Κυριακή, 7 Αυγούστου 2011

Στον ΟΠΑΠ το χρήμα ρέει άφθονο ....

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΙΑ ΤΟΝ Ο.Π.Α.Π.

“Στην Ελλάδα του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου, που οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι υποβάλλονται σε αιματηρές θυσίες και η φορολογική λαίλαπα έχει γονατίσει φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις και έχει παραλύσει τον παραγωγικό ιστό της Χώρας, στον κρατικό Ο.Π.Α.Π. το χρήμα ρέει άφθονο σε χορηγίες, διαφημιστικά πακέτα και σε προσλήψεις «Συμβούλων» και δημοσιογράφων, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι «ημέτεροι» και να στηριχθούν οι Κυβερνητικές πολιτικές και αποφάσεις από πρόθυμα ΜΜΕ και διαμορφωτές της Κοινής Γνώμης.

Ήδη έχω καταθέσει σχετική Ερώτηση & Α.Κ.Ε. προς τους Υπουργούς Πολιτισμού & Τουρισμού και Οικονομικών και ζητώ να κατατεθούν στη Βουλή όλες οι σχετικές αποφάσεις και συμβάσεις, για την χρονική περίοδο από 4-10-2010 μέχρι σήμερα, που κυβερνά το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να αποκαλυφθούν τα παραπάνω και να πληροφορηθεί ο Ελληνικός Λαός, αφενός ότι οι «θυσίες» που του ζητούνται δεν ισχύουν για τους «ημέτερους» και αφετέρου με πιο δαπανηρό, αδιαφανή, και σκανδαλώδη τρόπο χρησιμοποιείται ο κρατικός Ο.Π.Α.Π., για την προώθηση της Κυβερνητικής προπαγάνδας και τη χειραγώγηση της Κοινής Γνώμης”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.