ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΗΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ. ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕΤΕ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΤΑΒΡΗ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ
ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ
«Ενόψει των τελικών αποφάσεων για τις «οριζοντιοκαμπυλοειδείς» περικοπές στα ειδικά μισθολόγια στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα μισθολόγια των ενστόλων, θεωρώ επιβεβλημένο να υπενθυμίσω τόσο στον κ. Πρωθυπουργό όσο και στους κ. Υπουργούς τα ακόλουθα:

 1. Οι περικοπές των αποδοχών που ήδη έχουν γίνει στους ένστολους αλλά και στους εν αποστρατεία συναδέλφους τους έχουν φέρει σε απόγνωση τόσο τους ίδιους όσο και τις οικογένειές τους.
 1. Η ΛΙΤΗ αλλά και η ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ διαβίωση αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο του ΗΘΙΚΟΥ του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού.
 1. ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΙΜΟ.
 1. Κανένας οικονομικός πόλεμος δεν έχει κερδηθεί ούτε θα κερδηθεί ποτέ με εξαθλιωμένους και πεινασμένους πολίτες όταν μάλιστα έχει χαθεί η ΠΙΣΤΗ και το ΟΡΑΜΑ.
Κύριε πρωθυπουργέ, κύριοι Υπουργοί,
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΗΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ.
ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕΤΕ.»

Σχόλια

 1. Κάποια δήλωση για τα πτητικά "μαιμού" ?
  Κάποια δήλωση για τα διπλά χρόνια "μαιμού" ένεκα των "μαιμού" πτητικών ?
  Κάποια δήλωση για τα μερίσματα "μαιμού" ένεκα των "μαιμού" πτητικών ?
  Κάποια δήλωση για τα δερμάτινα μπουφανάκια ?
  Κάποια δήλωση για τις κατ' εξαίρεση στεγάσεις ?
  Για΄αυτά ποιός θα κάνει δηλώσεις ?
  Μπάμπη εσύ τι λές ?
  Ξέρεις τίποτα για όλα αυτά ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.