Ο ΥΠΕΘΑ να φέρει άμεσα το θέμα περικοπών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Βουλή

«Πρώτον, χαιρετίζουμε την δήλωση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κωσταράκου στο twitter ότι ΟΛΟΙ όσοι υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι μάχιμοι.
Δεύτερον, καλούμε τον κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας άμεσα να φέρει το σοβαρότατο θέμα της πιθανής περικοπής των αποδοχών του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής.»

Δήλωσε σήμερα ο υπεύθυνος τομέα κοινοβουλευτικής ευθύνης Εθνικής Άμυνας βουλευτής Αχαϊας, Γεώργιος Νταβρής για τον διαχωρισμό των εν ενεργεία στρατιωτικών σε μάχιμους και μη μάχιμους.Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια στο Στρατηγό Αρχηγό των ΕΔ
    Επιτέλους και ένας πραγματικός Αρχηγός.

    Συμφωνώ με τη πρόταση του Απτχου.

    Αλλά μαζί με αυτό το θέμα να εξεταστεί και το θέμα των "μαιμου" πτητικών και συνακολούθων. Μαζί να εξεταστεί και το θέμα της αρχαιότητας των ομοιοβάθμων αξκων που ταλαιπωρεί για δεκαετίες της ΕΔ και δημιουργεί ανισότητες μεταξύ αξκων αποφοιτών των ιδίων ΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.