Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2011

Εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία και τώρα ψάχνουν για νομιμοποίηση και συνενόχους...


κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Ο κ. Βενιζέλος αποκάλυψε ότι η νέα δανειακή σύμβαση δεν θα έχει τη μορφή της πρώτης σύμβασης ,καθώς «ο διακανονισμός γίνεται μέσω EFSF» και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να χρειάζονται 180 ψήφοι για την επικύρωσή της.”
Διαβάστε τώρα γιατί ο κ. Βενιζέλος θέλει 180 βουλευτές για την έγκριση της νέας δανειακής συμφωνίας μέσω EUROPEAN FINANCIAL STABILITY FACILITY (EFSF)..
Όλοι λίγο πολύ θυμόσαστε το τι ακριβώς συνέβη και πως ξεπούλησαν την εθνική μας κυριαρχία με την περίφημη δανειακή σύμβαση.
 Ας κάνουμε μια μικρή αναδρομή..
Για την απίστευτη δανειακή και αποικιοκρατική σύμβαση, σας είχαμε ενημερώσει σας είχαμε ενημερώσει ΕΔΩ και  ΕΔΩ
Δείτε τις επίμαχες παραγράφους του ξεπουλήματος της εθνικής κυριαρχίας..Ας δούμε τώρα τι προβλέπει η περίφημη συμφωνία EFSF [σελ.23 παράγραφος 15 (3)]
Each of the Parties hereby irrevocably and unconditionally waives all immunity to which it is or may become entitled, in respect of itself or its assets or revenues, from legal proceedings in relation to this Agreement, including, without limitation, immunity from suit, judgment or other order, from attachment, arrest, detention or injunction prior to judgment, and from any form of execution and enforcement against it, its assets or revenues after judgment to the extent not prohibited by mandatory law.

Και στα ελληνικά:
Κάθε ένα από τα συμβαλλόμενα μέρη με την παρούσα ο αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή, και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.
Σας θυμίζει τίποτα η πιο πάνω απίστευτη παράγραφος-δέσμευση ;
Eίναι ακριβώς ίδια, πιστή αντιγραφή αντίστοιχης παραγράφου της δανειακής σύμβασης !!!
Η δανειακή σύμβαση, η ταφόπλακα της εθνικής μας κυριαρχίας σας θυμίζουμε ότι δεν πέρασε ποτέ από την Βουλή...Απλά την είχαν επισυνάψει σαν συνημμένο !!
Όμως την σύμβαση EFSF την έχει ήδη υπογράψει ο Παπακωνσταντίνου από 7/6/2010.
Τώρα λοιπόν και σύμφωνα με τις αποφάσεις της Ε.Ε θα πάμε σε νέα σύμβαση με βάση το EFSF.
Η σύμβαση όμως αυτή θα πρέπει να περάσει από την βουλή και στην συνέχεια να υπογραφεί.
Έλα όμως, που ο Παπακωνσταντίνου έχει ήδη υπογράψει την EFSF και τους απαράδεκτους όρους που απεμπολούν την εθνική κυριαρχία..
Για αυτό ο Βενιζέλος προσπαθεί και να μην χρεωθεί μόνος την όλη ιστορία και να νομιμοποιήσει τόσο την δανειακή, την συμφωνία EFSF, όσο και την νέα σύμβαση δανεισμού.
Συνταγματολόγος είναι, φιλόδοξος είναι και για αυτό άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο, να χρειάζονται 180 ψήφοι για την επικύρωσή της νέας σύμβασης.
Με λίγα και απλά λόγια :
Εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία και τώρα ψάχνουν για νομιμοποίηση και συνενόχους...
Υ.Γ
Διαβάστε ολόκληρη τη συμφωνία EFSF 

4 σχόλια:

 1. Σαν σήμερα πριν 7 χρόνια ξεκ΄ξνησαν οι ΟΑ 2004 στην Αθήνα
  http://www.youtube.com/watch?v=hwtYXFdlyWU&feature=related
  http://www.youtube.com/watch?v=qLXacz6pbbU&feature=related
  Μια αναμφισβήτιτη επιτυχία των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ 1993 - 2004.
  Πως από αυτή την Ελλάδα του μεγαλείου και της αισιοδοξίας καταντήσαμε στη σημερινή κατάσταση ?
  Τι έκαναν οι κυβερνήσεις της ΝΔ της περιόδου 2004-2009 για να κεφαλοποιήσουν αυτή την επιτυχία της Ελλάδος ?
  Τί εγιναν τα ολυμπιακά έργα ?
  Για αυτή τη αδράνεια της κυβέρνησης καραμανλή θα απολογηθεί κανείς ?
  Η αρκεί το restart του αγαπητού αντώνη για να τα σβήσουμε όλα.
  Και εσείς σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ που κυβερνάτε εδώ και 22 μήνες πότε θα ξυπνήσετε ?
  Πότε θα δώσετε ξανά την ελπίδα και το όραμα στον λληνικό λαό ?
  Τι περιμένετε ?
  Αφήστε λοιπόν τη μιζέρια, το κλαψόύρισμα και τη μοιρολτρεία και ξαναδώστε μας το ΟΡΑΜΑ την ΕΛΠΙΔΑ και το ελληνικό ΦΙΛΟΤΙΜΟ θα ξαναφέρει την ΕΛΛΑΔΑ εκεί που πρέπει.
  Ένας εθελοντής των ΟΑ της ΑΘΗΝΑΣ 2004

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ? Σύντροφοι? Έτσι είναι οι σύντροφοι? Ευχαριστούμε δεν θέλουμε τέτοιους συντρόφους! Προτιμούμε τους ΕΧΘΡΟΥΣ!!

   Διαγραφή
 2. Άσχετο με το άρθρο. Αναμφισβήτητη επιτυχία όταν τον λογαριασμό, των ΟΑ καλούμαστε να εξοφλήσουμε όλοι εμείς σήμερα. Λογαριασμό προς ξένους αρχιτέκτονες, κ.α. Και να σκεφτεί κανείς ότι η Έλλάδα γέννησε τον Ικτίνο και τον καλικράτη, ή μήπως και αυτοί ήταν Ισπανοί;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @ 14/8 8,05 μμ
  Μήπως ξεχνάς ποιοί επέβελλαν τον Καλατράβα ?
  Μήπως ξεχνάς ποιανής κολλητός ήταν ο Σαμαρανκ ?
  Μήπως ξεχνάς ποια ήταν πρόεδρος του Αθήνα 2004 ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.