Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013

Για να μην ξεχνάμε...."Tσοχατζόπουλος για πρόεδρος Δημοκρατίας"

"Tσοχατζόπουλος για πρόεδρος Δημοκρατίας"

"Ένα σενάριο που συζητείται τελευταία -τότε- στο κυβερνών κόμμα"

"Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ"
29 NOEMBPIOY 1998

Tου ΣTAYPOY ΛYΓEPOY

Νέο Πολίτευμα στην Ελλάδα: Φεουδαρχική Δημοκρατία.

1000 άτομα : 300 εκλεγμένοι, ένας πρόεδρος 120 μεγαλοεπιχειρηματίες, ένα σύστημα διαπλοκής και μία αυλή από θεσμικούς άνδρες και τυχάρπαστους οσφυοκάμπτες  πλούσια αμειβόμενους  έχουν  συστήσει  μια ιδιότυπη αριστοκρατία  και έχουν επιβάλλει στην Ελλάδα ένα νέο Πολίτευμα: την Φεουδαρχική Δημοκρατία.
Καταληστεύουν το εισόδημα  Ελλήνων πολιτών, διαλύουν το κράτος, αδιαφορούν προκλητικά για τους χιλιάδες αυτόχειρες,

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ: ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ
ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

«ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ «ΧΟΡΕΥΤΕΣ». ΑΝΤΙ ΣΟΥΦΛΙΑ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ»

«ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ, ΑΡΑΓΕ, ΟΤΙ ΤΙΣ 20.000 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;»

Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ: «ΡΩΤΩ ΤΟΝ ΑΔΩΝH ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ - ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ Ή ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ»

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ - ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ
«ΡΩΤΩ ΤΟΝ ΑΔΩΝH ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ - ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ Ή ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ»
Ιδιαίτερη ανησυχία ότι έρχεται η σειρά τους για διαθεσιμότητα - απόλυση, επικρατεί στις τάξεις των εργαζομένων των Νοσοκομείων της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας και Θράκης,

Σήμερα θα καίνε τα ζυγά....


Θα πληρώσουμε τα φέσια του ΙΣΤΑΜΕ του ΠΑΣΟΚ ..με χρήματα του Ελληνικού λαού..

Ο Βενιζέλος επέλεξε..εντελώς τυχαία... ως χώρο στέγασης της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης..τα πρώην γραφεία του ΙΣΤΑΜΕ..

Σας θυμίζουμε ότι πέρυσι τον Φεβρουάριο είδαν το φως δημοσιότητας άρθρα που ανέφεραν ότι...
Το ΙΣΤΑΜΕ, στο ΔΣ του οποίου συμμετείχε μέχρι πρόσφατα ο αδερφός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκος, χρωστάει 5 ενοίκια για τα γραφεία στην οδό Ακαδημίας 4 και άλλους τόσους μήνες τους μισθούς των υπαλλήλων.
Ο ιδιοκτήτης του οικήματος έστειλε

Ξύλο..στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής...

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε χθες βράδυ, λίγο πριν την ψήφιση από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την αξιοποίηση του ΑΣΤΕΡΑ Βουλιαγμένης...

Η απεικόνιση της αρχαίας Αθήνας που συναρπάζει!...τότε υπήρχε ανάπτυξη..


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ "ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΝΑΠΤYΞΗ" ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΟΚ...Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

Αυτό είναι το σχέδιο της τρόικα για να φέρει τα νέα μέτρα!

Η τρόικα δεν έρχεται στην Αθήνα τη Δευτέρα, καθώς όπως διαρρέεται έχουν μείνει ανοιχτά σημαντικά θέματα. Δυο από αυτά είναι ο ενιαίος φόρος ακινήτων και οι πλειστηριασμοί στα ακίνητα.

Ωστόσο, ένας ακόμα λόγος είναι να οδηγήσει την κυβέρνηση (κατόπιν συμφωνίας) να καταθέσει μονομερώς τον προϋπολογισμό του 2014, αλλά και το σχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων.

