Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2012

Η Οξύμωρη Ένωση Αποστράτων

Του Αναστασίου Φαραντάτου, Σχη εα εα<55 ετών
Από το 2006, που αποστρατεύτηκα, παρακολουθώ τα τεκταινόμενα στον χώρο των αποστράτων, με μεγαλύτερη προσοχή τα 2 τελευταία χρόνια, αφού η Πολιτεία με μια σειρά αντισυνταγματικών μέτρων, περιέκοψε το 30 % των ετήσιων αποδοχών μου και μάλιστα κάνοντας χρήση ηλικιακών κριτηρίων, όπως έκανε και σε όλους τους έντιμους Έλληνες, που απέχουν από την κυνική ομολογία «μαζί τα φάγαμε».
Έτρεφα μια κρυφή ελπίδα ότι ο κατά νόμον φορέας, που μας εκπροσωπεί, δηλαδή η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, θα επιτελούσε τον σκοπό για τον οποίο έχει ιδρυθεί.
Διαβάζω λοιπόν από την ιστοσελίδα της ΕΑΑΣ, τους σκοπούς ιδρύσεώς της, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει ως σκοπό «την επιμέλεια των συμφερόντων των μελών αυτής». Άραγε αυτή η λέξη «επιμέλεια» έχει γίνει κατανοητή από τους επικεφαλής της ΕΑΑΣ;

Ο Κουβέλης προσπάθησε να πείσει τους βουλευτές του ότι τα μέτρα είναι αναγκαία

Επί έξι ώρες συνεδρίαζε η κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΔΗΜΑΡ, με τον Φώτη Κουβέλη να προσπαθεί να πείσει τους βουλευτές του ότι τα μέτρα είναι αναγκαία.

Δεν ήταν λίγοι οι βουλευτές που σηκώθηκαν και του είπαν ότι τα σκληρά μέτρα δεν είναι μονόδρομος.
Τι κυβιστησεις έχουν να γίνουν δεν λέγεται…

Απαράδεκτο: To Δ.Σ της ΕΑΑΣ ”απειλεί” τους Απόστρατους γιατί αντιδρούν στα μέτρα εξαθλίωσης

%CE%95%CE%91%CE%91%CE%A3.jpgΕπιεικώς Απαράδεκτο... Με ομόφωνη απόφαση το ΔΣ της ΕΑΑΣ κάλεσε τους προέδρους ΕΑΑΣ Λάρισας, Κατερίνης, Καρδίτσας, Μαγνησίας και Τρικάλων για παροχή εξηγήσεων... Όταν ο Α/ΓΕΕΘΑ βγαίνει μπροστάρης απέναντι στους κυνικούς τεχνοκράτες ,τα γερόντια οι στρατηγοί του καναπέ πιστά κομματόσκυλα στην εξουσία απειλούν με αντικατάσταση τους Προέδρους των Παραστημάτων...Τυχαία φτάσαμε στην εξαθλίωση ; Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΑΣ συνεδρίασε στις 30 Αυγούστου 2012 και αποφάσισε ομόφωνα να κληθούν οι πρόεδροι των Παραρτημάτων Λαρίσης, Κατερίνης, Καρδίτσας, Μαγνησίας και Τρικάλων στη

Περιμένοντας φως από το Ισραήλ για το φυσικό αέριο

Την Κυριακή οριστικό ξεκαθάρισμα από Ιερουσαλήμ  
Τα πρώτα καλά μαντάτα περιμένει πριν το μεσημέρι της Δευτέρας ο Νεοκλής Συλικιώτης από την ομάδα τεχνοκρατών της Κύπρου που πάει σήμερα για τις πρώτες διαπραγματεύσεις επί συγκεκριμένων πλέον θεμάτων στο Ισραήλ.
Την ομάδα που αναχωρεί σήμερα για την Ιερουσαλήμ, αποτελούν ο διευθυντής Ενέργειας Σόλων Κασίνης, ο πρόεδρος της ΔΕΦΑ Κώστας Ιωάννου, το μέλος της ΡΑΕΚ Ντίνος Ηλιόπουλος, ο διευθυντής Παραγωγής της ΑΗΚ Αντώνης Πατσαλής, τους οποίους θα συνοδεύει και εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών. Οι συνομιλίες των δύο πλευρών θα πραγματοποιηθούν αύριο το απόγευμα, στο Υπουργείο Ενέργειας και Υδάτων του Ισραήλ.

κ. Σαμαρά με εκείνη τη ρημάδα την Α.Ο.Ζ τι γίνεται..;;

  
Με την Α.Ο.Ζ τι γίνεται ;;
Με εκείνο το περίφημο που είπατε:

1953:Το μισό χρέος της Γερμανίας διεγράφη, για ένα μέρος ορίστηκε μηδενικό επιτόκιο ενώ το υπόλοιπο αναδιαρθρώθηκε σε μακροπρόθεσμη βάση..

Διαβάστε την ρύθμιση του χρέους της Γερμανίας το 1953...
Αυτά ...βέβαια τα ξεχνάνε οι Γερμανοί και η Μέρκελ...μιας και δεν τους τα θυμίζουμε εμείς...
Οι δικοί μας οι πουλημένοι και προσκυνημένοι τι κάνουν  ;;;
"Τι μας διδάσκουν παλαιότερες κρίσεις χρέους;" 
Μια σύντομη αναδρομή σε κρίσεις χρέους του πρόσφατου παρελθόντος μπορεί να προσφέρει σημαντικά διδάγματα. Κυρίως ποια λάθη πρέπει να αποφεύγονται και πώς μπορεί μια χώρα να σταθεί και πάλι στα πόδια της Το γερμανικό παράδειγμα: το 1952 το εξωτερικό χρέος της ανερχόταν στα 30 δις γερμανικά μάρκα.

