Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012

Aγαπητή εφορία γατί εγώ σε πληρώνω σε ευρώ κι εσύ μου υπενθυμίζεις την ισοτιμία σε δραχμές;

Δεν γνωρίζουμε τους λόγους που η εφορία τόσα χρόνια μετά την είσοδό μας στο ευρώ εξακολουθεί να μας ενημερώνει για την ισοτιμία στη δραχμή του ποσού που της καταβάλουμε.Ούτε γνωρίζουμε αν αυτό συνέβη τώρα τελευταία ή αν ίσχυε όλα αυτά τα χρόνια κι απλά κάποιος ξέχασε να το παραλείψει από το μηχανογραφημένο σύστημα.Να ανήκει η Εφορία στο λόμπυ της δραχμής δεν το νομίζουμε.

Αυτό όμως που γνωρίζουμε πολύ καλά είναι πως αν ο κ.Σημίτης από το 2002 είχε υποχρεωτική τη διπλή αναγραφή των τιμών σε όλα τα προϊόντα δεν θα πληρώναμε χρυσό το μπουκαλάκι του νερού και όλα τα είδη πρώτης ανάγκης που από 50δρχ την άλλη μέρα έφτασαν να κοστίζουν 50 λεπτά του ευρώ σημειώνοντας αύξηση 240%.

Αυτή την αύξηση τόσα χρόνια ποιος την καρπώθηκε αγαπητή Εφορία;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.