν να ερωτευτούν.
Ο έρωτας άλλωστε χρεοκοπία δεν κοιτά και ο Χάρης μπορεί να είναι προσηλωμένος στο fast track, αλλά δεν παύει να έχει όλη τη ζωή μπροστά του και  κάθε δικαίωμα στην ευτυχία.
Ο Χάρης Παμπούκης (στη φωτο με την Τίνα Μπιρμπίλη) και η συνοδός  του αποχώρησαν ευτυχισμένοι λίγο μετά τη μία.
Η κυκλαδίτικη νύχτα, είχε ανοίξει τις φτερούγες της  με τη φροντίδα θερμοκοιτίδας,  σ έναν νέο έρωτα που ερχόταν να επιβεβαιώσει το θρύλο που θέλει το ΠΑΣΟΚ  το κατ εξοχήν ερωτικό και απελευθερωμένο κόμμα.
Ευτυχείτε…

olympiada 

Σχόλια