«Στόχος του ΄΄ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ΄΄ είναι η΄΄επαναφορά συνείδησης΄΄ της μεγάλης μας πολιτικής οικογένειας»

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και στην ενημερωτική εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου μίλησε ο Νεοδημοκράτης Βουλευτής Αχαΐας και συντονιστής του νέου Κινήματος Αναγέννησης για την Ελλάδα και την Κεντροδεξιά, Νίκος Νικολόπουλος.
Ο Νίκος Νικολόπουλος υπογράμμισε πως είναι πάρα πολλοί αυτοί που, είτε βρίσκονται στη Νέα Δημοκρατία σήμερα, είτε άλλαξαν επιλογή τα τελευταία χρόνια, είτε ανήκουν στον ευρύτερο χώρο του κέντρου και της δεξιάς παραμένουν ανένταχτοι.

Δεν μειώνουν ούτε τον Φ.Π.Α. στην εστίαση όπως υποσχέθηκαν.

Μόνο αν σταματήσει η φοροδιαφυγή θα μειώσουμε τους φόρους ! ! ! !
Αυτό είπε ο Μαυραγάνης σε ερώτηση του Γ. Μιχελάκη πότε θα μειωθεί ο Φ.Π.Α. στην εστίαση....

 

Κύριε Μαυραγάνη ακόμη ηχούν στα αυτιά μου οι δεσμεύσεις του προϊσταμένου σου Αντώνη Σαμαρά αλλά και των άλλων συναδέλφων σου από την Ν. Δημοκρατία που ΕΛΕΓΑΝ ότι αμέσως μετά τις εκλογές θα μειωθεί ο φ.π.α. στην εστίαση....

Ο Πανταλάκης και τα ... λοιπά 4 μύρια

Αν δεν με απατά η μνήμη μου πέρα από τα 8 εκ Ευρώ που έβγαλε ο πρώην διοικητής της ΑΤΕ κ. Θ Πανταλάκης στο εξωτερικό για ...

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012

Aγαπητή εφορία γατί εγώ σε πληρώνω σε ευρώ κι εσύ μου υπενθυμίζεις την ισοτιμία σε δραχμές;

Δεν γνωρίζουμε τους λόγους που η εφορία τόσα χρόνια μετά την είσοδό μας στο ευρώ εξακολουθεί να μας ενημερώνει για την ισοτιμία στη δραχμή του ποσού που της καταβάλουμε.Ούτε γνωρίζουμε αν αυτό συνέβη τώρα τελευταία ή αν ίσχυε όλα αυτά τα χρόνια κι απλά κάποιος ξέχασε να το παραλείψει από το μηχανογραφημένο σύστημα.Να ανήκει η Εφορία στο λόμπυ της δραχμής δεν το νομίζουμε.

Κυρία Μέρκελ πως το λέτε στα γερμανικά..όταν εταρίες σας κλέβουν,δωροδοκούν και δεν τιμωρούνται;;;

Γράφει ο ΑΝΤΙ300
κυρία ΜΕΡΚΕΛ παρακαλώ να μας πείς πώς το λέτε στα Γερμανικά...
Άμεσα (μετά τις δηλώσεις Κουίκ) μεταφέρουν λαθρομετανάστες στο Νοσοκομείο.

30082012-026
Τελικά χρειάστηκε η παρέμβαση του Εκπροσώπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" κ. Τέρενς Κουίκ όπου με δηλώσεις του καυτηρίασε (εκτός των άλλων) το γεγονός ότι οι λαθρομετανάστες που είχαν βγει τις τελευταίες ημέρες στο νησί και διέμεναν στο κτίριο του Λιμενικού Ταμείου στο λιμάι της Σάμου αλλά και στα κρατητήρια της αστυνομίας δεν είχαν οδηγηθεί τόσες ημέρες στο νοσοκομείο της Σάμου για τις προβλεπόμενες εξετάσεις που έπρεπε να κάνουν.

Δεν κλέβουν μόνο οι Έλληνες...

Γράφει ο ΑΝΤΙ300
Καμία Ελληνική Εταιρεία στην Λίστα των ΚΛΕΦΤΩΝ του Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών «Oil For Food Program» για την ανθρωπιστική βοήθεια του Ιρακινού Λαού.Χρυσή Αυγή: Η κοινωνική έκρηξη είναι θέμα χρόνου.

Η κυβέρνηση-μαριονέτα των τοκογλύφων οδηγεί τον λαό στην ανέχεια και τη χώρα στην καταστροφή. Οι Έλληνες, ως λαός υπερήφανος, σύντομα θα αντιδράσουμε.

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ...


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΝΟΜΩΝ ΛΑΡΙΣΗΣ, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ, ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Όπως γνωρίζουμε, η Κυβέρνηση επεξεργάζεται νέο πακέτο μέτρων, που προβλέπει μεγάλες περικοπές μισθών και συντάξεων και ακόμη πιο δυσβάσταχτα μέτρα λιτότητας.
Τα ε.α στελέχη του Στρατού Ξηράς τα οποία η κίνησή μας εκπροσωπεί, αλλά και γενικότερα όλα τα στελέχη των ΕΔ και των ΣΑ, αισθάνονται για άλλη μία φορά προδομένα και κατάφωρα αδικημένα από εκείνους, που δήλωναν προεκλογικά σε όλους τους τόνους ότι θα τα στηρίξουν. Οι προεκλογικές δεσμεύσεις, ως διαφαίνεται, έμειναν στα συρτάρια των πολιτικών γραφείων ως απατηλές υποσχέσεις.
Όποιος όμως θεωρεί ότι μπορεί να πουλάει εκδούλευση στα στελέχη των ΕΔ και των ΣΑ, που εργάζονται νυχθημερόν και άνευ ωραρίου, παίζοντας τη ζωή τους κορώνα-γράμματα για να εξασφαλίσουν στον Έλληνα πολίτη την Εθνική του Ανεξαρτησία και Αξιοπρέπεια και να παγιώσουν το αίσθημα της Ασφάλειας, θα πρέπει να αναμένει την μήνιν και τον πέλεκυν της αγανάκτησης, ο οποίος όταν πέσει θα είναι σκληρός.

