Κυριακή, 3 Ιουνίου 2012

Κυβερνητική συνεργασία μόνο με γραπτές δεσμεύσεις, διαμηνύει ο Φώτης Κουβέλης

Πρόγραμμα κυβερνητικής συνεργασίας με γραπτές δεσμεύσεις προτάσσει ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, ενώ βάζει τρεις όρους στον ΣΥΡΙΖΑ, εάν είναι πρώτο κόμμα, για το ενδεχόμενο συνεργασίας.
«Ο στόχος μας είναι μία προοδευτική κυβέρνηση. Διευκρίνισα: Ούτε παίρνουμε τοις μετρητοίς όποιον δηλώνει προοδευτικός, ούτε μοιράζουμε πιστοποιητικά προοδευτικότητας. Προτάσσουμε το πρόγραμμα με γραπτές δεσμεύσεις» δηλώνει ο κ. Κουβέλης στο Έθνος της Κυριακής.
«Για ένα πράγμα να είναι οι πάντες βέβαιοι. Δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα ακυβέρνητη» προσθέτει.

Ο κ. Κουβέλης θέτει τρεις ρήτρες προς τον ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση που αυτός είναι πρώτο κόμμα:

«Σοβαρότητα: Δεν παίζουμε με το ευρώ, ούτε με τις καταθέσεις στις τράπεζες, ούτε με φοροεπιδρομές σε νοικοκυριά και ζημιογόνες επιχειρήσεις. Αξιοπιστία: Όχι 'λεφτά υπάρχουν' νούμερο δύο, ούτε υποσχέσεις για επιστροφή των πραγμάτων στην προτεραία κατάσταση, ούτε φρούδες ελπίδες για προσλήψεις. Δέσμευση: Αμεση αποκήρυξη των μονομερών καταγγελιών και έμπρακτη απόδειξη ότι αποδέχονται τον ρεαλιστικό στόχο της διαπραγμάτευσης για απεγκλωβισμό από το Μνημόνιο».
Newsroom ΔΟΛ

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.