Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013

Ξέρατε ότι ο υπουργός κ. Μιχ. Xρυσοχοΐδης είχε -κατά την "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ"- το παρατσούκλι «Φαρμακοτρίφτης» ή «Παυλάρας»;

Το γιατί διαβάστε το παρακάτω και στην συνημμένη ΦΩΤΟ!
Την προηγούμενη Κυριακή  -λέει Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ 09.11.1997-  γράφαμε τα παρατσούκλια διαφόρων υπουργών, οι οποίοι μάλιστα τα σχολίασαν ποικιλοτρόπως, για παράδειγμα στο τραπέζι που έγινε μεταξύ «συνταξιούχου» και «Kαποδίστρια» (για όσους... δεν διάβασαν: M. Παπαϊωάννου και Aλ. Παπαδόπουλος). Aυτόν που ξεχάσαμε ήταν ο **υφυπουργός Εμπορίου, Μιχάλης Xρυσοχοΐδης, που ακούει στο παρατσούκλι «Φαρμακοτρίφτης» ή «Παυλάρας» εξ αιτίας της... τριβής του με τα φάρμακα και με τον φαρμακοβιομήχανο Π. Γιαννακόπουλο .

ΣΗΜΕΊΩΣΕΙΣ
-Όπως είναι γνωστό ο κ. Μιχ. Xρυσοχοΐδης είναι παντρεμένος με την κ.  Μαίρη Ματσούκα, ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ με καταγωγή από τη Λεπενού του Δήμου Στράτου Αιτωλοακαρνανίας!
-Παραπέρα σχόλια δεν κάνουμε ....θα μπλέξουμε με ...."Ευγενόσημα"!
 

** ΑνάπτυξηςΒασιλική (Βάσω) Παπανδρέου     25 Σεπτεμβρίου 1996 -
19 Φεβρουαρίου 1999
 Μιχαήλ Χρυσοχοΐδης25 Σεπτεμβρίου 1996 -
19 Φεβρουαρίου 1999
 Άννα Διαμαντοπούλου25 Σεπτεμβρίου 1996 -
 23 Ιουνίου 1999

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.