Ο ΥΠΕΘΑ να φέρει άμεσα το θέμα περικοπών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Βουλή

«Πρώτον, χαιρετίζουμε την δήλωση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κωσταράκου στο twitter ότι ΟΛΟΙ όσοι υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι μάχιμοι.
Δεύτερον, καλούμε τον κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας άμεσα να φέρει το σοβαρότατο θέμα της πιθανής περικοπής των αποδοχών του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής.»

Τρόμος στους μικρομετόχους αλλά και τους καταθέτες του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου από τις εγκληματικές δηλώσεις Στουρνάρα. Ξαναζούμε ημέρες “Τιτανικού”.

Το ίδιο σύστημα με το οποίο το πνευματικό παιδί του Σημίτη, ο Παπακωνσταντίνου, ξεκλήρισε την πραγματική οικονομία, ακολουθεί ο κολλητός του Σημίτη και ομοτράπεζος του Χριστοφοράκου, κύριος Στουρνάρας. Ο άνθρωπος του ΙΟΒΕ οι προβλέψεις του οποίου είναι πλέον μνημείο “αστοχίας” (εξαπάτησης θα έλεγε κάποιος κακόπιστος), κατάφερε να διαλύσει την εικόνα ενός από τα ισχυρότερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της Ευρώπης. Εάν το έκανε αυτό στην Αμερική ή σε άλλη πολιτισμένη χώρα, ξέρετε που θα ήταν αυτή την στιγμή…

Οι Έλληνες και στους Θεούς όρθιοι μιλούνε....


Γράφει ο Γιώργος Σαρρής.
ΑΔΤ    Ν.067257

Οι Έλληνες και στους Θεούς όρθιοι μιλούνε.
Και ο Βασίλης Καπερνάρος το έκανε πράξη.
Για να δούμε υπάρχουν άλλοι Έλληνες στη Βουλή??????? 
Γιατί είναι η μοναδική φορά που συμφωνώ με  
τα λεγόμενα του ΓΑΠ...
Αυτή είναι ερώτηση Έλληνα Βουλευτή ΑΝΤΡΑ.

Είδηση....Το 1ο υπουργικό συμβούλιο, μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης

Αυτό κι αν είναι είδηση...

Το 1ο υπουργικό συμβούλιο, μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης ..
Θα μου πείτε τι χρειάζεται..το υπουργικό συμβούλιο;;
Αφού κυβερνάνε και παίρνουν αποφάσεις η παρέα των τριών καμπαλέρος.
Το θέμα είναι κατά πόσο είναι νόμιμο και πολιτικά ορθό αυτό που συμβαίνει...

Οι 63 μαχαιριές...


Το κυρίαρχο σενάριο για τα 63 μέτρα-μαχαιριές των 11,66 δις ευρώ για την περίοδο 2013- 2014 περιλαμβάνει :

ΑΤΕ Ασφαλιστική: 17,9 εκ. ευρώ κέρδη προ φόρων..Για αυτό την πούλησαν..

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική παρουσίασε θετικά οργανικά αποτελέσματα κατά τη χρήση 2011, προ της απομείωσης της αξίας των Ελληνικών Ομολόγων που κατείχε στο τέλος του έτους, λόγω της συμμετοχής της στο PSI. Συγκεκριμένα, το ύψος των κερδών ανήλθε στο ποσό των 17,9 εκ. ευρώ  προ φόρων, έναντι κερδών 7,3 εκ. ευρώ προ φόρων της χρήσης 2010. Σημειώνεται ότι τα οργανικά αυτά αποτελέσματα προέκυψαν παρά την επιβάρυνση της χρήσης με το ποσό των 17 εκ. ευρώ που αφορά την απομείωση των μετοχών και αμοιβαίων κεφαλαίων που ήταν ενταγμένα στο χαρτοφυλάκιο της κατηγορίας «Διάθεση προς Πώληση (AFS)» και παρά την καταγραφή της ζημιάς που προέκυψε από τη νέα εκτίμηση των ακινήτων με 31.12.2011, ύψους 3,6 εκ. ευρώ.

Θέλω να πετάξω...

Το όνειρο κάθε ανθρώπου, είναι να πετάξει. Όχι με αεροπλάνα και ελικόπτερα. Να πετάξει σαν τα πουλιά! Να είναι σε θέση να ξεφεύγει από τα καθημερινά του προβλήματα, να ταξιδεύει σε διαφορετικά μέρη του κόσμου, να θαυμάζει, να μαθαίνει, ν’ αναζητά . Όταν πετάς, δεν ταξιδεύεις μόνο στο Χώρο! Έχεις την αίσθηση ότι και ο Χρόνος κυλάει σύμφωνα με τη δική σου θέληση. Μπορείς να τον επιταχύνεις ή να τον επιβραδύνεις  ανάλογα με τη διάθεση σου.