Συλλογή τροφίμων για το Άσυλο ανιάτων..από τους ΑΝ.ΕΛΛ Α' Αθηνών

Ανταποκρινόμενοι στο άμεσο κάλεσμα του Άσυλου Aνιάτων - Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων για την κάλυψη των αναγκών του σε είδη τροφίμων, η Συντονιστική επιτροπή Α’ Αθηνών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, διοργανώνει τη συλλογή ειδών διατροφής, εκτάκτως αύριο,

«Στηρίξτε τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ, δείτε τους ως συνεργάτες, όχι ως υπόδουλους»
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΕ

Ραχήλ Μακρή: «Στηρίξτε τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ, δείτε τους ως συνεργάτες, όχι ως υπόδουλους»

Απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση της Βουλευτού Ν. Κοζάνης κας Ραχήλ Μακρή, σχετικά με τις προθέσεις της κυβέρνησης να αναλάβει νομοθετική πρωτοβουλία πραγματικών ευνοικών ρυθμίσεων των οφειλών στον ΟΑΕΕ

Μελάς: Ο υπουργός Υγείας συνεχίζει το καταστροφικό του έργο στον τομέα της Υγείας...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

«Ο υπουργός Υγείας συνεχίζει το καταστροφικό του έργο στον τομέα της Υγείας, με την υποβάθμιση της περίθαλψης σε όλα τα επίπεδα

Άδωνη: Πούλα βιβλία ..και άσε την υγεία..


Σωτήριον έτος 2113 ....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.... ΑΝΑΠΤΥΞΗ ....

Σωτήριον έτος 2113 ....

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.... ΑΝΑΠΤΥΞΗ ....

Επιτέλους το Μνημόνιο τελείωσε ....

Η Μέρκελ θα συνεχίσει τη λιτότητα στην καταπονημένη Ελλάδα...

Οι Financial Times κάνουν ''ταμείο'' από την κυβέρνηση συνασπισμού της Μέρκελ, στοιχηματίζοντας πως θα συνεχιστεί η γερμανική πολιτική λιτότητας ιδίως στα καταπονημένα μέλη της ευρωζώνης.
Πού πάσχει ο κυβερνητικός συνασπισμός της Μέρκελ
Οι κυβερνήσεις συνασπισμού είναι ρουτίνα για τη Γερμανία. Ωστόσο, η διαδρομή προς την πρόσφατη συμμαχία των Χριστιανοδημοκρατών και τον Σοσιαλδημοκρατών ήταν γεμάτη από πρωτιές: οι πιο μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις,

«Κόλαση χωρίς χρήματα-αυτονομία»

Πρόεδρος ευρωπαίων πρυτάνεων: «Κόλαση χωρίς χρήματα-αυτονομία»Τα κοινά προβλήματα Ελλάδας- Ευρώπης σε εκδήλωση της Συνόδου ΠρυτάνεωνΗ πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πρυτάνεων (EUA) κυρία Μαρία Ελενα Ναζαρέ με τον προεδρεύοντα της Συνόδου των Πρυτάνεων, πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μυλόπουλο

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ: «ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑΥΤΙΚΟ. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΝΤΡΟΠΗ»

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ
ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ
«ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑΥΤΙΚΟ. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΝΤΡΟΠΗ»
Εξηγήσεις για τις απαράδεκτες και προκλητικές δηλώσεις του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη από το βήμα της Βουλής σε βάρος των στυλοβατών της βαριάς μας ναυτιλιακής βιομηχανίας, των Ελλήνων Ναυτεργατών, ζητά με Ερώτησή του από τον Υπουργό Ναυτιλίας, ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Είναι δυνατόν να επιτρέψουμε στον Βενιζέλο να οδηγεί την πατρίδα στον όλεθρο;

olympiada 

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Αρκετά πια. Όλα έχουν και ένα όριο. Δεν μιλάμε πλέον για πολιτικαντισμό, για πολιτικό ψεύδος αλλά για ξεκάθαρη εκτέλεση συμβολέων από ανθελληνικά κέντρα.

Ο άνθρωπος που προσπάθησε να σύρει την Ελλάδα σε μία ολέθρια πράξη εθνικής μειοδοσίας και εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, δεν μπορεί να διαχειρίζεται την εξωτερική πολιτική της χώρας.

«Η Ευρώπη χρειάζεται πραξικόπημα»

Διάλογο για το ρόλο της Γερμανίας στην ΕΕ και την πορεία εξόδου από την παρούσα κρίση κάνουν από τις στήλες της εβδομαδιαίας εφημερίδας Die Zeit δύο πρώην της γερμανικής πολιτικής σκηνής, ο πρώην καγκελάριος Χέλμουτ Σμιτ και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Γιόσκα Φίσερ. Η συζήτηση είναι εξαιρετικά ζωντανή, πρωτότυπη έως προκλητική και με απαισιόδοξες πινελιές για το μέλλον της ΕΕ και τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Άνγκελα Μέρκελ.

Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013

Η Κύπρος μπροστά σε ένα «νέο σχέδιο»; Διλήμματα και προοπτικές

Το Εργαστήριο Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης και εγώ προσωπικά
σας προσκαλούμε στην εκδήλωση με θέμα:
Η Κύπρος μπροστά σε ένα «νέο σχέδιο»; Διλήμματα και προοπτικές
που θα γίνει την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 12.00’ στο Αμφιθέατρο
Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Συμμετέχουν οι:

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ! Ούτε μία σύλληψη!

20131128-163151.jpg
olympiada 

Οργή και αγανάκτηση έχουν προκαλέσει στους ανθρώπους της Εκκλησίας αλλά και στους πιστούς τα απανωτά κρούσματα βανδαλισμών σε εκκλησίες της Κρήτης. Νέο “θύμα” αυτή τη φορά έπεσε το ξωκλήσι του Τιμίου Σταυρού στον Βαρσαμά, λίγα χιλιόμετρα από τα Ανώγεια.
Δεν δίστασαν να ρίξουν κάτω τις εικόνες στην προσπάθεια τους να βρουν
χρήματατα.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ! Για κακούργημα καλείται ο Γιάννος Παπαντωνίου!

Για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες σε βαθμό κακουργήματος καλείται από την εισαγγελέα διαφθοράς Ελένη Ράικου, ο πρώην υπουργός Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας

Σύμφωνα με πληροφορίες η ανακριβής δήλωση αφορά στο έτος 2010 όποτε άλλαξε ο νόμος και έκτοτε η απόκρυψη στοιχείων άνω των 500.000 ευρώ διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

“Συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Π.Ε. Κοζάνης στην Πτολεμαΐδα”

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013 συνεδρίασε στην Πτολεμαΐδα, με διευρυμένη σύνθεση, η Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Π.Ε. Κοζάνης.
Τα θέματα της συνεδρίασης αφορούσαν κυρίως την πολιτική ετοιμότητα ενόψει της προβολής του Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης, το οποίο θα παρουσιαστεί πολύ σύντομα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. 

Σύντροφοι "κοτερούχοι" και "σκαφάτοι" ....αλητο-πειρατές της αρπαχτής.

"Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ"  22-09-2000 
Οι αποκαλύψεις του Θ. Πάγκαλου ....για σύντροφο του ΠΑΣΟΚ, που τον κάλεσε ....από το ελλιμενισμένο στην Τζιά κότερο του Σ, Κόκκαλη(εφημ. ΤΑ ΝΕΑ) ....να επισκεφθεί το σκάφος ....και αρνήθηκε !
Άλλοι έλεγαν ότι ήταν ο Θ. Τσουκάτος και άλλοι....

Ραχήλ Μακρή: Αφού με τις πολιτικές σας ξεπουλάτε καθημερινά την ελληνική δημόσια και ιδιωτική περιουσία, ίσως θεωρείτε σωστό να απολέσετε ελαφρά την καρδία και κυριαρχικά εθνικά συμφέροντα


Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Κύρωση της Συμφωνίας σε Επίπεδο Κρατών για τη δημιουργία του Λειτουργικού Τμήματος Εναέριου Χώρου BLUE MED»
Δείτε το σχετικό βίντεο και διαβάστε την τοποθέτηση της κας Μακρή στην συζήτηση στην ολομέλεια

Κρίνεται η νομιμότητα της απόλυσης της καθηγήτριας που έπιασε τον υιό Σαμαρά να αντιγράφει

Μία από τις πλέον σημαντικές διαδικασίες σε συμβολικό αλλά και σε πολιτικό επίπεδο στη σύγχρονη ιστορία της ιδιωτικής εκπαίδευσης θα λάβει χώρα στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΔΕ) σήμερα Πέμπτη.
Το Συμβούλιο θα κρίνει, εάν είναι νόμιμη ή όχι η εκ μέρους του Κολλεγίου Αθηνών, επικεφαλής του οποίου είναι ο αδελφός του πρωθυπουργού Αλέξανδρος Σαμαράς,

