Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2011

Τιμή και δόξα στους σύγχρονους νεομαρτυρες του Ελληνισμού...

http://img.protothema.gr/047058EC0A8713ADA231EBD2AFEC558D.jpg

…ήταν μία λέξη μοναχά, “Ελευθερία”

citypress-gr

Τασος Ισαάκ, Σολωμός Σολωμού , Αριστοτέλης Γκουμας.
Παρόν…
Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν μπορούμε να ξεχάσουμε, και στις μέρες που ζούμε μας θυμίζουν ότι είμαστε Ελληνες, είμαστε ο σπορος που δεν πεθαίνει!
Στο άκουσμα τον ονομάτων τους το μυαλό μας κατευθείαν πάει στην γαλανόλευκη που κυματίζει ακόμα στο ακριτικό Καστελόριζο και στην κυρά της Ρω.

Μας θυμίζει την θυσία του Ελληνα μάγκα που τσαμπουκαλεμενος βλέποντας των θάνατο κατάματα πέθανε πάνω στον ιστό.

Μας θυμίζει τον Αριστοτέλη που πλήρωσε την αγάπη του για την μητρική του γλώσσα.

Η μήτρα της μάνας Ελλάδας μας θυμίζει ότι έρχεται η ώρα που οι δοσιλογοι της παγκόσμιας διακυβέρνησης και οι εκπρόσωποι τους στην χώρα μας θα πάρουν το δρόμο που τους αρμόζει… στον καιαδα της ιστορίας.

Οι νεομαρτυρες Ισαάκ , Σολωμού , Γκουμας μας έδειξαν πρώτοι το δρόμο…

Η μητέρα Παναγιά σώζει την Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.