Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2011

Πως τα καθάρματα εφαρμόζουν στην Ελλάδα και τους Έλληνες "Το δόγμα του Σόκ"...

Για το best seller της Naomi Klein "το δόγμα του σόκ" έχουμε ασχοληθεί από τους πρώτους στο διαδίκτυο...διαβάζοντας το βιβλίο μας σηκώνεται η τρίχα κάγκελο για αυτά που μας ετοίμασε ο δοσίλογος πρωθυπουργός της χώρας Γ.Α.Παπανδρέου σε συνεργασία με τους αδελφούς του Αμερικανούς.
Είναι δυνατόν να έχει συμφωνήσει τέτοια πράγματα ένας  "Έλληνας" πολιτικός με τα παγκόσμια οικονομικά λαμόγια;;;
Οι μαθητές του "Γιατρού της οικονομίας" Μίτλον Φρίμαν συνεχίζουν το αποτυχημένο πείραμα του καθάρματος που το εφάρμοσε στο λαό της Χιλής το 1975...
Όλη η Ελλάδα ένα μεγάλο οικονομικό πείραμα και δεν μιλάει κανείς, είναι δυνατόν;;;
Επειδή είναι αδύνατον ( να αναρτήσουμε όλο το βιβλιο αν μπορούσαμε θα το κάναμε) σας παραθέτουμε 6 video για να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα,για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμα.
Θα σας παρακαλούσαμε να τα δείτε όλα, πρέπει να γνωρίζεται τι μας περιμένει στην συνέχεια...
Η συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.