Δεν φταίει μόνο η Ελλάδα

Η ευθύνη της Ε.Ε. σε σχέση με την κρίση στην Ελλάδα, οι λόγοι για τους οποίους η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην ευρωζώνη και η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών στην Γερμανία είναι τα θέματα της επισκόπησης.
Η Ε.Ε. αγνόησε για χρόνια σημαντικά προβλήματα που οδήγησαν στην ευρω-κρίση, εκτιμά η ελβετική εφημερίδα Neue Zürcher Zeitung: «Η Ελλάδα, το λίκνο του πολιτισμού στην Ευρώπη, θα γίνει ο νεκροθάφτης του ευρώ; Εάν πράγματι διαλυόταν το ευρώ, δεν θα έφταιγαν μόνο οι Έλληνες. Γνώριζαν πολύ πριν την κρίση (στην Ευρώπη) ότι έχτιζαν πύργους στην άμμο», σημειώνει η ελβετική εφημερίδα.

Ένας στους πέντε αδυνατεί να πληρώσει τους φόρους - Έρχονται μηνύσεις

Το 18% των φορολογουμένων, που έλαβαν χρεωστικά εκκαθαριστικά σημειώματα μέχρι και τον Ιούλιο, δεν πλήρωσε την πρώτη δόση του φόρου, σύμφωνα με το γενικό γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο επικεφαλής της ΓΓΠΣ, Χάρης Θεοχάρης, είπε πως "οι πρώτες δόσεις πάνε καλά. Δηλαδή και ο Ιούνιος και ο Ιούλιος είχε λίγα ληξιπρόθεσμα σε σχέση με το ιστορικό μέσο όρο. Το ποσοστό των ληξιπρόθεσμων δόσεων ανέρχεται στο 18%".

Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012

«ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ»

Σήμερα, στα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, έλαβε χώρα συνάντηση μεταξύ του Υπευθύνου του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βουλευτή Β’ Αθηνών κ. Βασιλείου Καπερνάρου και αντιπροσωπειών όλων των ενώσεων των ενστόλων.
Ο κ. Καπερνάρος διαβεβαίωσε τις αντιπροσωπείες, ότι το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και οι Βουλευτές του τάσσονται, ψυχή τε και σώματι, δίπλα στους ένστολους και τα δίκαια αιτήματά τους.

Μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια το νέο τεύχος του larissanet.gr για την εκπαίδευση

Aφιερωμένο στην εκπαίδευση είναι το νέο τεύχος του larissanet.gr που φιλοξενεί συνεντεύξεις που θα συζητηθούν και θα διανεμηθεί δωρεάν στο νομό Λάρισας.
Στην ειδική έκδοση του larissanet.gr για την εκπαίδευση μιλούν οι:
- Kώστας Γουργουλιάνης: Πρύτανης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
- Γιάννης Κόκκορας: Πρόεδρος ΤΕΙ Λάρισας
- Παντελής Υψηλάντης: Αντιπρόεδρος Ακαδημαϊκών Υποθέσεων ΤΕΙ Λάρισας
- Σωτήρης Αναγνωστόπουλος: Διευθυντής Μουσικού Σχολείου Λάρισας
- Χρύσα Βουλγαράκη: Διευθύντρια Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας
- Μαρία Μπαρμπέρο: Διευθύντρια Κέντρου Ισπανικής Barbero
- Δήμητρα Τσουκαρέλα: Παιδαγωγός Θεάτρου
 - Κώστας Τσιάνος, Διευθυντής Θεσσαλικού Θεάτρου
- Σταύρος Νικολαΐδης, ηθοποιός
Για το larissanet.gr αρθρογραφούν στο νέο τεύχος οι:

Εάν λέτε αλήθεια για το ΤΤ κύριε Στουρνάρα, γιατί είναι ακόμα ελεύθερος ο Παπακωνσταντίνου, ο Προβόπουλος, ο Παπαδόπουλος;

Η απλή αλήθεια με αριθμούς.

Το 9μηνο του 2009, αυτός ο παλιάνθρωπος, ο κουρασμένος, ο βούδας της Ραφήνας, άφησε το ίδρυμα με …κέρδη 160 εκ. Ευρώ! Έχοντας μάλιστα περάσει τους παγκόσμιους κραδασμούς από την κατάρρευση της Lehman. Οι δείκτες του ΤΤ το έφερναν πανευρωπαϊκά στην πρώτη τετράδα.

Έπειτα, ανέλαβαν οι "ξεκούραστοι". Ο κύριος Κλέων Παπαδόπουλος με την φυσική επιστασία του κυρίου Προβόπουλου και την πολιτική του κυρίου Παπακωνσταντίνου. Δείτε τα αποτελέσματα του 2011.

Αυτό στην γλώσσα των επιχειρήσεων ονομάζεται ανελέητο πλιάτσικο. Σε μία τράπεζα συνυφασμένη με την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών. Με τον "κουμπαρά" της οικογένειας.

Τι είπε ο άνθρωπος...απίστευτο (βίντεο)

30 Σεπ 2011
Ακούστε τη δήλωση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, για τα μέτρα της τότε κυβέρνησης.
Δεν θα πιστεύτε αυτά που βλέπετε και ακούτε...

Ο κ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ

Με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών κ. Στουρνάρα για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ο Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος δήλωσε τα εξής :
«Ο κ. Στουρνάρας είναι άξιος μαθητής του κ. Σημίτη και του κ. Παπαντωνίου.
Έκανε με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο την ίδια χειραγώγηση μετοχής με τις δηλώσεις που έκαναν τότε και στο χρηματιστήριο και χάθηκαν οι περιουσίες των Ελλήνων.

