Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012

Να γιατί ζήτησε άδεια από τη Βουλή ο Παπανδρέου

Πήγε στο Κέιπ Τάουν στη Νότιο Αφρική για την ..προεκλογική του εκστρατεία για να ενισχύσει την υποψηφιότητα του για τη θέση του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

 

Γι’ αυτό ο Παπανδρέου ζήτησε χθες άδεια από τη Βουλή, κάνοντας τους βουλευτές και τον προεδρεύοντα της έδρας να σκάσουν στα γέλια…

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.