Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013

“Συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Π.Ε. Κοζάνης στην Πτολεμαΐδα”

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013 συνεδρίασε στην Πτολεμαΐδα, με διευρυμένη σύνθεση, η Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Π.Ε. Κοζάνης.
Τα θέματα της συνεδρίασης αφορούσαν κυρίως την πολιτική ετοιμότητα ενόψει της προβολής του Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης, το οποίο θα παρουσιαστεί πολύ σύντομα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. 
Επίσης ορίστηκαν μέλη του Κινήματος τα οποία θα πλαισιώσουν όλους τους τομείς δράσεων της Σ.Ε.Π.Ε. Κοζάνης.
Τέλος και σε μία πρώτη συζήτηση αναφορικά με τις Δημοτικές-Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2014, αυτό που τονίστηκε είναι ότι, πάντα με άξονα την Ιδρυτική Διακήρυξη του Κινήματος, το μήνυμα που πρέπει να δοθεί είναι της απόλυτης καταδίκης του μνημονίου και μήνυμα δύναμης, θέλησης, πατριωτισμού και εθνικής ενότητας.ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.