Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012

Στο αντεθνικό και υφεσιακό Μνημόνιο, προτάσσουμε ένα σύνολο ολοκληρωμένων και ρεαλιστικών πολιτικών


Ο Γενικός Γραμματέας του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ κ. Μιχάλης Γιαννάκης, με αφορμή την ανακοίνωση του ποσοστού της ύφεσης για το α’ τρίμηνο του 2012 από την ΕΛΣΤΑΤ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Μέχρι χτες οι λαλίστατοι εκπρόσωποι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ στις επίσημες βαρύγδουπες ανακοινώσεις τους, αποτύπωναν με μελανά χρώματα τους ρυθμούς της ύφεσης, τον εκτροχιασμό του προϋπολογισμού και την εκτίναξη της ανεργίας.
Σήμερα, ο κ. Σαμαράς και οι εκπρόσωποι της ΝΔ, αφού υπέγραψαν το Μνημόνιο που βυθίζει την οικονομία, συρρικνώνει το διαθέσιμο εισόδημα και την καταναλωτική δαπάνη κατά 7,5% και αποτρέπει τις επενδύσεις (μείωση κατά 21,3%), σιωπούν ένοχα μπροστά στην μείωση του ΑΕΠ κατά 6,5% που ανακοίνωσε χτες η ΕΛΣΤΑΤ.

Τελείωσε το Eurogroup: 100 δις χωρίς σχέδιο λιτότητας για την Ισπανία

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τηλεδιάσκεψη του Eurogroup για την Ισπανία, σύμφωνα με ευρωπαϊκές κυβερνητικές πηγές. 
Ο υπουργός Οικονομίας της Ισπανίας Λουίς ντε Γκίντος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 20:30 ώρα Ελλάδος σήμερα για να «εξηγήσει τα αποτελέσματα της τηλεδιάσκεψης του Eurogroup» που αφορούσε σε μια ευρωπαϊκή βοήθεια προς τις ισπανικές τράπεζες, ανακοίνωσε το ισπανικό υπουργείο Οικονομίας.
Ο υπουργός «θα εξηγήσει στα μέσα ενημέρωσης τις αποφάσεις για την ανακεφαλαιοποίηση του ισπανικού τραπεζικού τομέα», διευκρινίζει το υπουργείο στην ανακοίνωσή του. 
Πηγή προσκείμενη στο θέμα αυτό δήλωσε ότι η Ισπανία θα ζητήσει βοήθεια για τις τράπεζές της και η ευρωζώνη θα αποδεχθεί το αίτημά της. Επίσης άλλες πηγές προσκείμενες στο ζήτημα δήλωσαν ότι το σχέδιο βοήθειας για τις ισπανικές τράπεζες

100 δις στην Ισπανία με μνημόνιο "light" ;;


Η Ισπανία είναι στα πρόθυρα να πάει σε ένα σχέδιο διάσωσης για τις τράπεζες της.
Χθες το βράδυ η πρόβλεψη των εμπειρογνωμόνων της ΕΕ ήταν ότι ότι, το πακέτο θα μπορούσε να είναι περί τα  100 δισ. ευρώ (125 δισεκατομμυρίων δολαρίων).Φαίνεται πάντως ότι αυτό που διακυβεύεται δεν είναι η προσφυγή της Ισπανίας στους μηχανισμούς στήριξης, κάτι που φαίνεται βέβαιο, αλλά το κεντρικό ερώτημα είναι με τι κόστος. Οι κανονισμοί του προσωρινού μηχανισμού στήριξης EFSF υποχρεώνουν τη χώρα που ζητά στήριξη να υπαχθεί σε μνημόνιο, κάτι που θέλουν να αποφύγουν οι Ισπανοί.

Άνδρος: Η «πολιτιστική πρωτεύουσα» του Αιγαίου

Ένα κυκλαδίτικο νησί με ξεχωριστή κουλτούρα, η Άνδρος είναι σίγουρα η πρωτεύουσα του πολιτισμού στο Αιγαίο. Γραφικά χωριά πνιγμένα στο πράσινο, με πανέμορφες ακρογιαλιές και όμορφα αρχοντικά, γεύσεις παραδοσιακές, συνθέτουν τη φυσιογνωμία αυτού του τόπου. Η αρχοντική Χώρα της είναι χτισμένη πάνω σε μία μικρή χερσόνησο περίπου στη μέση της ανατολικής ακτής του νησιού και είναι μία από τις πιο όμορφα ανεπτυγμένες πρωτεύουσες του Αιγαίου. Είναι εντυπωσιακή και συνδυάζει την παλιά πόλη με τα στενά πλακόστρωτα δρομάκια, με την καινούργια πόλη με τα επιβλητικά αρχοντικά που χτίστηκαν τον προηγούμενο αιώνα, στην ακμή της ναυτιλίας του νησιού.

Και μετά αναρωτιόμασταν γιατί κάποιοι “φίλοι” δεν υιοθετούσαν τις αποκαλύψεις μας για την Goldman Sachs…

Εκπρόσωπος επικοινωνίας της Goldman Sachs ο γιος του Πέτρου Αλιβιζάτου(σσΟ: Η εταιρεία που διώκεται ποινικά σε πολλές πολιτισμένες χώρες τις Δύσης, δείχνει ότι τουλάχιστον στην Ελλάδα ξέρει να κινείται σωστά. Ακολουθώντας το παράδειγμα της Siemens που έδινε μαύρες βαλίτσες στους εχθρούς του καπιταλισμού, πράσινους σοσιαληστές (για να τα έχουν καλά με την συνείδηση τους βρε αδερφέ), αλλά απολάμβαναν τιμολογημένες και καθ’ όλα νόμιμες υπηρεσίες από “δεξιούς” όπως τον κύριο Φλέσσα και την Civitas.)
Την γνωστή υπερ-τράπεζα Goldman Sachs εκπροσωπεί επικοινωνιακά στην Ελλάδα η εταιρεία Yes. Positive Communication,

Απάντηση Π. Καμμένου σε δηλώσεις Ε. Βενιζέλου και Π. Ψωμιάδη

Σε Οικονομικούς φορείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Ανεξάρτητοι Έλληνες Λάρισας στο ΕπιμελητήριοΟι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο Επιμελητήριο Λάρισας
Οι υποψήφιοι των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με επικεφαλής το Βουλευτή κ Χρήστο Ζώη πραγματοποίησαν σειρά ενημερωτικών επισκέψεων στους Οικονομικούς φορείς της Λάρισας.
Ειδικότερα επισκέφθηκαν τον ΣΘΕΒ, το Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας και ενημέρωσαν τις διοικήσεις τους για τα βασικά στοιχεία του Οικονομικού προγράμματος των ΑΝΕΛ ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκαν για τις προτεραιότητες και τα ζητήματα που απασχολούν την αγορά και ειδικότερα την αγορά της Λάρισας.
Επίσκεψη των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας

ΣΙΛΑΣ - Τα Κασιδιάρικα 2

ΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΩΝ


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

O Ελληνικός λαός πρέπει να καταλάβει, επιτέλους, πως η σημερινή κατάντια του βιοτικού επιπέδου του, οφείλεται αποκλειστικά, στην κακή διαχείριση των κοινών καθ΄ όλη τη διάρκεια των 38 χρόνων της μεταπολίτευσης, από τα δυο κόμματα εξουσίας, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.
Ωστόσο, όλοι μας έχουμε τεράστιες ευθύνες για την οικονομική εξαθλίωση του λαού μας και την εκχώρηση της κυριαρχίας μας σε τρίτους. Όλα αυτά τα χρόνια πιστέψαμε και εμπιστευθήκαμε τους διαχρονικούς «μαυρογιαλούρους» που ευνούχισαν τη σκέψη μας, που μας έδωσαν πρόσκαιρες φρούδες ελπίδες και τελικά έκλεψαν τη ζωή μας και σκόρπισαν τα όνειρά μας.

