Σάββατο, 21 Μαΐου 2011

Δημοσκόπηση της MARC για το ΕΘΝΟΣ: το 75% ζητάει απ' το Γιωργάκη να υιοθετήσει προτάσεις του Α. Σαμαρά!!!

Το 74,1 των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ καλούν την κυβέρνηση να υιοθετήσει προτάσεις από τον κ. Σαμαρά. Και το 77,3% των ψηφοφόρων της ΝΔ ζητά από την κυβέρνηση να υιοθετήσει κάποιες από τις προτάσεις Σαμαρά σε αντίθεση με ένα ποσοστό 14% που καλεί την κυβέρνηση να επιμείνει στο πρόγραμμά της.
Εξι στους 10 πολίτες δηλώνουν ότι πρέπει να γίνει προσπάθεια για συναίνεση μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων σε δημοσκόπηση της MARC για το ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ. Συγκεκριμένα το 62,8% συμφωνεί ενώ το 32,2% διαφωνεί.

"Δράση" γένους θηλυκού

 Μια αναδρομή σε ζωές και πορείες γένους θηλυκού, σε ασπρόμαυρο φόντο, επανέφερε στη μνήμη ο «φακός» της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (ΕΤΕ).
    Φωτογραφίες, εκθέσεις ιδεών από τις συμμετοχές στους διαγωνισμούς, «βεβαιώσεις περί ηθικής υποστάσεως», δηλώσεις πολιτικών φρονημάτων συνοδευόμενες από πιστοποιητικά της Ασφάλειας, έχουν να αφηγηθούν στον καμβά της ελληνικής Ιστορίας τον κοινωνικό ιστό μιας μακρινής εποχής.
    Αναρτήθηκαν και εκτέθηκαν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη βραδιά Μουσείων, που φέτος είχαν ως θέμα «Μουσεία και μνήμη. Τα αντικείμενα διηγούνται την ιστορία σας», τις οποίες διοργάνωσε το Ιστορικό Αρχείο της ΕΤΕ.

Οι Πράσινοι Επενδυτές, οι Αλβανοί Τουρίστες και οι Μαϊμούδες


Ζητώ συγγνώμη από κάθε Αλβανό, τουρίστα ή μη, για την παρομοίωση. Οι Αλβανοί, τουρίστες ή «τουρίστες» είναι πολύ πιο σοβαροί από ορισμένους Πράσινους Επενδυτές.
Η Ελευθεροτυπία έχει ένα άρθρο
που κάνει αυτή την παρομοίωση, αναφορικά στην φωτοβολταϊκή «επένδυση» στην Κοζάνη, και αναφέρει γνωστούς και μη εξαιρετέους «επενδυτές» όπως η Siemens, οι Μπόμπολας/Καλιτσάντζης, οι Κοπελούζος/Σαμαράς (όχι ο πολιτικός), ο Μυτιληναίος,, ο Κόκκαλης και άλλοι «επενδυτές», υποψήφιοι για την Κοζάνη.
Ο λόγος που αυτοί οι «επενδυτές» είναι σε εισαγωγικά, είναι επειδή, για χρόνια τώρα, ο κόσμος το’ χει βούκινο και εμείς κρυφό καμάρι, επηρεάζουν πολιτικούς, για να βγαίνουν δουλειές..

H Tράπεζα..


Γ.Α.Π: O "Πούτιν" της Ελλάδας....


Ο Γιώργος έτριξε τα δόντια στους ευρωπαίους

Μετά τον πόλεμο που κήρυξε ο Γιώργος, όπως σας είχαμε ενημερώσει  ΕΔΩ ....
Συνέχισε τις ιστορικές μάχες που ξεκίνησε, έτριξε τα δόντια στους Ευρωπαίους και τους είπε:
"Πάρτε πίσω τα δάνεια, εμείς θα μείνουμε φτωχοί αλλά δεν χάνουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα"
Ξεχνάει βεβαίως τι έχει υπογράψει ο κ. Παπανδρέου...

ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ

Γράφει ο Β.Α. Κόκκινος
 
Η πλειονότητα των Ελλήνων έχει πεισθεί απολύτως για την αποτυχία της σημερινής κυβερνήσεως, την ανικανότητά της να διαχειρισθεί την σημερινή κρίση και το γεγονός ότι υπήρχαν άλλες λύσεις, προτιμότερες από αυτή που επέλεξε ο κ. Παπανδρέου. Είναι φανερό, ότι οι Έλληνες αποκαρδιώθηκαν από την διακυβέρνησή του. Απογοητευμένοι όμως φαίνεται πως είναι και οι Ευρωπαίοι φίλοι μας. Θα έχουν ασφαλώς παρατηρήσει την διγλωσσία του Έλληνος πρωθυπουργού. Άλλα συμφωνεί με τους δανειστές μας, άλλα λέγει στο λαό και άλλα πράττει!
Μετά τις ψευδείς και απατηλές προεκλογικές δηλώσεις του, ότι «υπάρχουν χρήματα» και δεν θα παγώσει τους μισθούς και τις συντάξεις, αλλά αντιθέτως θα τις αυξήσει, κατά το ποσοστό του πληθωρισμού, οι Έλληνες διαπίστωσαν, ότι...

Άλλοι 20 μαθητές είχαν πάρει με SMS τα θέματα των Πανελλαδικών


Η δικογραφιά για τα “σκονάκια” που έστελνε το φροντιστήριο στους μαθητές που έγραφαν “Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μαθηματικά” πηγαίνει τη Δευτέρα στην εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Ελένη Ράϊκου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η δίωξη που πιθανόν θα ασκηθεί θα είναι για ενεργητική και παθητική δωροδοκία.
Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, στο φροντιστήριο του 45χρονου φυσικού, φοιτούν τουλάχιστον 100 μαθητές της Γ΄ Λυκείου. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ....

Έμπρακτη, εκκωφαντική απάντηση Σαμαρά στους λασπολόγους της διαπλοκής: Ο Καμμένος επίσημος εκπρόσωπος της ΝΔ αύριο, στις εκδηλώσεις μνήμης για την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού!

Στο κενό έπεσαν οι προσπάθειες αυτών που ανέλαβαν εργολαβικά την άσκηση πιέσεων για συναίνεση στις καταστροφικές επιλογές της κυβέρνησης. Είναι οι ίδιοι που υπό καθεστώς τρόμου έσπευσαν να υποβαθμίσουν τις αποκαλύψεις του Πάνου Καμμένου, επειδή ακριβώς συνέτριψαν τα θεμέλια του σαθρού οικοδομήματος της διαπλοκής.
Πράσινοι μπιζναδόροι και οι γραφικοί γαλάζιοι αιχμάλωτοι του παρελθόντος τους, υπέστησαν έναν απίστευτο εξευτελισμό αφού εξετέθησαν, την ίδια στιγμή που ακόμα και η συντριπτική πλειοψηφία των κυβερνητικών βουλευτών σιωπούσαν με νόημα.
Με αυτή του την στάση ο Σαμαράς έδειξε ότι δεν..

Κ. Αγοραστός: Στο Λουξεμβούργο για την «πιο κρίσιμη μάχη» υπέρ του Αχελώου

-Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της ΠΑΣΕ στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης την προσεχή Τρίτη για τη συζήτηση επί των 14 προδικαστικών ερωτημάτων που υπέβαλε το Συμβούλιο της Επικρατείας
-Κ. Αγοραστός: «Ο αγώνας μας είναι ομολογουμένως πολύ δύσκολος και δεν διεξάγεται με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι καμία μάχη δεν χάνεται προτού δοθεί»
-«Αναμένουμε μαζί με την κοινωνία της Θεσσαλίας να δούμε τι θέση θα λάβει τελικά κάθε υπουργείο και αν η θέση αυτή συνάδει τελικά με τις δημόσιες τοποθετήσεις κυβερνητικών παραγόντων υπέρ της ολοκλήρωσης του έργου»
Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της ΠΑΣΕ για τον Αχελώο κ. Κώστας Αγοραστός αναχωρεί για το Λουξεμβούργο όπου την Τρίτη 24 Μαΐου 2011, στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΔΕΕ) γίνεται η συζήτηση επί.....

