Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2011

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΦΓΑΝΟΣ ...!

Η Κρατική εξουσία με τα ΜΑΤ και τους ροπαλοφόρους ξέρει πολύ καλά να διαλύει τις ειρηνικές συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων Ελλήνων πολιτών.
Το απέδειξαν άλλωστε πρόσφατα με την βάναυση-βάρβαρη έως δολοφονική συμπεριφορά τους στα γνωστά γεγονότα του Συντάγματος. Και ότι '' υπόλοιπο'' έμεινε από τους ειρηνικά αγανακτισμένους πολίτες το αποτελειώσανε ''δημοκρατικά'' οι αριστερίζοντες Καμίνης και Μπουτάρης σε Σύνταγμα και Λευκό Πύργο αντίστοιχα. Βλέπετε οι Έλληνες απαγορεύεται να διαμαρτύρονται για τις ταλαιπωρίες που υφίστανται από τους δήθεν δημοκράτες !!!

Για δέστε όμως τι γίνεται και στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου. Εκεί έχουν εγκατασταθεί εδώ κι ένα χρόνο περίπου οι λαθρεπιβάτες από το Αφγανιστάν και απαιτούν τα δικαιώματά (!!!) τους και κανένας δεν τολμά να τους θίξει .
Συμφέρει ή δεν συμφέρει νά 'σαι λαθρεπιβάτης στο σαπιοκάραβο που λέγεται ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ του 2011 ;;;
Αν νομίζετε ότι υπερβάλω , τολμήστε να κάνετε μια βόλτα με την οικογένειά σας στο Κέντρο της Αθήνας οποιαδήποτε μέρα και ώρα από το σούρουπο και μετά, ιδιαίτερα όμως αυτό τον μήνα που οι εισβολείς μουσουλμάνοι γιορτάζουν το ραμαζάνι!
'' Μαύρο φίδι που σας έφαγε'' !!!


Γεώργιος Ντόνας
Οικονομολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.