«ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ»

Σήμερα, στα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, έλαβε χώρα συνάντηση μεταξύ του Υπευθύνου του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βουλευτή Β’ Αθηνών κ. Βασιλείου Καπερνάρου και αντιπροσωπειών όλων των ενώσεων των ενστόλων.
Ο κ. Καπερνάρος διαβεβαίωσε τις αντιπροσωπείες, ότι το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και οι Βουλευτές του τάσσονται, ψυχή τε και σώματι, δίπλα στους ένστολους και τα δίκαια αιτήματά τους.
Δεσμεύθηκε, επίσης, ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα καταψηφίσουν το επικείμενο νομοσχέδιο, το οποίο θα αφορά στις αποφασισθείσες, από την κυβέρνηση της Τρόικας, εκ νέου εξοντωτικές περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.

Υπήρξε, επιπροσθέτως, συμφωνία του κ. Καπερνάρου και των ενστόλων να του προσκομίσουν στοιχεία ενισχυτικά των αιτημάτων τους, προκειμένου να καταθέσει σχετική επερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό.

Τέλος, ο κ. Καπερνάρος πρότεινε στους ένστολους να αναζητήσουν, με οποιονδήποτε τρόπο, έναν προς έναν, ΟΛΟΥΣ τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ώστε να δεσμευθούν και εκείνοι με τη σειρά τους, όπως έχουν πράξει οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ότι θα καταψηφίσουν τις κατάφωρα άδικες και επώδυνες εκ νέου περικοπές.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.