H λάσπη


Γράφει ο Γιώργος Σαρρής
O Πάσχος Μανδραβέλης είναι ένας έξυπνος άνθρωπος μαλλον. Αν δεν ήταν δεν θα είχε καταφέρει την άναγνωρισιμότητα του και ό,τι  άλλο έχει καταφέρει για τον εαυτό του. Άρα μπορεί να αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του επαρκώς. Επίσης είναι δημοσιογράφος καρριέρας, άρα έχει υποχρεωτικά καλή πληροφόρηση. Τέλος η ενασχόληση του με τον χώρο της "Κεντροαριστεράς" είναι σίγουρο ότι τον κάνει γνωστη των απαραίτητων στοιχείων θεωρίας του Μαρξισμού, σοσιαλισμού κλπ.
Αρα ο Πάσχος ξέρει.
Το πρωί της Πέμπτης όμως τον είδαμε ξανά στη ΝΕΤ σε άλλο ένα παραλήρημα υποστήριξης κάθε "γωνιάς" του μνημονίου να απαιτεί εδώ και τώρα απολύσεις, περικοπές, περιορισμό του....

Οι Γερμανοί βγάζουν κέρδη από την ελληνική κρίση..

Είναι γεγονός ότι από τη στιγμή που η χώρα μας προσέφυγε στο Μηχανισμό Στήριξης οι Γερμανοί διαμαρτύρονται ότι θα αναγκαστούν να πληρώσουν τα «σπασμένα» για τους Ελληνες και άλλα τέτοια σαθρά επιχειρήματα. Εσχάτως, η σχετική επιχειρηματολογία έχει ενταθεί, με λίαν χαρακτηριστική την επίθεση της Γερμανίδας καγκελαρίου στους Ελληνες εργαζομένους για τις διακοπές και τις αργίες. Προσπερνούμε το δεδομένο ότι τα στοιχεία καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς της Μέρκελ, αφού οι συμπατριώτες της απολαμβάνουν διακοπές μάλλον μεγαλύτερης διάρκειας. Το σημαντικότερο είναι ότι...

«Εν τούτω Νίκα»

Ο Μέγας Κωνσταντίνος γεννήθηκε το 274 μ.Χ. Πατέρας του ήταν ο Κωνστάντιος ο Α’ ο Χλωρός και μητέρα του η Ελένη από το Δρέπανο της Βιθυνίας. Ο Κωνσταντίνος σε ηλικία 18 ετών έγινε στρατιωτικός και χάρη στην ανδρεία του, προάχθηκε γρήγορα στα ανώτατα αξιώματα του στρατού.

Ο Κύριος θέλοντας να τον βοηθήσει στον αγώνα του κατά του Μαξεντίου και του Λικίνιου, στη συνέχεια σχημάτισε στον ουρανό το σημείο του Σταυρού με την επιγραφή «Εν τούτω Νίκα», προσφέροντάς του ένα ισχυρότατο όπλο για να κατατροπώσει τους εχθρούς του. Με το χριστιανικό σταυροειδές λάβαρο με το ελληνικό μονόγραμμα «Εν τουτω νικα», τελικά νίκησε τα στρατεύματα του Μαξεντίου και έπειτα του Λικινίου.

Πολλές συμπτώσεις..δεν νομίζετε;

Σύμφωνα με άρθρο στην ιστοσελίδα του ΕΛΙΑΜΕΠ  :
Το ΕΛΙΑΜΕΠ στις 12 Μαΐου διοργάνωσε συζήτηση, με την ευγενική υποστήριξη  του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου....
Το θέμα της συζήτησης ήταν: ‘Η αποτελεσματική αντιμετώπιση της ανεργίας προϋποθέτει ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, έστω υπό όρους;
Μεταξύ των άλλων συμμετείχε και η κ.Μιράντα Ξαφά (Σύμβουλος επενδύσεων, IJ Partners).
Πολλές συμπτώσεις...
Δεν νομίζετε;
Τυχαίο δεν νομίζω..
Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα

Λαγκάρντ: H Ελλάδα απειλείται με πτώχευση

Την αδυναμία της Αθήνας να προωθήσει την υπόθεση των ιδιωτικοποιήσεων επικρίνει σε συνέντευξή της σε αυστριακή εφημερίδα η Κριστίν Λαγκάρντ. Η γαλλίδα υπουργός Οικονομικών επισημαίνει ότι η Ελλάδα απειλείται με πτώχευση.

Οι πιέσεις προς την Αθήνα όχι απλά εντείνονται, αλλά αποκτούν τον χαρακτήρα συναγερμού, εάν κρίνουμε τουλάχιστον από το ύφος της συνέντευξης της Κριστίν Λαγκάρντ προς την αυστριακή Der Standard. Ο γαλλίδα υπουργός αναγνωρίζει τα επιτεύγματα της Ελλάδας και αναφέρει συγκεκριμένα τη μείωση του ελλείμματος κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες την περασμένη χρονιά. Υπογραμμίζει ωστόσο ότι η υπόθεση των ιδιωτικοποιήσεων «δεν σημειώνει καμία πρόοδο» και συνεχίζει:

HEIL GAP εις την τρίτη δύναμη του...