Στο ίδιο έργο με άλλους πρωταγωνιστές.. και δυστυχώς την ίδια κατάληξη: εξαθλίωση, ανεργία, ύφεση, υποτέλεια στους πιστωτές

«Το 2010 ο Γ. Παπανδρέου δικαιολογούσε την απώλεια εθνικής κυριαρχίας λόγω του μεγάλου δημοσίου χρέους ενώ ο Γ. Παπακωνσταντίνου διαβεβαίωνε ότι δεν πρόκειται να ληφθούν νέα μέτρα και ότι η Ελλάδα τέλος του 2011 θα ξαναέβγαινε στις αγορές. 
Το τι ακολούθησε το γνωρίζουμε όλοι. Το 2012 ο Αντώνης Σαμαράς επικεφαλής της κυβέρνησης των προθύμων εταίρων επιβάλει στους Έλληνες το νέο Αρμαγεδώνα μέτρων με την δικαιολογία της δήθεν βελτίωσης της διαπραγματευτικής θέσης μας και υπόσχεται καλύτερες μέρες σε δύο χρόνια.

"Καταλάβατε γιατί θελουν να βάλουν στο χέρι τη ΔΕΗ;"

netakias Η Τροϊκα κι οι εγχώριοι πρόθυμοι λακέδες τους, έχουν βαλθει να ξεπουλήσουν τα πάντα και να μας τα παρουσιάσουν σαν..."ανάπτυξη". Χάρισαν όλα στο Tαμείο Αξιοποίησης κι τώρα θα μας "αξιοποιήσουν"... Η παρακάτω είδηση από το econews απλώς επιβεβαιώνει αυτό που λέγαμε τόσους μήνες. Οι Γερμανοί θα βάλουν εμάς να πληρώσουμε το τεράστιο κόστος για τις ΑΠΕ που αυτοί θα εκμεταλλεύνται με το πρόγραμμα "ΗΛΙΟΣ" από την μια, κι από την άλλη θα βάλουν χέρι στον ΠΑΜΦΘΗΝΟ λιγνίτη, της τεχνητά "απαξιωμένης" ΔΕΗ! Θα τα ξεπουλήσουν όλα με πρόσχημα την "ανάπτυξη" που όμως ποτέ δεν έρχεται, παρά το ξεπούλημα.

Το πάρτυ καλά κρατεί....

Την στιγμή που μας εξαθλιώνουν, που μας σκίζουν κυριολεκτικά, που βλέπουμε τους μισθούς και τις συντάξεις να μετατρέπονται σε φιλοδώρημα...
Την ώρα που οι συνάνθρωποί μας αυτοκτονούν, που οι άνεργοι είναι σε απόγνωση, που τα παιδάκια λιποθυμούν στα σχολεία, που οι άστεγοι πολλαπλασιάζονται με απίστευτους ρυθμούς... 

Περίεργο Τουρκικό χάρτη στη Σάμο καταγγέλει ο Τέρενς Κουίκ

Μία εξαιρετικά «περίεργη» και ύποπτη υπόθεση με έναν χάρτη της Σάμου που κυκλοφορεί στο νησί, στην τουρκική γλώσσα, από ομάδα Τούρκων δημοσιογράφων, ζητά να ερευνηθεί με Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει υπό τη βουλευτική του εποπτεία και το νησί της Σάμου.
Στους εμπλεκόμενους Υπουργούς Εξωτερικών, Εσωτερικών, Οικονομικών και Ναυτιλίας και Αιγαίου, ο Τέρενς Κουίκ υποβάλλει δέκα συνολικά ερωτήματα για ένα ζήτημα που έχει σοβαρές εθνικές προεκτάσεις.
Για το θέμα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έκανε την εξής δήλωση:

7 Σεπτεμβρίου επιστρέφει η τρόικα..

Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου αναμένεται να επανέλθουν στην Ελλάδα οι επικεφαλής της τρόικας, ενώ θα έχει προηγηθεί, την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, η άφιξη εξειδικευμένων τεχνικών κλιμακίων.
Αυτό ανέφερε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, μετά τη συνάντηση του γενικού γραμματέα του υπουργείου, Γιώργου Μέργου, με τον μόνιμο εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην Ελλάδα, Μπομπ Τράα, κατά την οποία τέθηκε επί τάπητος ο προγραμματισμός των επαφών της τρόικας.

Διαφωνία για τον βασικό μισθό

Απόκλιση απόψεων μεταξύ των κοινωνικών εταίρων και του υπουργείου Εργασίας, σε ό,τι αφορά τη διαμόρφωση του θεσμικού πλαισίου, με το οποίο θα καθορίζεται στο εξής ο κατώτερος μισθός, διαπιστώθηκε κατά τη συνάντηση των κοινωνικών εταίρων με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου.
Στη συνάντηση, που έγινε την Τετάρτη, δεν ετέθη το ύψος του βασικού μισθού, ενώ εξετάστηκε το θέμα της διαχείρισης των πόρων των Οργανισμών Εστίας και Κατοικίας, που έχουν καταργηθεί, με δεδομένο ότι η θητεία της διοικούσης επιτροπής που είχε συσταθεί λήγει σε ένα μήνα.

Νέα τουρκικά σήριαλ έρχονται για τους Χαϊβάν Γιουνάν

του Νίκου Χειλαδάκη
Όταν το καλοκαίρι του 2005 άρχισε να προβάλλεται σε ελληνικό κανάλι η πρώτη τηλεοπτική σειρά τουρκικής παραγωγής με τον γνωστό τίτλο, «Τα Σύνορα της Αγάπης», μου είχε κάνει τότε πολύ δυσάρεστη εντύπωση, επειδή το σήριαλ το είχα δει πριν προβληθεί στην Ελλάδα από το τουρκικό κανάλι καθώς...

