Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012

Μας "αγάπησε" ξαφνικά η Μέρκελ και ματώνει η καρδιά της.....

Την συμπάθειά της προς τους Έλληνες που πλήττονται από τις περικοπές που επιβάλλει το πρόγραμμα λιτότητας εξέφρασε η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ και επισήμανε ότι πρέπει να πληρώσουν και πιο εύποροι Έλληνες.
Αναφορά στην ανάγκη να μην υποφέρουν πάντα οι αδύναμοι, αλλά και εκείνοι οι οποίοι «έχουν επωφεληθεί από την πατρίδα τους, χαίρονται που είναι Έλληνες, αλλά ίσως δεν έχουν κάνει τόσες πολλές θυσίες»,
είχε κάνει η καγκελάριος και κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε την συνάντησή της με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά την περασμένη Παρασκευή. «Ματώνει η καρδιά όταν βλέπει κανείς μειώσεις συντάξεων για δημοσίους και ιδιωτικούς υπαλλήλους» στην Ελλάδα, δήλωσε η καγκελάριος, μιλώντας κατά την διάρκεια εκδήλωσης του προγράμματος «Διάλογος για το μέλλον της Γερμανίας», το οποίο ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2011 και ολοκληρώθηκε σήμερα.
Η κυρία Μέρκελ επισήμανε ακόμη ότι «αυτό ισχύει ιδιαίτερα, διότι οι ευκατάστατοι είναι τόσο "ευκίνητοι" ώστε μπορούν χωρίς πρόβλημα να εγκαταλείψουν τη χώρα».    
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, news.in.gr
Υ.Γ
Φτάνει πια η κοροϊδία, φτάνει πια ο εμπαιγμός...
Όχι άλλο κάρβουνο...
Μας "συμπάθησε" αφού η συγκυβέρνηση και ο Σαμαράς δώρισαν στην Γερμανία ένα δις...για το χρέος της Siemens...
Μας αγάπησε γιατί ο κ. Σαμαράς δήλωσε πλήρη υποταγή..και διαβεβαίωσε την Μέρκελ ότι, θα είναι καλό παιδί, άριστος μαθητής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.