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ: «ΑΛΗΘΕΥΕΙ Η ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΠΛΩΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΕ ΖΩΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;»

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΠΛΩΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

«ΑΛΗΘΕΥΕΙ Η ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΠΛΩΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΕ ΖΩΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;»

Επιβεβαίωση ή διάψευση των πληροφοριών περί αναχώρησης δύο πλωτών

Η διαχρονική «πρόκληση» της Προσαρμογής

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος
Στο προηγούμενο άρθρο μου αναφέρθηκα σε τρεις τύπους προσωπικότητας ‘τον συμβιβαστικό, τον επιθετικό, τον αποξενωμένο’ και υποσχέθηκα να επιστρέψω με μια σύντομη ματιά στο θέμα της αποδοχής και τις πιθανότητες της αλλαγής του ψυχολογικού τύπου που είμαστε.
Σήμερα καλώ την προσοχή σας στο διαχρονικό θέμα της προσαρμογής, μιας έννοιας που την συνθέτουν δύο θεμελιακές απόψεις:

Προκλητική τροπολογία υπέρ της Deutsche Telekom και των τραπεζιτών!!!

Η κυβέρνηση με προκλητικό και απαράδεκτο τρόπο κατέθεσε τροπολογία, την οποία ετοιμάζεται να περάσει στα μουλωχτά και νύχτα για να διευκολύνει τη γερμανική εταιρεία να απολύσει περίπου 2000 εργαζόμενους.
Τις θέσεις αυτές σταθερής εργασίας θα τις αντικαταστήσει με μαύρη εργασία εργολάβων και με «ενοικιάσεις» εργαζόμενων από τις δουλεμπορικές θυγατρικές εταιρείες του ΟΤΕ, OTEplusE-Value κ.λ.π..

Ξέρατε ότι ο υπουργός κ. Μιχ. Xρυσοχοΐδης είχε -κατά την "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ"- το παρατσούκλι «Φαρμακοτρίφτης» ή «Παυλάρας»;

Το γιατί διαβάστε το παρακάτω και στην συνημμένη ΦΩΤΟ!
Την προηγούμενη Κυριακή  -λέει Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ 09.11.1997-  γράφαμε τα παρατσούκλια διαφόρων υπουργών, οι οποίοι μάλιστα τα σχολίασαν ποικιλοτρόπως, για παράδειγμα στο τραπέζι που έγινε μεταξύ «συνταξιούχου» και «Kαποδίστρια» (για όσους... δεν διάβασαν:

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013

ΙΚΑ: Συμπληρώστε online τα στοιχεία σας, για να σας στείλουν την ετικέτα ανανέωσης

Τέθηκε από σήμερα σε λειτουργία η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία του Ιδρύματος Κοινωνικής Ασφαλίσεων (ΙΚΑ), στην οποία μπορούν ασφαλισμένοι του Ιδρύματος να καταχωρούν τα στοιχεία της διεύθυνσης κατοικίας τους, ώστε να τους αποσταλεί σε αυτήν η αυτοκόλλητη ετικέτα ανανέωσης ασφαλιστικής ικανότητας για το ασφαλιστικό έτος 2014.Η λειτουργία της σελίδας είναι πιλοτική και, στην παρούσα φάση, απευθύνεται σε ορισμένες κατηγορίες άμεσων ασφαλισμένων και συγκεκριμένα:

Τέρενς Κουίκ: Όσο για μαξιλάρια, μου αρκούν αυτά που βρίσκω στα ξενοδοχεία που κοιμάμαι πολλές μέρες τον μήνα, μακριά από την οικογένεια μου, αλλά κοντά σε αγωνιστές Πολιτευτές, Συντονιστές και φίλους του Κινήματος

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΑΤΟΥΣ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

Ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:

Ραχήλ Μακρή:«Ενώ ο ΟΠΑΠ επρόκειτο να πενταπλασιάσει τα κέρδη του, η κυβέρνηση τον ξεπούλησε σε εξευτελιστική τιμή»


26 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΕ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ κας ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ

Ραχήλ Μακρή: «Ενώ ο ΟΠΑΠ επρόκειτο να πενταπλασιάσει τα κέρδη του, η κυβέρνηση τον ξεπούλησε σε εξευτελιστική τιμή»


Αποτελεί κοινή πεποίθηση της Ελληνικής Κόνωνας ότι η Συγκυβέρνηση εκτελώντας τις διαταγές της Τρόικα εκποιεί σε ποσά εξευτελιστικά κερδοφόρες δημόσιες επιχειρήσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο ΟΠΑΠ. Εργαζόμενοι και πρώην στελέχη του οργανισμού χαρακτηρίζουν τη διαδικασία πώλησης του 33% του ΟΠΑΠ ως ξεπούλημα,.