Μετά το διάλειμμα του καλοκαιριού..οι πιστωτές της Ελλάδας βλέπουν ξαφνικά έναν εντελώς διαφορετικό Σαμαρά.

Τη στροφή στην πολιτική στρατηγική του Α. Σαμαρά σχολιάζει η εφημερίδα Handelsblatt. Οι FTD δημοσιεύoυν έρευνα που δείχνει ότι οι μεταρρυθμίσεις στις χώρες της κρίσης αποδίδουν.
Η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt αναφέρεται στην αλλαγή στάσης του Αντώνη Σαμαρά σημειώνοντας ότι εμφανίζεται σήμερα –σε αντίθεση με την περίοδο κατά την οποία βρισκόταν στην αντιπολίτευση- ως μεταρρυθμιστής. «Με επιτυχία», επισημαίνει η εφημερίδα καθώς, όπως λέει, «οι πιθανότητες της Ελλάδας να παραμείνει στην ευρωζώνη αυξήθηκαν.…

Απίστευτο έγκλημα…Αποκόπτουν τους Έλληνες από την γή και τα ακίνητά τους..

Για να πάρουν κοψοχρονιάς την περιουσία μας, τη γη μας οι δανειστές…
Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012

Από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου...και τους γιατρούς θα πληρώνουν από την τσέπη τους οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ

Αναστέλλουν από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου τη συνεργασία τους με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) οι συμβεβλημένοι γιατροί, με αποτέλεσμα οι ασφαλισμένοι εκτός από τα φάρμακα, αφού και οι φαρμακοποιοί έχουν εξαγγείλει κινητοποιήσεις, να πληρώνουν από την τσέπη τους και τις ιατρικές επισκέψεις.
Η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η συγκρότηση του μεγαλύτερου οργανισμού παροχής υπηρεσιών υγείας έγινε με πρόχειρο και αποσπασματικό τρόπο, χωρίς σωστό σχεδιασμό και κυρίως με ελλιπέστατη χρηματοδότηση.

Μόνο οι βουλευτές έχουν δικαίωμα επιλογής ιδιωτικής ή δημόσιας ασφάλισης!

Είναι πραγματική βόμβα. Για όλους τους Έλληνες και κύρια τους ελεύθερους απασχολούμενους είναι υποχρεωτική η κοινωνική ασφάλιση. Διαφορετικά ούτε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος , ούτε επιχείρησης μπορούν να έχουν.
Και πληρώνουν άσχετα αν έχουν ή έχουν η όχι, τεράστια ποσά στον ΟΑΕΕ και μπορεί να μην πάρουν ποτέ σύνταξη. Ενώ με λιγότερα χρήματα θα μπορούσαν να έχουν μια αξιοπρεπή ιδιωτική ασφάλιση
Δείτε τώρα, τι γίνεται με τους βουλευτές και το επάγγελμα βουλευτής !

“Ανυπόστατα” τα δημοσιεύματα για επιβολή τέλους ακινησιας στα ΙΧ λέει το Υπουργείο Οικονομικών

Με μια λιτή ανακοίνωσή μόλις 27 λέξεων, το Υπουργείο Οικονομικών απαντά στα δημοσιεύματα περί επιβολής τέλους ακινησιας στα ΙΧ που έχουν καταθέσει πινακίδες.
Μάλιστα χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα αυτά ως “εντελώς ανυπόστατα”.

Για να υπάρχει καπνός, κάπου θα υπάρχει και φωτιά όμως, λέει ο σοφός λαός…

Η Αγροτική, τα δομημένα και το πολιτικό χρήμα ....

Γ.Δ
Επιμένουμε εδώ και έξι χρόνια σε μία από τις πλέον σκοτεινές ιστορίες του τραπεζικού μας συστήματος, στα δομημένα της Αγροτικής. Κι όμως! Ουδείς εκ των αρμοδίων τολμά να αγγίξει την υπόθεση. Λες και κάποιος τους έχει πει ότι αν κάνουν κάτι διαφορετικό, αν κάνουν την δουλειά τους, θα ανοίξουν το κουτί της Πανδώρας. Λοιπόν, έχουν δίκιο! Τα δομημένα της Αγροτικής θα μπορούσαν να είναι η αρχή για να ξετυλιχτεί το κουβάρι της διαπλοκής...

Τέρμα στον εμπαιγμό και την κοροϊδία...

Μετά από δυο χρόνια πλήρους υποταγής και συμμόρφωσης στας υποδείξεις της τρόικας..
Η Ν.Δ αφού υπέγραψε το μνημόνιο, το μεσοπρόθεσμο, τους εφαρμοστικούς νόμους αλλά και τον κατακρεουργημένο προϋπολογισμό της Εθνικής Άμυνας, έταζε προεκλογικά μέσα από το πρόγραμμα της αλλά στις επισκέψεις του πρωθυπουργού κ. Σαμαρά σε στρατιωτικές μονάδες, λαγούς με πετραχήλια.
Την ίδια στιγμή αφού η συγκυβέρνηση, έκοψε τα συμφωνηθέντα με την τρόικα 1,2 δις ευρώ από τις Ένοπλες Δυνάμεις, αποφάσισε επιπρόσθετες περικοπές 1 δις ευρώ και μάλιστα σε συγκεκριμένους κωδικούς ύστερα από απαίτηση της τρόικας.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ξαφνικά....

Ζώης: Το γαϊτανάκι της κοροϊδίας να τελειώσει εδώ και τώρα..

