Ο Νίκος Καρδούλας τώρα στην Ν.Δ, θα αγωνιστεί να ακυρώσει τις δανειακές συμβάσεις...(Βίντεο)

Ο Νίκος Καρδούλας ήταν υποψήφιος στο Ν. Λάρισας με τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας (ΣΕΕ).
Μάλιστα τα πήγε πολύ καλά στην Λάρισα..
Μετά τις εκλογές στις 29 Μαίου 2012, ο κ. Καρδούλας και άλλοι δυο υποψήφιοι του κόμματος του ΣΕΕ, δήλωσαν ότι συνεργάζονται με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 17 Ιουνίου 2012. 
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι έλεγε ο μαχητικός κ. Καρδούλας σε προεκλογική του ομιλία στην Λάρισα στις 2/5/2012, για την κατοχική κυβέρνηση, την ακύρωση του μνημονίου-δανειακών συμβάσεων,τους τοκογλύφους, και το επικίνδυνο μέτωπο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ...

2ος στόχος:
Η ακύρωση του μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων που θίγουν τα κυριαρχικά δικαιώματα της Χώρας και τις εθνικές της επιλογές. Το δημόσιο χρέος θα ελεγχθεί. Θα πληρώσουμε ότι πραγματικά χρωστάμε. Είμαστε υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρώ, αλλά ως ισότιμο μέλος και όχι ως αιώνιος οφειλέτης, με απόλυτη προτεραιότητα στο εθνικό συμφέρον.
Παράλληλα επιτέθηκε στον δικομματισμό λέγοντας:
"'Ολοι οι Έλληνες έχουν μια και μόνο σκέψη. Το σημερινό φαύλο και διεφθαρμένο μεταπολιτευτικό σύστημα εξουσίας πρέπει να εξαφανιστεί. Στη συνείδηση του Λαού είναι βαριά υπεύθυνο και ένοχο. Όχι μόνο για το σημερινό προδοτικό του ρόλο αλλά και για το βεβαρημένο παρελθόν του».
    Και πρόσθεσε με νόημα πως «ενάντια στους τοκογλύφους και στο επικίνδυνο μέτωπο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, υπάρχει διέξοδος... Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας."

ΥΓ 
Είμαστε σίγουροι ότι, ο Νίκος Καρδούλας τώρα στην Ν.Δ, θα αγωνιστεί να ακυρώσει τις δανειακές συμβάσεις...

Σχόλια