Ο φτωχός «ιδιοκτήτης» του σκάφους Πατίτσα

Του Γιώργου Δ.
Απίστευτη ανακάλυψη από το ΣΔΟΕ δείχνει ότι το πολυτελές σκάφος του κου Πατίτσα συζύγου της Μαριέττας Χρουσαλά δεν ανήκει στον … εφοπλιστή. Όπως αποκαλύπτει η Real Life το high teck πλεούμενο φαίνεται να ανήκει στη σύζυγο εργαζομένου της ναυτιλιακής εταιρίας του Λέοντα Πατίτσα, η οποία δηλώνει… άνεργη, με ετήσιο εισόδημα 200 ευρώ, και έδρα ένα διαμέρισμα στην οδό Θησέως, στη Βουλιαγμένη
Για να μπορέσει ο νεαρός εφοπλιστής να νομιμοποιήσει το σκάφος του που είναι αγκυροβολημένο στη μαρίνα της Βουλιαγμένης, θα πρέπει να καταβάλλει στο ΣΔΟΕ το ποσό του… ΕΝΟΣ εκατομμυρίου ευρώ, μιας και συνολικά το σκάφος κοστίζει 7 εκατομμύρια ευρώ.

Η νέας τεχνολογίας θαλαμηγός έχει μήκος 27,5 μέτρα, και ήταν δώρο, το οποίο επέλεξε ο Λέων με αφορμή το γάμο του με την Μαριέττα Χρουσαλά, πριν από δυο χρόνια περίπου. Έτσι τουλάχιστον έλεγαν τότε στα ΜΜΕ.
Το ζευγάρι, τις ημέρες του γάμου του, το είχε χρησιμοποιήσει πολλές φορές για τις ολοήμερες αποδράσεις του, ενώ στο «Mirage» ήταν το μέρος όπου έκανε το bachelor party του ο νεαρός εφοπλιστής πριν φτάσουμε στα παρατράγουδα του θωρηκτού Αβέρωφ.
Με το ίδιο σκάφος, Μαριέττα και Λέων, έφυγαν για μήνα του μέλιτος τον Ιούνιο του 2010, με προορισμό τις Κυκλάδες.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ.
=ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΘΩΡ. ΑΒΕΡΩΦ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΝΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΟ [ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ Δ..Σ ΤΗΣ Δ.Ε.Η], ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΙΣ "....ΔΩΡΕΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ,  ΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Λ. ΠΑΤΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ...." !

Σχόλια