Ο εκπρόσωπος του κινήματος Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης, δήλωσε για τη σημερινή συνάντηση των τριών αρχηγών‏:
«Οι πρόθυμοι κυβερνητικοί εταίροι με τις δήθεν διαφωνίες τους συνεχίζουν να εμπαίζουν έναν λαό εξαπατημένο, προσβεβλημένο και εξαθλιωμένο. Δεν αντιλαμβάνονται ότι όλοι γνωρίζουμε πως τα μέτρα έχουν κλείσει; Αρκεί να ακούσει κανείς τον τραπεζίτη υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα από τον οποίο εγκαίρως και εγκύρως πληροφορούμαστε τις ειλημμένες αποφάσεις.

Ν. Νικολόπουλος: «Ποιου Υπουργού η αδελφή παίρνει απευθείας ανάθεση και χωρίς καν σύμβαση παροχής υπηρεσιών νομικής υποστήριξης»

Πριν λίγο σε ραδιοφωνική του παρέμβαση ο Νεοδημοκράτης Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος ανέφερε ότι κατέθεσε κοινοβουλευτική παρέμβαση και κατήγγειλε ότι ενώ το Υπουργείο Υγείας απασχολεί και μισθοδοτεί σε μόνιμη βάση πλειάδα Νομικών Συμβούλων, με την συνολική κρατική επιβάρυνση για τη μισθοδοσία τους να ξεπερνάει κατ’ έτος τα 300.000 ευρώ.
Παρά ταύτα η Ειδική Yπηρεσία του Τομέα Υγείας & Κοιν. Αλληλεγγύης του Υπουργείου Υγείας, τoν Μάρτιο του 2012, περίοδο υπουργίας του Ανδρέα Λοβέρδου,

Σαμαράς:"θα δώσουμε μάχη προκειμένου να αποκλειστούν άλλες μισθολογικές περικοπές. Αυτό πρέπει να σταματήσει.."


Συζητήσαμε με τον επ.Αρχηγό ΓΕΣ Στρατηγό Φράγκο για το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και των Σωμάτων Ασφαλείας σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο.
Αισθάνομαι την ανάγκη να πω,

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΗΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ. ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕΤΕ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΤΑΒΡΗ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ
ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ
«Ενόψει των τελικών αποφάσεων για τις «οριζοντιοκαμπυλοειδείς» περικοπές στα ειδικά μισθολόγια στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα μισθολόγια των ενστόλων, θεωρώ επιβεβλημένο να υπενθυμίσω τόσο στον κ. Πρωθυπουργό όσο και στους κ. Υπουργούς τα ακόλουθα:

Μας "αγάπησε" ξαφνικά η Μέρκελ και ματώνει η καρδιά της.....

Την συμπάθειά της προς τους Έλληνες που πλήττονται από τις περικοπές που επιβάλλει το πρόγραμμα λιτότητας εξέφρασε η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ και επισήμανε ότι πρέπει να πληρώσουν και πιο εύποροι Έλληνες.
Αναφορά στην ανάγκη να μην υποφέρουν πάντα οι αδύναμοι, αλλά και εκείνοι οι οποίοι «έχουν επωφεληθεί από την πατρίδα τους, χαίρονται που είναι Έλληνες, αλλά ίσως δεν έχουν κάνει τόσες πολλές θυσίες»,

H Siemens δικαίωσε τον Τσουκάτο, γι αυτό η ζημιά δεν ήταν πρωτίστως Οικονομική!

“Χαῖρε, ἀμνοῦ καὶ ποιμένος Μήτηρ· χαῖρε, αὐλὴ λογικῶν προβάτων”
Ακάθιστος Υμνος
netakias
Η νίκη της Siemens από τον συμβιβασμό , ήταν και μια μεγάλη νίκη του Εκσυγχρονισμού απέναντι στον σκοταδισμό και την οπισθοδρόμιση.
Απέναντι σε όσους πιστεύουν ακόμη σε ιδεοληψίες, όπως είναι η ηθική κι η δικαιοσύνη.
Οπως είχε αποκαλέσει, πολύ σωστά ο Παναγιώτης Λιακος (Δημοκρατία 22/9/2011) τον Τσουκάτο “πολεμιστή του Φωτός”.

Ταμείο εξυπηρέτησης χρέους: Η «μαγική λύση»;

Ένα ειδικό ταμείο εξυπηρέτησης χρέους θα προσέφερε διέξοδο από την κρίση χρέους της ευρωζώνης, εκτιμούν οι «σοφοί» της γερμανικής οικονομίας. Η γερμανική κυβέρνηση διστάζει ακόμη.
Στη συζήτηση για την ευρω-κρίση δεν λείπουν οι τολμηρές προτάσεις: άλλος ευαγγελίζεται τις «Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης», άλλος προτιμά μία συνομοσπονδία κατά το ελβετικό μοντέλο, κάποιοι περιορίζονται σε μία παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ως έσχατη λύση, υποστηρίζοντας ότι μόνο έτσι θα υψωθεί «τείχος προστασίας» που θα απωθήσει τους κερδοσκόπους.

Τα λόγια του τελευταίου μεγάλου κυβερνήτη...