Αποδυναμώνεται η ζώνη του Σένγκεν;

Την έντονη αντίδραση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Κομισιόν προκαλεί η απόφαση των υπ. Εσωτερικών για την επέκταση του δικαιώματος επαναφοράς συνοριακών ελέγχων.
Στο πλαίσιο τροποποίησης της Συνθήκης του Σένγκεν οι χώρες-μέλη της ζώνης αποκτούν το δικαίωμα να κλείνουν τα σύνορά τους για περισσότερους λόγους και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Οι υπ. Εσωτερικών της ΕΕ συμφώνησαν χθες στο Λουξεμβούργο για την καθιέρωση ενός νέου μηχανισμού έκτακτης ανάγκης, που για πρώτη φορά θα καθιστά δυνατή την επανακαθιέρωση συνοριακών ελέγχων σε περιπτώσεις αθρόας εισόδου παράνομων μεταναστών στην ΕΕ.

Πιτσαρία ο "Αντώνης"...

Εκείνο, όμως, που προέχει πάνω από όλα είναι ότι πρέπει να διατηρηθεί το αξιόμαχο του στρατού μας.


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Φ. Φράγκος παρευρέθη σήμερα στην τελετή απονομής πτυχίων των αποφοιτούντων σπουδαστών της 64ης εκπαιδευτικής σειράς και 1ης διαδικτυακής μάθησης της Σχολής Εθνικής Άμυνας, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Στην τελετή παρέστησαν επίσης ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δ. Αβραμόπουλος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μ. Κωσταράκος και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Κ. Ζιαζιάς.
Ακολουθεί ο χαιρετισμός του κ. Φράγκου:
«Κύριε Υπουργέ,
Πανοσιολογιότατε,
Κύριε Αρχηγέ του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης,
Κύριε Αρχηγέ του Γενικού Επιτελείου Στρατού,
Κύριε Αντιστράτηγε,
Κύριε Αρχηγέ της Σχολής,
Κύριε Πρέσβη,
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, σήμερα, για εμένα να παραβρίσκομαι στην τελετή απονομής των πτυχίων της Σχολής Εθνικής Αμύνης και της πρώτης εκπαιδευτικής σειράς, της διαδικτυακής πλέον εκπαίδευσης, που αποτελεί ένα επίτευγμα για τη Σχολή μας.

Ο Πάνος Καμμένος στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 (8 Ιουλ.2012)

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!

Ευτυχώς, η Βουλγαρία απορρίπτει κάθε συζήτηση για την απόδοση του ονόματος “Μακεδονία” έστω και με γεωγραφικό προσδιορισμό στο κράτος των Σκοπίων. Ας το εκμεταλλευθούν για μία φορά οι ελληνόφωνοι αξιωματούχοι.
«Η Βουλγαρία δεν είναι σύμφωνη στην ονομασία της ΠΓΔΜ να συμπεριλαμβάνεται γεωγραφικός προσδιορισμός», δήλωσε σήμερα ο Βούλγαρος πρωθυπουργός, Μπόικο Μπορίσοφ σε τηλεοπτική συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε, μεταξύ των άλλων, στις επιφυλάξεις της Σόφιας για ενδεχόμενη νέα ονομασία της γειτονικής χώρας, του τύπου
«Βόρεια Μακεδονία».

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΗΡΩΪΚΟ ΑΝΑΚΡΙΤΗ! ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ, ΑΚΑΡΙΑΙΑ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!


Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, ο 24χρονος που σκότωσε τον ληστή που μπηκε σπίτι του στην Παιανία. Ο όρος που του επιβλήθηκε είναι να εμφανίζεται το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο ΑΤ της περιοχής του.

Η αποφαση του εισαγγελέα στηρίχθηκε στο σκεπτικό ότι ο πρότερος έντιμος βίος του δείχνει ότι δεν είναι απειλή για την κοινωνία.

ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ.... ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΒΡE ΠΑΙΔΙΑ....

Toυ Γ.Δ

Ντόρα Μπακογιάννη: Αν ήμουν εγώ εκεί θα τον πλάκωνα

"Εμεινα Παυλόπουλος!"


Η ενδυνάμωση των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, απαιτεί πρώτα απ’ όλα την ενδυνάμωση του ηθικού των

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ Ε.Δ. ΚΑΙ Σ.Α.
(ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΤΙΤΑΝΙΑ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012)
Κύριοι Αρχηγοί, Στρατηγοί, Πτέραρχοι, Ναύαρχοι, Ανώτατοι Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας,
Είναι ιδιαίτερη χαρά σήμερα να είμαστε εδώ σήμερα προκειμένου να παρουσιάσουμε το πρόγραμμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας. Είναι μεγάλη τιμή η παρουσία σας εδώ, στο κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, το μόνο κίνημα που στην ιστορία της Μεταπολίτευσης –αυτό δεν έχει ξαναγίνει- που στους 33 εκλεγμένους Βουλευτές της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας από τις εκλογές της 6ης Μαΐου συμπεριλαμβάνονται 4 συνάδελφοί σας.
Για πρώτη φορά στην ιστορία της Μεταπολίτευσης σε κανένα άλλο κόμμα δεν υπάρχει εκλεγμένος ούτε ένας απόστρατος αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Διευκρινίσεις περί ΑΟΖ

του καθηγητή Νίκου Λυγερού
Η ΑΟΖ αποτελεί ένα δείγμα υψηλής στρατηγικής για την Ελλάδα και όχι μια απλή κίνηση τακτικής σε οικονομικό επίπεδο. Η εμβέλεια της ΑΟΖ προέρχεται από τη στρατηγική, ενώ το βάρος της από την οικονομία. Κι αν είναι ισχυρό χαρτί για την πατρίδα, είναι ακριβώς επειδή υπάρχει αυτός ο συνδυασμός. Απλώς πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι και με τις έννοιες που καθορίζουν την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη. Υπάρχει μια σειρά στη διαδικασία της ΑΟΖ, η οποία δεν είναι μόνο ορθολογική, αλλά και αποτελεσματική. Πρώτα γίνεται η θέσπισή της, η οποία γίνεται πάντα μονομερώς. Ύστερα σε διμερείς σχέσεις γίνεται η οριοθέτηση της επαφής των δύο ΑΟΖ. Στη συνέχεια γίνεται η οικοπεδοποίηση και μετά η αδειοδότηση, όπου θα είναι υποψήφιες οι ξένες, ή μη, εταιρείες. Αυτός ο τρόπος είναι ο πιο ανθεκτικός για την υψηλή στρατηγική της ΑΟΖ. Όλα τα άλλα που ακούμε ….

Απίστευτο φασιστικό παραλήρημα .....Ποια Χρυσή Αυγή;;;;;

Δείτε το και θα αναφωνήσετε : "μα τι λέει ο μακάκας;" :

Για την ιστορία:

Πάνω από 680 άτομα λάμβαναν «μαϊμού» επιδόματα τυφλότητας στη Ζάκυνθο

Στα 682 ανέρχονται μέχρι στιγμής τα άτομα που έπαιρναν επίδομα τυφλότητας στη Ζάκυνθο με ψευδείς βεβαιώσεις, σύμφωνα με έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. που διενεργείται από τον περασμένο Απρίλιο, μετά από εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.
Η έρευνα γίνεται προκειμένου να διακριβωθεί η απάτη από ιδιώτες και υπαλλήλους, οι οποίοι λάμβαναν επί σειρά ετών προνοιακά επιδόματα τυφλότητας, χωρίς να το δικαιούνται, ύστερα από ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις.

«Η ATEbank ίσως να χρειαστεί να κλείσει»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Reuters, το οποίο επικαλείται πηγές της Κομισιόν, εάν μια τράπεζα δεν συνιστά συστημικό κίνδυνο ενδεχομένως θα πρέπει να κλείσει..

