Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012

O Πάνος Καμμένος για την αντικατάσταση-απομάκρυνση του Ι. Διώτη απο το ΣΔΟΕ

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:
«Μεταξύ των δυο εκλογικών αναμετρήσεων, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ επισκεφθήκαμε τον υπηρεσιακό υπουργό Οικονομικών, παρουσία του γενικού γραμματέα του υπουργείου και ζητήσαμε ενημέρωση σχετικά με έρευνες που διεξήγαγε το ΣΔΟΕ για μαύρο πολιτικό χρήμα για εν ενεργεία πολιτικούς.
Ζητήσαμε δε να ανακοινωθούν όλα τα αποτελέσματα των ερευνών αυτών κατά την προεκλογική περίοδο. Η απάντηση ήταν αρνητική.

Μετά την αντικατάσταση του κ. Ιωάννη Διώτη από επικεφαλής του ΣΔΟΕ προκύπτει από χθεσινό δημοσίευμα, ότι ήδη διερευνώνται υποθέσεις πέντε εν ενεργεία βουλευτών, δύο πρώην υπουργών και δύο πρώην πολιτικών, σε συνδυασμό με υποθέσεις που έχουν να κάνουν με λαθρεμπόριο πετρελαίου, ιδίως στη Βόρειο Ελλάδα και λαθρεμπόριο τσιγάρων.
Αυτό είναι μια σοβαρότατη εξέλιξη διότι ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ λέει ξεκάθαρα ότι δεν του εδόθη η βοήθεια και το προσωπικό που απαιτείτο για να προχωρήσουν οι έρευνες. Δηλαδή παρενοχλήθηκε το έργο του προκειμένου να μην προχωρήσουν οι έρευνες αυτές.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας και προβλέπεται από το Σύνταγμα, τους νόμους του κράτους και τον κανονισμό της Βουλής για να μάθει ο ελληνικός λαός όλη την αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.