... στον κατοπινό του δολοφόνο!) για τη χρηστή διακυβέρνηση της Ελλάδας (από το 1828, αλλά πόσο επίκαιρα...) 
Απόσπασμα από το βιβλίο του σπουδαίου νομικού και προέδρου Εφετών στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών κ. Νικολάου Π. Σοϊλεντάκη: "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν - Οι στάσεις πληρωμών 1827, 1893, 1932", εκδόσεις Παπαζήση, 2012, σελ. 50-52
Όταν άφίχθηκε στό Ναύιιλιο στις 6 Ιανουαρίου 1828, καί ανέλαβε τό βαρύτατο εργο νά θεμελιώσει κράτος, βρήκε την Έλλάδα ρημαγμένη, καταχρεωμένη, υποθηκευμένη, μή μπορώντας νά καταβάλει ούτε μικρό μέρος του τοκοχρεολυσίου των δανείων.

Συγκέντρωση στελεχών του πολιτικού γραφείου του Νίκου Νικολόπουλου

Συγκέντρωση στελεχών του πολιτικού του γραφείου και πολιτικών φίλων, διοργανώνει την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012 και ώρα 19.30, στο ξενοδοχείο «Πάτρα Παλάς», ο βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος.
Η συγκέντρωση, η οποία είναι μία ακόμα από τις συναντήσεις που ανά τακτά χρονικά διαστήματα οργανώνει ο Αχαιός πολιτικός στην πολιτική του περιφέρεια, έχει ως κεντρικό στόχο την ανταλλαγή απόψεων για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και πολύ περισσότερο, για τις μελλοντικές εξελίξεις.

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις πυρκαγιές στη Ζάκυνθο, κατέθεσε η Συντονιστική Επιτροπή των ΑΝ.ΕΛ του νησιού.


Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις πυρκαγιές στη Ζάκυνθο, κατέθεσε η Συντονιστική Επιτροπή του νησιού. Παρακάτω παρατίθεται το ακριβές κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς όπως κατατέθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα:

Ζάκυνθος 28/8/2012

Από: Συντονιστική Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ζακύνθου
Προς τον Εισαγγελέα Ζακύνθου
Θέμα: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις πυρκαγιές 
Καταθέτουμε σήμερα ενώπιόν σας μήνυση κατά παντός υπευθύνου για όλες τις πυρκαγιές σε όλη την Ζάκυνθο την καλοκαιρινή περίοδο του 2012.

Να γιατί ζήτησε άδεια από τη Βουλή ο Παπανδρέου

Πήγε στο Κέιπ Τάουν στη Νότιο Αφρική για την ..προεκλογική του εκστρατεία για να ενισχύσει την υποψηφιότητα του για τη θέση του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

 

ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΘΑ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΘΥΜΑΡΑΚΙΑ!!

Ο υφυπουργός εργασίας Ν. Παναγιωτόπουλος αναγγέλλει ότι το επίδομα της πολύτεκνης μητέρας (δηλ. τα 44 ευρώ για κάθε παιδί ηλικίας έως 23 ετών!!) θα χορηγείται μόνον σ΄ όσους το έχουν ανάγκη και όπως αναγράφεται στον τύπο, θα το λαμβάνουν μόνο όσοι έχουν εισόδημα κάτω των 5.000 ή των 10.000 ευρώ, δηλ. όσοι κατοικούν στα θυμαράκια, οι έχοντες μόνιμη κατοικία στα νεκροταφεία!! Έχει εκλείψει δυστυχώς κάθε ίχνος εντροπής.
Προφανώς σε ρόλο λαγού, ακολουθώντας πιστώς τον δρόμο των προκατόχων του υπουργείου (Κατσέλη - Κουτρουμάνη), ετοιμάζεται να καταφέρει το μεγαλύτερο πλήγμα κατά των πολυτέκνων, εξαλείφοντας κάθε ίχνος δημογραφικής πολιτικής και κάθε ίχνος αξιοπιστίας των ίδιων των κυβερνώντων αλλά και της ίδιας της Πολιτείας, έτσι ώστε ο πολύτεκνος να καταλάβει ότι έχει να κάνει με ένα υποτιθέμενο κράτος, που πολιτεύεται ως ένας κοινός απατεώνας.

Στις αρχές Οκτωβρίου η έκθεση της Τρόικα

Στις αρχές Οκτωβρίου θα είναι έτοιμη η έκθεση της Τρόικα, υποστηρίζει η γερμανική εφημερίδα Rheinische Post, επικαλούμενη διπλωμάτες της ΕΕ.

«Το νωρίτερο στις αρχές Οκτωβρίου» και όχι τον Σεπτέμβριο θα είναι έτοιμη η έκθεση της Τρόικα για τα μεταρρυθμιστικά βήματα της Ελλάδας, αναφέρει σε δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα.

Υπάρχει ΜΟΝΟ μία λύση γιά την ύπαρξη του ''Συμβούλιου Απόδημου Ελληνισμού'' (ΣΑΕ)

Το ''Κ'' ήταν το μόνο ΜΜΕ, επικριτικό έναντι του ΣΑΕ από τότε που η Οργάνωση δημιουργήθηκε. Φαινόταν από την αρχή ότι χτίστηκε με ''σάπια θεμέλια'', αφού στην πρώτη ιδρυτική Συνέλευση στην Θεσσαλονίκη (Δεκέμβριος 1995), ο τότε υφυπουργός Εξωτερικών Γρηγόρης Νιώτης, έκανε την γνωστή... καλπονοθεία. Δυστυχώς, το ''Κ'' αποδείχτηκε σωστό και το ΣΑΕ λάθος (θα ήταν προτιμότερο να είχε συμβεί το αντίθετο).
Με λίγα λόγια (επειδή τα υπόλοιπα καταγράφονται παρακάτω ή στο αρχείο του ''Κ''), το ΣΑΕ ΜΠΟΡΕΙ να έχει λόγο ύπαρξης και να μετατραπεί σε Οργάνωση του απόδημου Ελληνισμού, ΜΟΝΟ αν: