Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013

Σύντροφοι "κοτερούχοι" και "σκαφάτοι" ....αλητο-πειρατές της αρπαχτής.

"Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ"  22-09-2000 
Οι αποκαλύψεις του Θ. Πάγκαλου ....για σύντροφο του ΠΑΣΟΚ, που τον κάλεσε ....από το ελλιμενισμένο στην Τζιά κότερο του Σ, Κόκκαλη(εφημ. ΤΑ ΝΕΑ) ....να επισκεφθεί το σκάφος ....και αρνήθηκε !
Άλλοι έλεγαν ότι ήταν ο Θ. Τσουκάτος και άλλοι.... -"Αθηναϊκοί κύκλοι"-  ότι ήταν ο Κ. Σκανδαλίδης, γραμματέας τότε του κόμματος, ο οποίος το διέψευσε.
Όπως και να χει ο πρώτος "κοτερούχος" -και πρώτος διδάξας- ήταν ο Α. Παπανδρέου.

"Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ"  23-09-2000
 
Κοινότυπα τα γραφόμενα ....άλλα αξίζει να διαβάσετε το άρθρο του Αντ. Καρακούση  ....οι νεώτεροι!

Αρμενοεβραίοι  ....ύπουλα σου "αρμένισαν" τη ζωή καημένε Έλληνα ....και την φουντάρανε.... "μουτζωξέ τους" κι' αυτούς ....και τα πολιτικά τους  τέκνα.

Γ. Δη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.