Της Ελένης Κομίνη
Να κλείσουν ελληνικές τράπεζες που χαροπαλεύουν πιέζει η Κομισιόν σύμφωνα με χθεσινό, αποκλειστικό, δημοσίευμα του Reuters, το οποίο, επικαλούμενο πηγές της Ε.Ε. αναφέρει ότι πιθανώς οι πιέσεις που ασκούνται να περιλαμβάνουν και την πέμπτη μεγαλύτερη εγχώρια τράπεζα, την ATEbank.

Το ίδιο δημοσίευμα επισημαίνει ότι παρότι την ευθύνη για ενδεχόμενο «λουκέτο» ελληνικής τράπεζας την έχει η Τράπεζα της Ελλάδος,

Με τηλεφωνική εντολή του Πωλ Τόμσεν σύρθηκαν στη Βουλή να αλλάξουν την απόφαση για τη ρύθμιση των χρεών..

Ο Εκπρόσωπος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα που του έκανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Κουμιώτης από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Βόλου ΡΑΔΙΟ ΜΑΡΚΟΝΙ, έκανε την εξής δήλωση:
«Η εγκύκλιος του Υπουργείου Οικονομικών για τις συλλήψεις και τις κατασχέσεις περιουσιών, μισθών και συντάξεων, των αδύναμων πλέον να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους μικρομεσαίων οφειλετών του Δημοσίου, είναι το αποκορύφωμα της πολιτικής που υπέγραψαν οι συγκυβερνήτες Αντώνης Σαμαράς και Βαγγέλης Βενιζέλος κατ’ εντολή της τρόικας και κυρίως του εκπροσώπου του ΔΝΤ Πωλ Τόμσεν.

ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ Κ#ΛΟΙ

The Bond Holder
«Εάν η Ελλάδα δεν τηρεί τις δεσμεύσεις της, την επόμενη φορά που θα δικαιούται δόση δανείου θα υπάρχει πρόβλημα. Θα μπορούσαν να συμβούν … περίεργα πράγματα».
Αυτά είπε η άσχημη έκδοση του ΓΑΠ, Χέρμαν Βαν «Ρόμπα» ένας άνθρωπος που ήρθε από το πουθενά, δεν τον ψήφισε κανείς και τώρα το παίζει πρόεδρος της ΕΕ.
Θα τρελαθούμε. Αυτός εκβιάζει τον Ελληνικό λαό;
H Deutsche Bank (DB), μας δείχνει τον δρόμο- με δέκα στάδια- της επιστροφής στην Δραχμή. Γιατί όχι τριάντα ρε παιδιά;
Οι τράπεζες εκδίδουν έγγραφα σε δραχμές.

«Έχουμε ήδη μια Ευρώπη των δύο ταχυτήτων»

Η ψαλίδα μεταξύ της ευρωζώνης και άλλων χωρών της ΕΕ θα ανοίξει περισσότερο τα επόμενα χρόνια, υποστηρίζει σε συνέντευξή της η Α. Μέρκελ, υπερασπιζόμενη τις επιλογές της για σταθερότητα και ανάπτυξη
Η γερμανίδα καγκελάριος τάσσεται υπέρ μιας Ευρώπης των δύο ταχυτήτων στην πορεία προς την πολιτική ένωση. «Με το ευρώ έχουμε ήδη ντε φάκτο μια Ευρώπη των διαφορετικών ταχυτήτων», υπογράμμισε η Άγκελα Μέρκελ σε συνέντευξή της στο πρωινό μαγκαζίνο του ARD,

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

ΣΙΛΑΣ - Τα Κασιδιάρικα


Περισσότερα βίντεο στο Comedylab.gr

Η Λέσχη Bilderberg φοβάται για το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ

Τρόμος για το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και τη συνακόλουθη οικονομική της ανάπτυξη. Η κρίση χρέους στην ευρωζώνη ήταν ένα από τα θέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο της ετήσιας συνεδρίασης της Λέσχης Bilderberg.
Η ελίτ της παγκόσμιας οικονομίας συζήτησε για την κρίση στην Ελλάδα, αλλά και το ενδεχόμενο να ακολουθήσει ένα ντόμινο το οποίο θα συμπαρασύρει στον… «πάτο» και τις άλλες χώρες της Ευρώπης.
Για πρώτη φορά, οι άνθρωποι που καθορίζουν την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας έδειξαν να ανησυχούν για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.

Δεν θα υποβάλει μήνυση στον Η. Κασιδιάρη η Κανέλλη

«Δεν δέχομαι να κάνω μήνυση» είπε η Λιάνα Κανέλλη μετά το περιστατικό στο πρωϊνό του ΑΝΤ1 και την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη εις βάρος της, με την εισαγγελέα Ε. Ράικου να ζητά την σύλληψή του με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής


Επί σειρά ετών οι δημοσιογράφοι όλων των καναλιών λασπολογούσαν μαζί με τους εκπροσώπους των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Καμμία πρωτοτυπία, λοιπόν, στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν το ατυχές περιστατικό στην εκπομπή του Παπαδάκη. Πριν αναφερθούμε σε αυτό, ανακοινώνουμε προς τον Ελληνικό Λαό ότι πριν τα ΜΜΕ μας αποκλείσουν, τους αποκλείουμε εμείς. Δεν τους χρειαζόμαστε. Έχουμε στο πλευρό μας μισό εκατομμύριο Έλληνες, οι οποίοι για εμάς έχουν μεγαλύτερη σημασία από τα φερέφωνα ενός αμαρτωλού καθεστώτος, τα οποία είναι απόλυτα συνένοχα για την χρεωκοπία και το σημερινό κατάντημα του Λαού μας! Εμπάργκο από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε όλα τα κανάλια και σε όλες τις εφημερίδες για να φανεί ξεκάθαρα ο αποκλεισμός μας, για να φανεί ξεκάθαρα το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν εις βάρος μας.

Ντιμπέιτ τέλος...

Της Ελλης Tριανταφυλλου
Σε αδιέξοδο οδηγήθηκε, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής, και η συζήτηση για το ενδεχόμενο διεξαγωγής τηλεμαχίας μεταξύ του συνόλου των πολιτικών αρχηγών. Την ίδια στιγμή, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η αντιπαράθεση μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ με αντικείμενο, πλέον, την απόδοση ευθυνών σε αλλήλους για τη ματαίωση του ντιμπέιτ μεταξύ των Αντ. Σαμαρά και Αλ. Τσίπρα.
Ανάλογη τύχη είχε, όπως προαναφέρθηκε, και η τηλεμαχία ανάμεσα σε όλους τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων, οι εκπρόσωποι των οποίων εξαντλήθηκαν χθες σε μεταξύ τους αιχμές. Από την πλευρά της Ν.Δ., η μόνιμη επωδός είναι ότι εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί τη διεξαγωγή του ντιμπέιτ όπως είχε συμφωνηθεί, το κόμμα είναι έτοιμο να συμφωνήσει, ενώ για παρελκυστική τακτική της Ν.Δ. κάνει λόγο η Κουμουνδούρου.

Ποινικές διώξεις για ληξιπρόθεσμα χρέη άνω των 5.000 ευρώ ..

Κατασχέσεις ακινήτων, πολυτελών Ι.Χ., μισθών, συντάξεων  και τραπεζικών καταθέσεων
Του Προκοπη Χατζηνικολαου
Με κατασχέσεις ακινήτων, πολυτελών αυτοκινήτων, μισθών, συντάξεων και τραπεζικών καταθέσεων επιδιώκει το υπουργείο Οικονομικών να διασφαλίσει την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων χρεών από φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις και να τονώσει τα δημόσια ταμεία. Χθες, η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών έστειλε αναλυτικές οδηγίες στις εφορίες όλης της χώρας με στόχο να εισπραχθούν μέχρι το τέλος του μήνα περί τα 400 εκατ. ευρώ και συνολικά 2 δισ. ευρώ έως το τέλος του έτους.

