Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ συνεχίζουμε δυναμικά και χωρίς εκπτώσεις τον αγώνα μας για απαλλαγή του λαού και της πατρίδας από την κατοχική κυβέρνηση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στην λαϊκή αγορά και την Κεντρική πλατεία της πόλης μας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου κλιμάκιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ όπου διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια και έγινε συζήτηση με τους ανθρώπους της καθημερινής λαϊκής βιοπάλης για τα καυτά ζητήματα που τους απασχολούν.
Στο φυλλάδιο που διανεμήθηκε περιλαμβάνονταν οι θέσεις του κινήματός μας για το Εθνικό Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης καθώς και το κυβερνητικό μας πρόγραμμα που, μεταξύ άλλων ,αφορά:

  • Την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας
  • Την προώθηση μιας νέας κοινωνικής και πολιτικής συμμαχίας
  • Τον λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους και την διαγραφή του επονείδιστου χρέους
  • Την καταγγελία των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων
  • Την προστασία της πρώτης κατοικίας

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ συνεχίζουμε δυναμικά και χωρίς εκπτώσεις τον αγώνα μας για απαλλαγή του λαού και της πατρίδας από την κατοχική κυβέρνηση και τα εξοντωτικά μέτρα. Στον σκοπό μας αυτό τάσσονται καθημερινά πολλοί συμπολίτες που εγγράφονται ως μέλη και δημοσίως τους ευχαριστούμε.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Εκ μέρους της συντονιστικής επιτροπής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.