Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2011

Κουίζ....

Ποιός θα σώσει την παγκόσμια οικονομία ;;O ΓΑΠ Νόρις !!!

2 σχόλια:

 1. ... για να μήν κουράζεται ο κάποιος θα είμαι πολύ σύντομος.

  Η ζημιά που έγινε στους ουρανοξύστες εκείνον τον Σεπτέμβρη είχε σαν επακόλουθο και πολύ καλά προετοιμασμένο τον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ έλεγχο. Θυμάμαι και ίσως θυμάστε και εσείς σε κάποιο βιντεάκι την απεικόνιση εξερχομένης πορδής μέσα σε χώρο αεροδρομίου. 'Ηταν μόνο η αρχή για όσα σήμερα ζούμε.

  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ πτώχευση, χρήμα με ουρά στους γνωστούς οίκους "ανοχής", παιδιά των τελευταίων κυβερνήσεων ένθεν και εκείθεν του Ατλανικού και άλλοτε με μισόλογα όπως ο δικός μας ΓΑΠ και άλλοτε με ξεκάθαρες κουβέντες, η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. 'Ας μήν παρασυρόμαστε απο την υποβάθμιση των ΗΠΑ. Δέν πάνε να γράφουν και να λένε οι Φιτς και δεν συμμαζεύεται! Ο Ομπάμα λέει ότι, οι ΗΠΑ εξακολουθούν να είναι στο ΑΑΑ.
  Και ο λόγος του Προέδρου είναι και το "πιστεύω" όχι μόνον των αμερικανών αλλά και των σιωνιστών που τον ελέγχουν απόλυτα.

  ... και συνέχεια επι της οθόνης ...

  ΠΕΛΙΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΡΤΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ Μ....... ΣΤΟ ΔΙΑΔIΚΤΥΟ ?

  O ARISTONORIS

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.