Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2011

“Έφυγε” ο Αναστάσιος Πεπονής, ένας ευπατρίδης της πολιτικής…

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/08/peponis.jpg?w=149&h=200
Έδωσε την μάχη με τον θάνατο για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά στο τέλος δεν άντεξε.
Σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.
Θα μείνει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που έδωσε ένα χτύπημα στην διαφθορά, το πελατειακό κράτος, τα συμφέροντα που λυμαίνονταν την πατρίδα…

Μετά το ΑΣΕΠ βλέπετε, οι επόμενοι πολιτικοί της συναλλαγής, αναλώθηκαν ώστε να βρουν τρόπους να το παρακάμπτουν. Βλέπετε, ο Πεπονής το είχε θωρακίσει αρκετά καλά, ώστε να τους αναγκάζει σε ταρζανιές τύπου “ΜΚΟ” για να βολεύουν τους κομματικούς τους κηφήνες.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.