Δεν μειώνουν ούτε τον Φ.Π.Α. στην εστίαση όπως υποσχέθηκαν.

Μόνο αν σταματήσει η φοροδιαφυγή θα μειώσουμε τους φόρους ! ! ! !
Αυτό είπε ο Μαυραγάνης σε ερώτηση του Γ. Μιχελάκη πότε θα μειωθεί ο Φ.Π.Α. στην εστίαση....

 

Κύριε Μαυραγάνη ακόμη ηχούν στα αυτιά μου οι δεσμεύσεις του προϊσταμένου σου Αντώνη Σαμαρά αλλά και των άλλων συναδέλφων σου από την Ν. Δημοκρατία που ΕΛΕΓΑΝ ότι αμέσως μετά τις εκλογές θα μειωθεί ο φ.π.α. στην εστίαση....

Τι άλλαξε από τότε ; Τίποτα ! Μπουρ@@λο ήταν η οικονομία τότε,  μπουρ@@λο είναι και τώρα.
Ποτέ δεν είπατε προεκλογικά ότι αν σταματήσουμε την φοροδιαφυγή τότε μόνο θα μειώσουμε τον φ.π.α. στην εστίαση.

Άρα λοιπόν κοροϊδεύατε τον κόσμο γι'αυτό το θέμα όπως και για τόσα άλλα.

Λέγαμε για τον ανεκδιήγητο Παπανδρέου και συμφωνούσατε και εσείς ότι υπέκλεψε την ψήφο του Ελληνικού λαού λέγοντας ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Τώρα, εσάς σας ψήφισε ο Ελληνικός λαός για αυτά που υποσχεθήκατε δηλαδή, επιστροφή των συντάξεων στους χαμηλοσυνταξιούχους, αντ' αυτού μειώσεις και σε αυτές των 700 ευρώ.

Λέγατε για άμεση επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, αντ'αυτού ευλαβική τήρηση του μνημονίου και ούτε κουβέντα για αλλαγές...

Μας είπατε ακόμα για ανάπτυξη γιατί η χώρα δεν αντέχει άλλο την ύφεση,  αντ'αυτού βάρβαρα εισπρακτικά μέτρα που θα μεγαλώσουν την ύφεση.

Θυμάμαι τον Σαμαρά που έλεγε όχι άλλα μέτρα γιατί κάθε νέος φόρος ή περικοπή μισθού συνεχίζει να μεγαλώνει τον φαύλο κύκλο της ύφεσης, αντ' αυτού νέες οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων που γυρίζουν τους πολίτες στην δεκαετία του 1970 σε αγοραστική δύναμη.

Αλήθεια αυτά που λέει ο Σαμαράς  τα σκέφτεται μόνος του η έχει πάρει τις ομιλίες του GAP και απλά αλλάζει τις 

ημερομηνίες ;

Από τον περασμένο Ιανουάριο ο τότε υφυπουργός Οικονομικών κ. Οικονόμου, δήλωνε ότι θα μειωθεί ο ΦΠΑ στην εστίαση. Το ίδιο υποσχόταν προεκλογικά και η ΝΔ. Όμως, όχι μόνο δεν μειώθηκε αλλά σήμερα στην Βουλή ο υφυπουργός Οικονομικών, Γ.Μαυραγάνης, είπε ότι δεν ξέρει πότε και αν θα γίνει!

Έκανε μάλιστα και μάθημα, λέγοντας: «Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι στην Ελλάδα ότι δεν μπορούμε να μειώσουμε φόρους αν δεν έχουμε σοβαρό αποτέλεσμα στη φοροδιαφυγή. Αυτό είναι ευθύνη και της κυβέρνησης και των πολιτών, οι οποίοι πρέπει να αποκτήσουν φορολογική συμμόρφωση γιατί έχει αποτέλεσμα στα έσοδα».

Για προσέξτε καλά κύριοι της Κυβέρνησης γιατί ο κόσμος δεν αντέχει άλλο και η κοινωνική έκρηξη είναι προ των θυρών...

http://zouzouniblog.blogspot.com/2012/08/blog-post_3887.html 
 

Σχόλια