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ:ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΛΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΡΟΔΟΠΗΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΛΑΓΟΥΣ
ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΡΟΔΟΠΗΣ

Το success story, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Την ώρα που το Υπολιμεναρχείο Λάγους, αποφέρει έσοδα 88.000 ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο και έχει έξοδα μόνο 9.052 ευρώ ετησίως, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σε μία εν πολλοίς αψυχολόγητη απόφαση, προχωρά στην υποβάθμισή του!
Αυτό καταγγέλλει ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ,

Παράλογες αυξήσεις στα τιμολόγια νερού στον Αμπελώνα..


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ! ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: “ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ”!! Όταν το είπε ο Καμμένος, ήταν συνωμοσιολόγος ε, καθάρματα;


ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ

Αυτό για το οποίο είχε προειδοποιήσει ο Πάνος Καμμένος ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩΝΤΑΣ για το Αγγλικό δίκαιο!

Τότε τον συκοφάντησαν τα καθάρματα της διαπλοκής, λέγοντας τον “συνωμοσιολόγο”!

Πολιτικό σύστημα: Το διορθώνουμε με εργαλεία που έχουμε ή παραδίδουμε τα όπλα;

Την καχυποψία απέναντι στο πολιτικό σύστημα την καταλαβαίνω. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι την άρνηση πολλών να κάνουν κάτι για το πρόβλημα αυτό. Αντίθετα αφήνουν φανατικούς να αναλάβουν!

Σήμερα, η νεολαία δεν ασχολείται με την πολιτική, εκτός αν είναι και αυτή φανατισμένη στα στενά όρια κομματικών παρατάξεων, συνήθως στα πανεπιστήμια, που έχουν παγιωμένες απόψεις, πολλές από αυτές απαρχαιωμένες.

Αποκάλυψη βόμβα από Ραχήλ Μακρή..κόκκινα δάνεια σε ξένα funds..Δείτε το σχετικό βίντεο...

Ανεπαισθήτως από την πολιτική φιλοσοφία στην πολιτική φιλολογία διολισθαίνουμε έξω

Παναγιώτης Ήφαιστος www.ifestosedu.gr
Οι νεοέλληνες και οι εγχώριοι υβριστές τους
 
Σε στιγμές κρίσεων πληθαίνουν οι απελπισμένες, σπασμωδικές και ανορθολογικές φωνές. Η παρακμή συμβολίζεται από την κυριαρχία των ιδεολογημάτων και των φιλοσοφημάτων στις επιφυλλίδες.
Ιδεολογήματα και φιλοσοφήματα διατυπώνονται ακόμη και εκ μέρους πολιτικών φιλοσόφων που θα μπορούσαν να μιλήσουν πιο στέρεα. Η παρακμή κορυφώνεται όταν ο αλλοπρόσαλλος, επιφανειακός, ρηχός και ως εκ τούτου παρακμιακός λόγος πρυτανεύει.

Στεφ. Μάνος : Με καπέλο 200 δις δρχ. η ανάθεση των υποβρυχίων​!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ"
198) Φάκελος. Οικονομία,  Πέμπτη  7-7-2011
ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΛΌΓΩ ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑΣ
Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011
«Στημένος» ο διαγωνισμό​ς πώλησης του Σκαραμαγκά στους Γερμανούς! Ένα άλλο θέμα που προκάλεσε συζητήσεις το καλοκαίρι του 2001, ήταν η περίπτωση της πώλησης των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά στην γερμανική εταιρία HDW....

Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

Ραχήλ Μκρή: «Παράλογες αυξήσεις στα τιμολόγια του νερού και ανησυχία των κατοίκων του Αμπελώνα και του Τυρνάβου Λάρισας για την ασφάλεια του δικτύου ύδρευσης»

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΡΩΤΗΣΗΣ - Α.Κ.Ε ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣΤην ώρα που ο Ελληνικός λαός στενάζει από την μνημονιακή πολιτική λιτότητας, η ανεύθυνη στάση της κυβέρνησης, η απουσία εποπτικών και ελεγκτικών μηχανισμών και η αδιαφορία των κυβερνώντων αφήνει τον απλό πολίτη έκθετο στις ορέξεις της εκάστοτε δημοτικής αρχής, η οποία αυξάνει τα τιμολόγια των υπηρεσιών της κατά βούλησιν, χωρίς κανένα πλάνο και λογική.

Η αδράνεια και η αδιαφορία της Συγκυβέρνησης αφήνουν τους κατοίκους στις περιοχές του Αμπελώνα και του Τυρνάβου Λάρισας

Άνθρωποι δίχως σπίτι, άνθρωποι δίχως μέλλον...
Φωτογραφίες της απελπισίας από το κέντρο της Αθήνας

Ο αριθμός των πολιτών που λόγω της ανεργίας αδυνατούν να επιβιώσουν και καταλήγουν να μένουν σε παγκάκια, σε σκαλιά του Μετρό, σε πλατείες και όπου αλλού βρουν, αυξάνεται δραματικά. 

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ συνεχίζουμε δυναμικά και χωρίς εκπτώσεις τον αγώνα μας για απαλλαγή του λαού και της πατρίδας από την κατοχική κυβέρνηση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στην λαϊκή αγορά και την Κεντρική πλατεία της πόλης μας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου κλιμάκιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ όπου διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια και έγινε συζήτηση με τους ανθρώπους της καθημερινής λαϊκής βιοπάλης για τα καυτά ζητήματα που τους απασχολούν.
Στο φυλλάδιο που διανεμήθηκε περιλαμβάνονταν οι θέσεις του κινήματός μας για το Εθνικό Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης καθώς και το κυβερνητικό μας πρόγραμμα που, μεταξύ άλλων ,αφορά:

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ! ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ …ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ!

Δεν έχει τέλος το αίσχος και ο διασυρμός αυτής της χώρας!

Ο υπόδικος Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, αντί να έχει καθαιρεθεί, όπως θα γινόταν με οποιονδήποτε άλλον δημόσιο λειτουργό που θα βρισκόταν αντιμέτωπος με κακουργηματική δίωξη, όχι μόνον παραμένει στην θέση του, αλλά προσλαμβάνει και ανθρώπους της αρεσκείας του!

Κλείνουν το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας για χάρη των μεγαλοεργολάβων;

Μεγάλη εντύπωση και πολλά ερωτηματικά προκαλεί το ξεφνικό κλείσιμο του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας, παρά το γεγονός ότι τα τρία τελευταία χρόνια και εν μέσω βαθιάς οικονομικής κρίσης εμφανίζει συνεχή κερδοφορία. Μία απόφαση που αρκετοί τη χαρακτηρίζουν ως ακατανόητη και κάνουν λόγω για σκοπιμότητες που κρύβονται με φόντο τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων.

Το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας ιδρύθηκε το 1927 και μέχρι το 2001 λειτούργησε, ως ΝΠΔΔ δίχως να επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό.

«Καλύτερα να στέκομαι μόνος με την αλήθεια παρά με μια παρέα με ψέματα».

του Πετρόπουλου Εμμανουήλ
Χτυπά το κινητό.
-Έλα φίλε, τι κάν….ε..ι…ς,…………;!!!!
-Πούλαααααααααααααα……..
Ήταν η πρώτη λέξη που άκουγαν οι περισσότεροι κάτοχοι μετοχών του Χ.Α.Α. πριν από λίγα χρόνια στον βωμό του λεφτά υπάρχουν.
Σήμερα, οι μισές σχεδόν μετοχές βρίσκονται υπό επιτήρηση.
Τι έφταιξε για όλα αυτά;
Ποιοι ευθύνονται;

Αυτοί είναι οι 15 δημόσιοι οργανισμοί που καταργούνται


Αυτοί είναι οι 15 δημόσιοι οργανισμοί που καταργούνται Αβέβαιο το μέλλον των εργαζομένων
Σε διαδικασία ξαφνικού «θανάτου» , όπως συνέβη με το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας και την ΕΡΤ, οδηγούνται μικροί και μεσαίοι Οργανισμοί οι οποίοι απασχολούν από 1 έως 30 υπαλλήλους, εάν η αξιολόγηση στην οποία υποβληθούν αποδείξει ότι δεν εξυπηρετούν δημόσιο σκοπό.
Η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να βάλει λουκέτο στους παρακάτω οργανισμούς που απασχολούν συνολικά 150 εργαζομένους

Τίθεται εκ των πραγμάτων τεράστιο ζήτημα πολιτικών ευθυνών, Ειδικό Δικαστήριο, για αυτούς που επιμένουν στην “πράσινη εν Ελλάδι ανάπτυξη”. Και μάλιστα εν μέσω οικονομικής κρίσης.

“Έγραψα πριν 1 περίπου χρόνο ότι είναι παραπλανητικός ο όρος BAΠE (που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από την εξ αριστερών κριτική των ΑΠΕ), γιατί σύντομα (έγραψα) θα δούμε αντίστοιχες ΟΤΑΠΕ.
Είχα γράψει επίσης ότι το πείραμα της Άνδρου είναι κάτι σαν copy-paste αυτού που έγινε στο δανέζικο νησί Samsoe με 4 χιλ. κατοίκους . (Να πούμε πάλι για την “επανάληψη της ιστορίας ως φάρσας”;) Πώς άρχισε εκεί το “πράσινο θαύμα” το 1997: Ένας σύμβουλος επιχειρήσεων από το Ώρχους προσεταιρίστηκε τον δήμαρχο του νησιού.

Για να τελειώνουν τα παραμύθια του Άδωνι και της κυβέρνησης..

ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ..


Στο "Report on Public finances in EMU European Economy 4|2013 Economic and Financial Affairs 2013", ανάμεσα σε άλλα γίνεται και μια αναλυτική παρουσίαση στο Part IV των δαπανών του συστήματος υγείας στις χώρες της Ε.Ε

Τα στοιχεία αυτά συνοψίζονται σε πίνακες όπως αυτός της σελίδας 153 (Table IV.2.1: Past trends in total and public expenditure on health in EU Member States 1980-2012)

Οκτώ φορές επάνω οι φόροι στην ακίνητη περιουσία σε μια πενταετία !!

Οκτώ φορές επάνω οι φόροι στην ακίνητη περιουσία σε μια πενταετία

Στοιχεία που καταδεικνύουν ότι οι φόροι στην ακίνητη περιουσία έχουν υπερ- οκταπλασιαστεί παρουσίασε χθες Κυριακή σε ειδική εκδήλωση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ).
Μιλώντας σε εκδήλωση της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Πάτρας ο πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ κ. Στράτος Παραδιάς ανέφερε πως οι φόροι στην ακίνητη περιουσία από 526 εκατ. ευρώ το 2009 προβλέπεται να διαμορφωθούν εφέτος σε 2,78 δισ. ευρώ και θα αυξηθούν περαιτέρω το 2014, σε επίπεδα πάνω από 3,9 δισ. ευρώ.

Ξεκινά η δίκη Μαντέλη για τα «μαύρα ταμεία» της Ζήμενς

Ο Τάσος Μαντέλης το 2008 είχε αρνηθεί ότι είχε σχέση με τον επίμαχο λογαριασμό Ξεκινά σήμερα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, η δίκη του πρώην υπουργού Τάσου Μαντέλη για την υπόθεση των χρημάτων που έλαβε από τη μητρική ΖΗΜΕΝΣ, η οποία είχε διακοπεί προ ημερών λόγω αποχής δικηγόρων, δικαστικών υπαλλήλων και δικαστών.
Στην υπόθεση, πλην του πρώην υπουργού, κατηγορούνται άλλα τέσσερα πρόσωπα που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση του ποσού των 450.000 μάρκων που έλαβε ο κ. Μαντέλης σε δύο δόσεις το 1998 και το 2000...

"'Εχτισαν" την είσοδο στο Δρομοκαΐτειο...

φωτογραφία αρχείουΣε συμβολικό «χτίσιμο» της εισόδου του Δρομοκαΐτειου Ψυχιατρικού Νοσοκομείου προχώρησαν το πρωί εργαζόμενου του ιδρύματος, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το μέτρο της διαθεσιμότητας.

Σημειωτέον ότι σήμερα ο Σύλλογος εργαζομένων σε «Δαφνί» και «Δρομοκαΐτειο», έχει κηρύξει στάση εργασίας από τις 8 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι, ενώ έχει