Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013

Τι είπε ο άνθρωπος...Σαμαράς: η Ευρώπη είναι σε θέση να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις..

Η Ελλάδα πλέον βρίσκεται στο σωστό δρόμο, αφού προηγουμένως την θεωρούσαν ως χαμένη υπόθεση, είπε ο Αντώνης Σαμαράς, επικαλούμενος την πρόοδο ως μια απόδειξη ότι η Ευρώπη είναι σε θέση αντιμετωπίζει τις προκλήσεις.
«Τώρα συμμαζεύουμε αυτό το χάλι», είπε ο κ. Σαμαράς -

σύμφωνα με το πρακτορείο Dow Jones- μιλώντας σε ένα ακροατήριο από business leades γερμανικών επιχειρήσεων, σε συνέδριο που διοργάνωσε η εφημερίδα Suedeutsche Zeitung.
Αναφερόμενος στην παραλυτική επίπτωση του χρέους στη χώρα και στην επακόλουθη ανάγκη για πακέτα διάσωσης από τους πιστωτές κατά τα τελευταία χρόνια, ο πρωθυπουργός είπε: Πήγαμε πιο μπροστά από όσο θεωρούσαν πιθανό πολλοί τα τελευταία χρόνια. Πολλοί θεωρούσαν την  Ελλάδα ως χαμένη υπόθεση... όλο και περισσότερο μιλάμε για  θεαματική επιστροφή»......

Έκλεισε δε την ομιλία του, λέγοντας χαρακτηριστικά« η ελληνική ομάδα πέρασε στην τελική φάση αν και χωρίς τον Ρεχάγκελ».

Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.