Ν.Μιχαλολιάκος: Πρώτη προκάλεσε η Κανέλλη

Ο Ηλίας Κασιδιάρης προκλήθηκε πρώτος από την κυρία Λιάνα Κανέλλη που του πέταξε τα χαρτιά, υποστήριξε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.
Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία, ο κ. Μιχαλολιάκος κάλεσε όλους να μελετήσουν καλύτερα το επίμαχο βίντεο.
Παράλληλα, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής εξέφρασε την απορία του για το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Ηλία Κασιδιάρη λέγοντας πως το θέμα έγινε Μεσανατολικό...

Κουικ: δεν θα συμμετέχουμε σε πάνελ με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής

ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ: ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

«Έχουμε ήδη μια Ευρώπη των δύο ταχυτήτων»

Η ψαλίδα μεταξύ της ευρωζώνης και άλλων χωρών της ΕΕ θα ανοίξει περισσότερο τα επόμενα χρόνια, υποστηρίζει σε συνέντευξή της η καγκελάριος Μέρκελ, υπερασπιζόμενη τις επιλογές της για την σταθερότητα και ανάπτυξη.
Η γερμανίδα καγκελάριος τάσσεται υπέρ μιας Ευρώπης των δύο ταχυτήτων στην πορεία προς την πολιτική ένωση. 

Η Λιάνα Κανέλλη κατήγγειλε τα ανοικτά μικρόφωνα...

Αντί να σταματήσουν την ροή μετά το επεισόδιο, κράτησαν ανοιχτά μικρόφωνα. Η Λιάνα Κανέλλη κατήγγειλε ευθέως ότι αυτό έγινε δόλια. Η Λιάνα άλλωστε δεν μασάει τα λόγια της.

Ο Κασιδιάρης πέταξε νερό στην Δούρου και έριξε γροθιά στην Λιάνα Κανέλλη (Βίντεο)

Ρινκ η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ...

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν πριν λίγο στον αέρα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη "Καλημέρα Ελλάδα"
Ο εκπρόσωπος της Χυσής Αυγής κ. Κασιδιάρης,  πέταξε νερό στην Δούρου αντάλλαξαν κάποια Γαλλικά ( α ρε νούμερο κλπ.., παλιοκουμούνι θα με πεις φασισταριό κλπ)..
Αμέσως υπήρξε αψιμαχία με την Λιάνα Κανέλλη και αφού σηκώθηκε την έσπρωξε και της έρριξε σφαλιάρα και γρονθιά...
Δείτε το βίντεο

"Για την κρίση να πληρώσουν οι τραπεζίτες"

Προσπαθούν τα παπαγαλάκια και οι Γερμανοί να χτυπήσουν και να κάμψουν τους Ισπανούς, οι οποίοι δεν δέχονται απώλεια εθνικής κυριαρχίας..
Οι Ισπανοί επιμένουν :
"Για την κρίση να πληρώσουν οι τραπεζίτες"
Διαβάστε τι γράφει ο Γερμανικός τύπος. Οι γερμανοί σχολιαστές επιμένουν ότι η Μαδρίτη θα πρέπει να καταφύγει στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης, και μάλιστα άμεσα.
«Οι Ισπανοί δεν θέλουν σε καμιά περίπτωση να αποκτήσουν τη φήμη της χρεοκοπημένης χώρας όπως οι Έλληνες» σημειώνει ο σχολιαστής της Süddeutsche Zeitung του Μονάχου.

Ο Πάνος Καμμένος στη ΝΕΤ 6/6/2012

Η συνέντευξη του Πάνου Καμμένου στη ΝΕΤ στις 6/6/2012

Η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ NOVOTEL ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Σε μία ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, με εκπληκτικό παλμό από πλευράς κόσμου, έγινε απόψε (Τετάρτη 6 Ιουνίου) η Συνδιάσκεψη του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στο ξενοδοχείο NOVOTEL.
Κεντρικός ομιλητής ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος, ολόκληρος ο λόγος του οποίου ακολουθεί στο παρόν Δελτίο Τύπου.
Στη συνέχεια μίλησαν κατά σειρά:
Ο Γραμματέας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μιχάλης Γιαννάκης
Ο βουλευτής Ηρακλείου Κρήτης καθηγητής Νότης Μαριάς
Ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού βουλευτής Εύβοιας Κώστας Μαρκόπουλος.
Τη συνδιάσκεψη συντόνισε ο Εκπρόσωπος του Κινήματος και βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ
Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

Ψηφίζοντας για την Ελλάδα...

Το έχουμε πει και θα το πούμε πολλές φορές. Η λογική του να ψηφίζουμε μεγάλο κόμμα γιατί το μικρό δεν έχει πιθανότητα να βγει είναι εσφαλμένη. Βασίζεται στην ψυχολογία του πλήθους και καλλιεργείται από ένα σύστημα που ενώ βλέπει ότι παραπαίει προσπαθεί να κρατηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο στην επιφάνεια για να μην βουλιάξει. Όταν βουλιάξει όμως, θα μας πάρει όλους μαζί του.
Η λύση είναι να ψηφίσετε αυτό που πιστεύετε. Ακούω δεκάδες ανθρώπους (υπάρχουν πολλές χιλιάδες, είμαι σίγουρος) να λένε "ωραία αυτά που λέτε, συμφωνώ 100% αλλά δεν θα σας ψηφίσω γιατί δεν θα βγείτε"!!! Το ανάποδο ισχύει όμως. Δεν θα βγούμε αν δεν μας ψηφίσετε...!!! Και έτσι θα βγάλετε κάποιον που δεν συμφωνείτε μαζί του και δεν σας δίνει και λόγο!!! Εμείς όμως σας δίνουμε λόγο γιατί είμαστε εσείς. Εμείς σας θέλουμε να έχετε λόγο συνέχεια και όχι μία φορά κάθε 4 χρόνια για να βγάλουμε την... Μις Κυβέρνηση.

Φ. Φράγκος: Δεν θα διαλύσω τις Ένοπλες Δυνάμεις επειδή το λέει το μνημόνιο!

Ο Φράγκος «άστραψε και βρόντηξε»!
Κάθετο και απόλυτο «ΟΧΙ» από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Φραγκούλη Φράγκο στην περαιτέρω μείωση του αριθμού των εισακτέων σε όλες τις στρατιωτικές σχολές κατά 20%.
Η πρόβλεψη του Μνημονίου, να υπάρξει περιορισμός κατά 20%, δηλαδή ο συνολικός αριθμός των εισακτέων να… κυμανθεί στους 900, συμπίπτει πλήρως με τις προτροπές της τρόικας που διατυπώθηκαν στις αρχές του έτους να εφαρμοστεί η αναλογία ένας εισερχόμενος προς πέντε συνταξιούχους και στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Καμμένος: Πλαστό το non paper στον Παπούλια αποδεικνύει γραφολόγος


Καμμένος: Πλαστό το non paper στον Παπούλια αποδεικνύει γραφολόγοςΘα δώσει την έκθεση του ειδικού στη Δικαιοσύνη
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη για το πλαστό όπως ισχυρίζεται non paper που φέρεται να έδωσε στον Κάρολο Παπούλια.
Eκθεση από γραφολόγο που αποδεικνύει ότι το non paper που φέρεται να είχε παραδόσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια είναι πλαστό,

Το debate να γίνει και όποιος αρχηγόςδε θέλει να πάρει μέρος, να μείνει η καρέκλα του κενή


Μετά τη λήξη της σημερινής (Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012) συνεδρίασης της Διακομματικής Επιτροπής, ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση σχετικά με το debate:
«Για μία ακόμη φορά σήμερα η Νέα Δημοκρατία επιβεβαίωσε την παρελκυστική της τακτική προκειμένου να μη γίνει το debate των Προέδρων, των εκλεγμένων στο Κοινοβούλιο κομμάτων.
Είναι πασιφανές, όπως κατήγγειλα στη Διακομματική Επιτροπή, ότι ο Αντώνης Σαμαράς με κάθε πρόσχημα και πάση θυσία, προσπαθεί να αποφύγει την τηλεοπτική εμφάνιση του μαζί με τον Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο.

Δες πώς γυρίζει μπούμεραγκ ο λαϊκισμός Αλέξη Τσίπρα...

Βγήκε φορτσάτος σήμερα στα κανάλια  ο Δημήτρης Βαρνάβας, πρόεδρος της ομοσπονδίας νοσοκομειακών γιατρών, που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, και τι ξεστόμισε;
''Τα 430 εκατομμύρια ευρώ, που βρήκε ο Παπαδήμος για το κερδοσκοπικό ομόλογο και τα έδωσε στους τοκογλύφους, δε θα μπορούσε να τα δώσει στο δημόσιο σύστημα υγείας για να μην πεθαίνουν σαν τα ποντίκια οι άνθρωποι;''
Και συνέχισε ακάθεκτος ο σύντροφος Βαρνάβας (δημόσιος υπάλληλος κι αυτός):
''Αν, όμως, πεις ότι προτεραιότητά μου είναι να πληρώσω τους τοκογλύφους πρώτα, να τους δώσω 430 εκ για να αποπληρώσω το ομόλογο στους γύπες και το σύστημα υγείας άστο να ψοφήσει, τότε είναι προτεραιότητά σου να οδηγείς τους πολίτες εδώ που τους οδηγείς''.
Απολαύστε, τώρα, το περιεχόμενο των πρακτικών στις 15.5.2012 της συζήτησης των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας:...

Σχόλια "Ανεξάρτητων Ελλήνων" για σποτ της Ν.Δ


Μετά το τέλος της σημερινής (Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012) συνεδρίασης της Διακομματικής Επιτροπής, ο εκπρόσωπος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση σχετικά με το τηλεοπτικό σποτ της ΝΔ που τρομολαγνεί χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά και παιδιά:
«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ κατήγγειλαν στη Διακομματική Επιτροπή το επιεικώς άθλιο τηλεοπτικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία στη νέα της τρομοκρατική επίθεση εναντίον του ελληνικού λαού, έφτασε στο απαράδεκτο σημείο να χρησιμοποιήσει τα παιδιά. Τα Ελληνόπουλά μας.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ...(Βίντεο)


Δεν ξεχνάμε όλους αυτούς που έφεραν το ΔΝΤ και την τρόικα στην Ελλάδα και όλους αυτούς που στήριξαν τα μνημόνια και τις δανειακές..

ΠΡΟΔΟΣΙΑ :Έχει γίνει επιλογή από την Ε.Ε σε συμφωνία με την χώρα μας, να μετατεθεί η επαπειλούμενη χρεοκοπία σε 3-4 χρόνια...

Αυτό δήλωσε με απίστευτο κυνισμό, ο κ. Κουκουλόπουλος ένα χρόνο πριν στις 8 Ιουνίου 2011 και μάλιστα αποκάλυψε ότι τους το ανακοίνωσε ο Παπακωνσταντίνου !!!!
Μιλάμε για ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!!
Δείτε τα όσα απίστευτα αποκάλυψε ο κ. Κουκουλόπουλος στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα"
Δείτε το Βίντεο..

Η Ισλανδία Βγαίνει από την Χρεωκοπία, Χωρίς Μνημόνιο… Αλλά με Πατριώτες Ηγέτες..

Θεαματική είναι η ανάκαμψη της ισλανδικής οικονομίας μετά την επιβλητική αντίσταση του λαού της, ο οποίος με δημοψήφισμα συνέτριψε την ψοφοδεή πολιτική της σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης που είχε υποκύψει στους ξένους δανειστές και την εξανάγκασε να μην πληρώσει στους ξένους καταθέτες τις οφειλές των ιδιωτικών ισλανδικών τραπεζών, αφήνοντάς τες να χρεοκοπήσουν.
«Η ύφεση αποδείχθηκε λιγότερο βαθιά
από όσο προβλεπόταν», ομολογεί ο Μαρκ Φλάνιγκαν, επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στην Ισλανδία, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από το γεγονός ότι οι Ισλανδοί κατόρθωσαν να διαφυλάξουν «το πολύτιμο σκανδιναβικό μοντέλο κοινωνικής προστασίας».
Η Ισλανδία, η οποία δεν ανήκει στην ευρωζώνη, αντιμετώπισε τη χρεοκοπία της χώρας με μια συνολική πολιτική.

Τα τρία σενάρια για το εφάπαξ στο Δημόσιο

Νέα μείωση στο εφάπαξ, επιβολή πρόσθετων εισφορών, ακόμα και αύξηση των απαιτούμενων ετών ασφάλισης, περιλαμβάνει το σχέδιο για το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων, που θα συζητηθεί μετά τις εκλογές.
Ως ''αντάλλαγμα'' θα υπάρξει ένταξη των εφάπαξ που εκκρεμούν στο πρόγραμμα εξόφλησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου, ώστε να ξεμπλοκάρει η καταβολή του βοηθήματος.
Σε μια τέτοια περίπτωση θα μπορούσε να συγκεντρωθεί ένα κονδύλι της τάξης του 1,2 δισ. ευρώ, ποσό που αρκεί για τη σταδιακή καταβολή περίπου 33.000 βοηθημάτων.
Ωστόσο, για την καταβολή αυτών των χρημάτων θα απαιτηθεί η λήψη πρόσθετων μέτρων, προκειμένου να μην συνεχιστούν τα ελλείμματα σύμφωνα μα δημοσίευμα του Έθνους.
Αναλυτικά τα τρία σενάρια

Η η τελική πρόταση Εθνικής Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των "Ανεξάρτητων Ελλήνων"


Αναρτάται Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012 στην επίσημη ιστοσελίδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ anexartitoiellines.gr, για δημόσια διαβούλευση, η τελική πρόταση Εθνικής Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Κινήματος.
Η πρώτη ανάρτηση έγινε λίγο νωρίτερα από το facebook του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου, με τον εξής πρόλογο:
«Όλες οι απόψεις που στείλατε για την παιδεία, 3755 πολίτες σε εσωτερική διαβούλευση διαμόρφωσαν την τελική πρόταση μας».
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Εθνικής Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού
Θεσμικές Μεταβολές

Γιατί δεν τα είπατε και για την Ελλάδα αυτά κ. Μπαρνιέ; Να μην πληρώνουν οι πολίτες τα σπασμένα των τραπεζών!

20120606-070416.jpgΔήλωση – βόμβα του επιτρόπου Μισελ Μπαρνιέ, που φωτογραφίζει την Ελλάδα, με μια ..”χρονοκαθυστερηση”!
Τι είπε; Να μην πληρώνουν οι πολίτες τα σπασμένα των τραπεζών. Λέτε ο Μπαρνιέ να διαβάζει ΟΛΥΜΠΙΑ;

«Έχουμε ευθύνη να προετοιμαστούμε για το μέλλον και να διασφαλίσουμε ότι θα αποφύγουμε το λάθος να έχουμε τράπεζες που διασώζονται από τους φορολογούμενους ή να τους επιτρέπουμε να παραμένουν στην αγορά ως ατυχείς νεκροζώντανες τράπεζες», είπε χαρακτηριστικά ο Ευρωπαίος Επίτροπος σε άρθρο γνώμης στους Times του Λονδίνου.

Μαρκόπουλος: Το ξεπούλημα της χώρας με συνοπτικές και αδιαφανείς διαδικασίες φαίνεται ότι ξεκίνησε..


ΔΗΛΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ

«Το ξεπούλημα της χώρας με συνοπτικές και αδιαφανείς διαδικασίες φαίνεται ότι ξεκίνησε.
Αιφνιδιαστικά χθες ο Πρόεδρος του «Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου» Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, δηλαδή ο έμπιστος των κκ Σαμαρά και Βενιζέλου, ανακοίνωσε στους εργαζόμενους το κλείσιμο των εργοταξίων της Λάρκο, με δικαιολογία την λήξη του ενοικιαστηρίου του ορυχείου της Λάρυμνας από το κράτος.  
Μίλησε  απαξιωτικά για την εταιρία και ιταμό τρόπο στους εκπροσώπους των εργαζομένων.
Αρνήθηκε όλες της μελέτες βιωσιμότητας της εταιρίας από συμβούλους που πληρώθηκαν γι’ αυτό και που υπεραμύνονται της συνέχισης λειτουργίας της εταιρείας.

Στην ουρά για ένα φάρμακο . . .

Απίστευτη ταλαιπωρία σήμερα στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ, που φτιάχτηκε για να εξυπηρετεί καλύτερα τους ασθενείς…Σήμερα το πρωί οι ουρές έξω από τα φαρμακεία του οργανισμού είναι απίστευτες, καθώς ξεκίνησε η διάθεση σκευασμάτων υψηλού κόστους ειδικών παθήσεων.

Σύμφωνα με καταγγελίες, στα ράφια δεν υπήρχαν σε επάρκεια όλα τα φάρμακα! Χιλιάδες ασφαλισμένοι εξακολουθούν να πληρώνουν οι ίδιοι τοις μετρητοίς τα φάρμακά τους, καθώς συνεχίζεται η κινητοποίηση των φαρμακοποιών με αίτημα την εξόφληση των οφειλομένων. 

Γκούντραμ Βολφ:«Είναι δύσκολο για κάθε χώρα να απολέσει τον έλεγχο και την κυριαρχία της»

Πρόκειται για μια μεγάλη οικονομία, η οποία για πολλούς λόγους δεν είναι σε θέση να επιλύσει το τραπεζικό της πρόβλημα, μολονότι θεωρείται επιλύσιμο, εκτιμά ο κ. Βολφ και προσθέτει: «Αυτό οδήγησε στην απώλεια εμπιστοσύνης έναντι της ισπανικής κυβέρνησης και του ισπανικού συστήματος γενικότερα. Υπό την έννοια αυτή, κατανοώ ότι η Μέρκελ δεν θέλει να εμπιστευθεί την υπόθεση στα ισπανικά χέρια μόνο, γνωρίζοντας ότι κάποια στιγμή το ισπανικό πρόβλημα θα μετατραπεί σε γερμανικό πρόβλημα».

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ: Τζίζεκ

Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012

Ο Όμηρος, η Οδύσσεια και το σήμερα…


the odyssey 6 Ο Όμηρος, η Οδύσσεια και το σήμερα...ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !!! Είναι πολύ σημαντικό, αυτές τις κρίσιμες ώρες, να ρίξουμε μια ματιά στην βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα.
ΔΗΛΑΔΗ:
Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να ελέγξουμε την παρόρμηση να έχουμε τις αισθήσεις μας και τις αντένες μας ΑΝΟΙΧΤΕΣ και να μην παρασυρθούμε από την οργή και το μένος που μας διακατέχει, ώστε να γίνουμε βορρά, στους σύγχρονους “μνηστήρες”.

ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

  • γράφει ο Γιώργος Κόλλιας

5 ΙΟΥΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.

Αναγνώστη σήμερα θα ακούσει πολλά, από πολλούς.
Θα ακούσεις λόγους οικολογούντων πολιτικών που θα "εξυμνούν" όσα έκαναν ή σκοπεύουν να κάνουν για την "προστασία του περιβάλλοντος".
Θα ακούσεις λόγους πολιτικολογούντων οικολόγων για τις "αναγκαιότητες" και τους "στόχους" τους.
Θα ακούσεις κάθε πικραμένο (όχι τον Πρωθυπουργό!) να "τοποθετείται" πάντα με "περιβαλλοντική συνείδηση".

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ


Επίσκεψη στα γραφεία του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ στη Λάρισα πραγματοποίησε κλιμάκιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποτελούμενο από τους υποψήφιους Βουλευτές , Κόκκαλη Βασίλη, Αθανασίου Κατερίνα, Μαργαρίτη Θανάση, Ντουρουντάκη Ελένη και μέλη της συντονιστικής επιτροπής του κινήματος στον νομό. Από πλευράς του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ κατατέθηκαν τα προβλήματα και οι δυσλειτουργίες που αφορούν τους Δημοσίους υπαλλήλους με κυρίαρχο ζήτημα εκείνο της συμπύκνωσης των μισθών με αποτέλεσμα την εξαθλίωση του βιοτικού επιπέδου και της ζωής όλων των δημοσίων υπαλλήλων.
Το κλιμάκιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεσμεύτηκε για την παρέμβαση και στήριξη των αιτημάτων της ΑΔΕΔΥ και παρουσίασε τις προτάσεις του κινήματος για τη λειτουργία της δημόσιας διοίκησης που μεταξύ άλλων είναι :

Ναυαγεί μάλλον το ντιμπέϊτ Σαμαρά-Τσίπρα

Προς ναυάγιο, κυρίως εξαιτίας διαδικαστικών εκατέρωθεν ενστάσεων, οδηγείται το ενδεχόμενο τηλεοπτικής αναμέτρησης Σαμαρά - Τσίπρα. Η Νέα Δημοκρατία καταλογίζει στην Κουμουνδούρου ότι μετά την κατ' αρχήν συμφωνία των δύο κομμάτων, ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε στο τραπέζι νέα δεδομένα όπως τα ονόματα των δημοσιογράφων, η διαδικασία αλλά και η συμμετοχή άλλων κομμάτων. Σε ανακοίνωσή του ο Εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης αναφέρει:
«Είναι πλέον φανερό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμεί τη διεξαγωγή κανενός Debate. Λεκτικά, μπορεί να αποδέχτηκε την πρόταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για διεξαγωγή τηλεμαχίας μεταξύ των αρχηγών Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ, στην ουσία, όμως έκανε ό,τι μπορούσε για να τη δυναμιτίσει.

ΠΡΟΣ ΥΠΟΙΚ : κ.κ. ΖΑΝΙΑ ΚΑΙ ΡΑΠΑΝΟ

Δρ. Κυριάκος Τόμπρας
Μας πληροφορήσατε ότι το επόμενο διάστημα λήγουν κάποια ομόλογα ΔΕΚΟ (ΟΣΕ, κλπ) τα οποία έχουν εκδοθεί με την εγγύηση του Δημοσίου.
Αν οι ΔΕΚΟ που τα εχουν εκδώσει αδυνατούν να τα πληρώσουν, τότε ας τα αντικαταστήσουν με νέα ή ας πάνε σε haircut με τους κατόχους.
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ενεργοποίησης των εγγυήσεων του Δημοσίου, τη στιγμή που όλα τα συγκεκριμένα ομόλογα των ΔΕΚΟ είναι καλυμμένα με CDS.
ΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ, ΜΕ CDS.
Για να το επιβεβαιώσετε, δείτε στη πιο κάτω λίστα, ένα προς ένα τα ομόλογα των ΔΕΚΟ και τα CDS που έχουν εκδωθεί επ' αυτών.ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ

Από τον Πόρτα - Πόρτα  
ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟ ΔΑΝΕΙΣΤΗ ΩΣ ΜΗ-ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΒΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ !!.. ΔΛΔ ΠΛΕΟΝ, ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΧΕΙ ΜΟΡΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΧΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗΝ.- ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ. ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙΣΗΜΑ !! Ο κ ΖΑΝΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ Η ΔΟΣΗ ΤΩΝ 18ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΗΤΑΝ ΟΜΟΛΟΓΑ !!! ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ... ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ. δλδ - ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ - ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΒΓΑΖΕΙ ΝΕΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ!! ( ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ? ) - ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΑ $$ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΝΕΑ ΟΜΟΛΟΓΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ FACILITY. - πχ ΤΑ 18ΔΙΣ ΝΕΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΕΧΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΤ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΜΕΤΡΤΗΑ ( ΟΧΙ ΣΤΟ 100% !!! ΤΟΥ FV-επιβεβαιωμενο ) ΤΙ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ ?? ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ( ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ!! ) ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΚΟ.

Ιδού η μνημονιακή μας κατάντια: Στρατιωτικός έκλεβε επειδή δεν είχε να φάει!

Στα... πράσα έπιασαν οι άνδρες της Ασφάλειας τον διαρρήκτη που επιχειρούσε να τρυπώσει σε ένα μίνι μάρκετ στην Άρτα. Έμειναν άναυδοι, όμως, όταν ο δράστης τους αποκάλυψε πως είναι μόνιμος υπαξιωματικός του Στρατού και αναγκάστηκε να κλέψει γιατί δεν είχε να φάει!
Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο 43χρονος, είναι μόνιμος επιλοχίας και υπηρετεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Άρτας.

O Σαμαράς ήταν πάντα υπέρ της δανειακής σύμβασης...

Για να ξέρουμε τι λέμε...
Για να μην τρώμε κουτόχορτο για δήθεν αλλαγές και επαναδιαπραγματεύσεις..ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - SPOT

Η κρίση φτάνει και στη Γερμανία

Ανησυχητικά μηνύματα για τις προοπτικές επιχειρήσεών.
Αναλυτές σημειώνουν ότι επί δύο χρόνια η Γερμανία ασκούσε πολιτική διαχείρισης της κρίσης σαν να ήταν ένα περιθωριακό πρόβλημα της ευρωζώνης, σαν να ήταν πρόβλημα των άλλων, των Ελλήνων, των Πορτογάλων, των Ισπανών και των Ιταλών, όλων εκείνων δηλαδή που ξέφυγαν από τους δημοσιονομικούς τους στόχους και θα έπρεπε να τιμωρηθούν γι' αυτό. Η γερμανική οικονομία αναπτύσσονταν, το ποσοστό των ανέργων μειώνονταν. Στο μεταξύ όμως σταδιακά και ο τελευταίος γερμανός πολίτης συνειδητοποιεί ότι η στείρα πολιτική λιτότητας δεν έφερε αποτέλεσμα αυτά τα χρόνια.

Δείτε πως οι Τούρκοι χρηματοδοτούν την προπαγάνδα των Σκοπιανών στις ΗΠΑ....

Στις Η.Π.Α υπάρχει μια ΜΚΟ με την ονομασία "Turkish Coalition of America ,ΤCA" (Τουρκική Συμμαχία της Αμερικής). Η TCA μάλιστα χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση των Η.Π.Α .
Ο σκοπός του TCA είναι :
  • Educate the general public about Turkey and Turkish Americans and voice their opinion on critical issues to interested parties.
  • Engage and cultivate a new generation of young Turkish American leaders.

«ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ»


Tα βασικότερα αποσπάσματα της προεκλογικής ομιλίας του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, σήμερα Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012:
-Ο χρηματοδότης της προπαγάνδας των Σκοπίων κατά της Μακεδονίας, αυτόν που υποδέχτηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Τζόρτζ Σόρος, δήλωσε ότι οι Έλληνες θα φοβηθούν και θα ψηφίσουν τα κόμματα που στηρίζουν το μνημόνιο.
Η απάντησή μας είναι μία:Τρομοκρατήστε τους Τρομοκράτες τις Τρόικας και του Μνημονίου στις 17 Ιουνίου, ψηφίστε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και διώξτε τους.
-Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε πατριωτικό, αστικό, δημοκρατικό, λαϊκό Κίνημα.

Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2012

“Η Ελλάδα έχει πάρει βοήθεια όσο 116 σχέδια Μαρσαλ”!

Η πρόταση ανήκει – που αλλού; – σε Γερμανό… Μάλιστα είναι σύμβουλος της Μέρκελ και πρόεδρος του Ινστιτούτου Ifo.
Σε συνέντευξή του που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα L’ Echo, ο Hans-Werner Sinn είπε ότι η Ελλάδα έχει λάβει βοήθεια ίση με 116 σχέδια Μαρσαλ!

Έχουν ξεφύγει οι άνθρωποι… Ξέρουν ότι τα 110 δις του πρώτου δανείου και τα 130 δις του δεύτερου, δεν έχουν πάει και δεν πρόκειται να πάνε για την ανάπτυξη, αλλά για την εξυπηρέτηση του χρέους και (φυσικά) στις τράπεζες…

Μύθος του κ Βενιζέλου η στήριξη από τους σοσιαλιστές της Ευρώπης


Ο Εκπρόσωπος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Τέρενς Κουίκ, σχολιάζοντας τις σημερινές τοποθετήσεις του νέου Υπουργού Οικονομικών της Γαλλίας Πιέρ Μοσκοβισί για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη αν δεν υπακούσει στα Μνημόνια (που υπέγραψαν Βενιζέλος και Σαμαράς), έκανε την εξής δήλωση:
«Η δήλωση του Υπουργού Οικονομικών της Γαλλίας Πιέρ Μοσκοβισί, καταρρίπτει τον μύθο του κ Βενιζέλου για στήριξη από τους σοσιαλιστές της Ευρώπης.
Ταυτόχρονα καταρρίπτει και τα περιθώρια διαπραγμάτευσης που είναι η νέα θεωρία του κ Σαμαρά.

Μέχρι και ο Σόρος μιλάει για τρομοκράτηση των Ελλήνων, για να ψηφίσουν μνημονιακά κόμματα..

Ο γνωστός Τζόρτζ Σόρος (το κοράκι..), στις 2 Ιουνίου 2012, ήταν καλεσμένος στο Τρέντο της Ιταλίας στην εκδήλωση: "Remarks at the Festival of Economics, Trento Italy"
Διαβάστε τι ανέφερε στην ομιλία του σχετικά με την οικονομική κρίση, την κρίση του ευρώ και την Ελλάδα.... 
Προσέξτε τι δήλωσε για τις επερχόμενες εκλογές και για τον επιχειρούμενο εκφοβισμό-τρομοκρατία των Ελλήνων ψηφοφόρων....

Πάνος Καμμένος: «ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ»


Περιοδεία στο Νομό Κιλκίς πραγματοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος.
Πρώτος σταθμός η Αξιούπολη, όπου εγκαινίασε το νέο εκλογικό κέντρο του Κινήματος. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Πολύκαστρο και το Κιλκίς.
Kατά την περιοδεία του στην πόλη του Κιλκίς, με τη συνοδεία των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος, ο Πάνος Καμμένος μίλησε στην ΕΤ3 και έδωσε απάντηση στις τρομολαγνικές δηλώσεις του Τζωρτζ Σόρος.
Επιπλέον ο Πάνος Καμμένος επαναδιατύπωσε την πρόταση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, για τις παραμεθόριες και νησιωτικές οικονομικές ζώνες, προκειμένου να μπορούν οι κάτοικοι να ανταπεξέλθουν στο κόστος ζωής αλλά και για να γίνουν οι τοπικές οικονομίες ξανά ανθηρές.
ΟΙ ΠΛΗΡΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ελληνικά πανηγύρια

Οι αυτοσχέδιοι πάγκοι γεμίζουν από κάθε λογής πραμάτεια και οι έμποροι στέκονται στην άκρη του δρόμου. Οι κούνιες περιμένουν τα μικρά παιδιά και σε αρκετές περιπτώσεις τα μαγαζιά διαθέτουν μουσική για να διασκεδάσουν τους μεγάλους. Πρόκειται για σκηνή από τα παραδοσιακά πανηγύρια, που πραγματοποιούνται κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σε όλη τη χώρα και συνεχίζουν να είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος διασκέδασης της Ελληνικής υπαίθρου.
Την παραμονή και ανήμερα της εορτής του πολιούχου Αγίου κάθε χωριού στήνεται το γλέντι που φέρνει κοντά ανθρώπους ακόμη κι αν αυτοί βρίσκονται πολύ μακριά.

