Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012

O ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΙΝΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

«Με το που δυνάμωσε απόψε ο αέρας στο Ιόνιο, πάλι κάποιοι μέσα σε μία εβδομάδα θέλουν να κάψουν τη Ζάκυνθο.
Μία φωτιά ξέσπασε Βόρεια του νησιού και κατά… σύμπτωση ταυτόχρονα ξέσπασε στην περιοχή του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου στην περιοχή του Λαγανά, όπου ωοτοκούν οι Καρέτα-Καρέτα.
Πολιτευτές και Συντονιστές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έχουν τεθεί στη διάθεση των Τοπικών Αρχών, με τους οποίους βρίσκομαι σε συνεχή επαφή για άμεση ενημέρωση.


Υπενθυμίζω ότι αύριο Τρίτη 28 Αυγούστου 2012 οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ζακύνθου θα καταθέσουν στον εκεί Εισαγγελέα μηνυτήρια αναφορά για τη διερεύνηση των καταγγελιών περί εμπρησμού για όλες αυτές τις τελευταίες πυρκαγιές».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.