Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

Απίστευτο φασιστικό παραλήρημα .....Ποια Χρυσή Αυγή;;;;;

Δείτε το και θα αναφωνήσετε : "μα τι λέει ο μακάκας;" :

Για την ιστορία:


Το link του video είναι
http://www.youtube.com/watch?v=tLdUsANz1W4&feature=youtu.be
και το δίνουμε επειδή πιστεύουμε ότι θα αφαιρεθεί το βίντεο κάποιο στιγμή.
Το θέμα αυτό γράφτηκε την 8-6-2012
Η κάρτα του υποψηφίου
Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του:
http://iphicratisamyras.blogspot.gr/2012/04/blog-post_19.html

Ιδού η υποψηφιότητα: http://www.iefimerida.gr/node/46903
και http://www.antikry.com/2012/04/blog-post_371.html
Τελικά, λίγες μέρες πριν τις εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ απέσυρε την υποψηφιότητά του από το site. Δεν γνωρίζουμε τι έγινε στο ψηφοδέλτιο. Ο κ.Αμυράς προέρχεται από το ΔΗΚΚΙ, το οποίο συνεργάστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς, στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ήξεραν, αλλά το ίδιο μπορεί να ισχυρισθεί κάθε κόμμα, για κάθε περίεργο υποψήφιό του. 

taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.