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5 IOYNIOY ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ


Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ.Χρήστο Κίττα, θα έχουν την Τρίτη 5 Iουνίου 2012, οι βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστα Μαρκόπουλος και Παναγιώτης Μελάς, γιατροί και οι δύο, προκειμένου να ενημερωθούν για το τραγικό πρόβλημα των φαρμάκων, ως συνέπεια των Μνημονίων Σαμαρά και Βενιζέλου.
Η συνάντηση θα γίνει στο Υπουργείο Υγείας, στις 14.00

΄΄Γράμμα στον κ.Τζήμερο΄΄!


Θεσσαλονίκη 4-6-2012
Κοινοποίηση.΄΄Εξοχοτάτη κ.Μέρκελ΄΄!!!
Δημιουργικότατε, κύριε Τζήμερε, της ΄΄Δημιουργίας,ξανά΄΄
Πήρα το θάρρος να σας γράψω την παρακάτω επιστολή ως ένας φανατικός,μέχρι πρότινος, υποστηριχτής σας.Ήθελα νάξερα,που σας βρίσκω.Από το κακό στο χειρότερο πάω.Καταρχήν θα ήθελα να σας παρακαλέσω,επειδή είστε πολύ φίλος με την Sehr Geehrte Μέρκελ, αφού ανταλλάσσετε γράμματα και ευχητήριες κάρτες,όπως μεταφέρετε,μαζί με τους ψυχρότατους χαιρετισμούς μου και μερικές, ακόμα,επιπρόσθετες πληροφορίες,που πιθανόν διέφυγαν της προσοχής σας,στην ,εντυπωσιακά, πρωτότυπη επιστολή σας.Πέστε την σας παρακαλώ, ότι ζητώ ταπεινά συγνώμη που καθυστέρησα να επικοινωνήσω μαζί της, και εγώ..Δεν φταίω εγώ αλλά η ζαλάδα μου ευθύνεται, από την κατάσταση και, τις συνεχείς αυτοκτονίες που, αδικαιολόγητα, συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην Πατρίδα μου.Ίσως μας έχει πιάσει μια ομαδική υστερία που δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας, απέναντί της.Τέλος πάντων,σήμερα,μέρα που είναι,του ΑΓΊΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, αποφάσισα να σας γράψω.

Νέα Γαλλική παρέμβαση πριν τις Ελληνικές κάλπες

Νέα παρέμβαση, με «συμβουλές» στους Έλληνες ψηφοφόρους για το πώς να ψηφίσουν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, έκανε ο...
...υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, Πιέρ Μοσκοβισί, εκτιμώντας ότι «αναμφίβολα θα τεθεί» θέμα εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, εάν η Αθήνα δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της όσον αφορά στο πρόγραμμα λιτότητας που έχει συμφωνήσει να εφαρμόσει, σε αντάλλαγμα για το δανεισμό της από την ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ.

Ο φτωχός «ιδιοκτήτης» του σκάφους Πατίτσα

Του Γιώργου Δ.
Απίστευτη ανακάλυψη από το ΣΔΟΕ δείχνει ότι το πολυτελές σκάφος του κου Πατίτσα συζύγου της Μαριέττας Χρουσαλά δεν ανήκει στον … εφοπλιστή. Όπως αποκαλύπτει η Real Life το high teck πλεούμενο φαίνεται να ανήκει στη σύζυγο εργαζομένου της ναυτιλιακής εταιρίας του Λέοντα Πατίτσα, η οποία δηλώνει… άνεργη, με ετήσιο εισόδημα 200 ευρώ, και έδρα ένα διαμέρισμα στην οδό Θησέως, στη Βουλιαγμένη
Για να μπορέσει ο νεαρός εφοπλιστής να νομιμοποιήσει το σκάφος του που είναι αγκυροβολημένο στη μαρίνα της Βουλιαγμένης, θα πρέπει να καταβάλλει στο ΣΔΟΕ το ποσό του… ΕΝΟΣ εκατομμυρίου ευρώ, μιας και συνολικά το σκάφος κοστίζει 7 εκατομμύρια ευρώ.

Εμείς τα φτιάξαμε..αυτοί τα φάγανε, εμείς θα τους τιμωρήσουμε..

Ομιλία του Χάρη Οικονομόπουλου, ΚΑΤΑ της θέσης "Μαζί τα Φάγαμε: Σε μια Δημοκρατία η Ευθύνη είναι Συλλογική", στο 5ο debate της IQ2 Greece.
Ο Χάρης Οικονομόπουλος είναι Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και στο Συμβούλειο της Επικρατείας, και Πρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού ΕπιμελητηρίουΜαζί τα φάγαμε λέει η Αντιγόνη Λυμπεράκη επικεφαλής του επικρατείας της Δημιουργίας Ξανά (video).


Επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του συνασπισμού "Δημιουργία ,Ξανά" τέθηκε η καθηγήτρια Aντιγόνη Λυμπεράκη .Μερικά στοιχεία που προκαλούν ενδιαφέρον είναι τα εξής :
Η κ. Λυμπεράκη είναι οπαδός της άποψης του Θόδωρου Πάγκαλου "Μαζί τα φάγαμε"
 Μάλιστα είχε συμμετάσχει σε σχετικό debate υποστηρίζοντας  την ενοχοποίηση ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας και τη συλλογική της ευθύνη για τη σημερινή κρίση.
Στο συγκεκριμένο debate πάντως οι απόψεις της δεν επικράτησαν , καθώς οι κ.κ. Γιάννης Βαρουφάκης , Χάρης Οικονομόπουλος έπεισαν περισσότερο υπέρ της άποψης ότι δεν μπορεί να υπάρχει συλλογική ευθύνη.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...

Οδηγούν σε εξαθλίωση και απαξίωση τα περιφερειακά αεροδρόμια...

ΤΟ ΒΗΜΑ 8/5/2012
Γράφει ο Dard 
Σύμφωνα με απόφαση του κ. Βορίδη, από τον Μάιο ΔΕΝ υπάρχουν φόροι στα Ελληνικά (πλην Βενιζέλου) αεροδρόμια και ούτε εισπράττονται τέλη στάθμευσης
Υποτίθεται ότι αυτό έγινε για την ενίσχυση του τουρισμού... 
Επειδή όλα στην Ελλάδα γίνονται στο πόδι και εφαρμόζεται η κάθε μακακισμένη ιδέα, του κάθε απίστευτου φωστήρα που πήρε ένα πτυχίο/μεταπτυχιακό/ διδακτορικό με κομματικό σπρώξιμο και αντιγραφή (τύπου Χατζημαρκάκη) , θα σου πω τι μέλη γενέσθαι: 

α) Επειδή τα έσοδα αυτά σίγουρα έχουν υπολογιστεί στους προϋπολογισμούς, βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα, μακροπρόθεσμα.......

Ανακοίνωση Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας

Αγαπητοί φίλες και φίλοι του Συνδέσμου

       Η Χώρα μας βρίσκεται σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο από τις 12 Απριλίου με δεύτερη συνεχή κλήση των Ελλήνων εκλογέων για την ανάδειξη αντιπροσώπων του Εθνικού Κοινοβουλίου. Ο Λαός κουρασμένος και απογοητευμένος δείχνει εύκαμπτος να υποκύψει στα κελεύσματα των νέων πολωτικών πολιτικών σχηματισμών. Οι πληροφορίες για τα επερχόμενα καταιγιστικά αντιλαϊκά μέτρα και το δυσοίωνο μέλλον βρίσκουν απαθείς τις λαϊκές μάζες καθώς κατανοούν πως είναι ανήμπορες πλέον να αντιδράσουν. Οι πολιτικές ηγεσίες, κατώτερες των προσδοκιών των πολιτών, στοχεύουν στα προσωπικά - κομματικά και μόνο οφέλη τους. Πρόσωπα που ασχολούνται με την πολιτική με επαγγελματική σχέση και ψυχολογία βιοποριστική.