Χαιρετώ τους φίλους και φυσικά και όχι , μεταξύ τυριού και αχλαδιού , άλλωστε που τέτοιες πολυτέλειες στα χρόνια του …… ( ασε τώρα καλύτερα , μην μας πάνε μέσα) ίσως θα μπορούσα να δώσω μια απάντηση , σχετικά με την ερώτηση =
«Πείτε μου προϊόντα που μειώνονται στις τιμές από τότε που άρχισε η κρίση; Πολύ λίγα και όμως πουλάνε;»
Λοιπόν , να που μειώθηκαν οι αντικειμενικές αξίες των κατοικιών του κέντρου των Αθηναίων « της συνοικίας των διαβόλων « ( κατά HELL GAP) .

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

Κρούσματα λέπρας στη Πάτρα σε οικογένεια μεταναστών!

Τέσσερα μέλη οικογένειας μεταναστών νοσηλεύονται με λοίμωξη από Mycobacterium leprae (μυκοβακτήριο, από το οποίο προκαλείται η νόσος του Χάνσεν), στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου της Αχαϊας, σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίο του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).
Κλιμάκιο επιστημόνων του Κέντρου μετέβη σήμερα στο νοσοκομείο, όπου τα μέλη του ενημερώθηκαν....

Η Ελλάδα που Αντιστέκεται...

Μέσα στο ζοφερό κλίμα της κατήφειας που μας έχει κατακλύσει, υπάρχει και η Ελλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που επιμένει. Τρεις μικρές ειδήσεις που αλίευσα από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, βοηθούν να δούμε ότι υπάρχουν συμπολίτες που ανοίγουν νέους πρωτοποριακούς δρόμους, που δουλεύουν δημιουργικά, που μας παρακινούν στην άμιλλα, που μας κάνουν αισιόδοξους – αισιόδοξους (όσο κλισέ και αν ακούγεται) ότι ο πλούτος της χώρας είναι οι άνθρωποί της, όσοι από αυτούς αποφασίζουν να δημιουργήσουν για τον εαυτό τους και τους άλλους.
Η Ηπιόνη:

Υπόθεση ηλεκτρονικής αντιγραφής, και όχι διαρροής, είναι αυτή που εξεταζόμενος «πιάστηκε» με τις απαντήσεις των θεμάτων στο κινητό του

http://www.masternewmedia.org/images/mobile_phone_mass_media_1.jpgΣε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα του τμήματος δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος για ηλεκτρονική αντιγραφή στις πανελλαδικές εξετάσεις, σε εξεταστικό κέντρο του Γαλατσίου. Η ερευνα ξεκίνησε ύστερα απο περιστατικό, που καταγράφηκε, προχθές, 18 Μαϊου, με μαθητή κατά την εξέταση το μαθήματος «Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων».
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, στις 10.04 της 18ης του μήνα..

Ήρθε η στιγμή να "αρπάξουν την κρυάδα τους"

Επειδή κάποιοι "πήραν πολύ αέρα", ιδίως μετά τα φληναφήματα και τους λαικισμούς της Μέρκελ...
Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να "αρπάξουν την κρυάδα τους"...
Από τον Spiegel!
Και μάλιστα, στο πρωτοσέλιδο της ηλεκτρονικής του έκδοσης!
Με στοιχεία του OECD, παρακαλώ!

Έκρυψαν το επεισόδιο στον Έβρο - Θέμα με την επίσημη ανακοίνωση

 Ανανεωμένο....

Θερμό επεισόδιο που απεκρύβη είχαμε τη νύχτα στο Τυχερό του Έβρου όταν περίπολος Ελλήνων συνοριοφυλάκων που επιχειρούσαν σε περιπολία με την συνδρομή Γερμανών της Frontex δέχτηκε πυρά από Τούρκους δουλεμπόρους αρχικά και στρατιώτες εν συνεχεία, που έβαλλαν εναντίον τους για να καλύψουν την αποχώρηση των δουλεμπόρων. Πιο συγκεκριμένα ομάδα τεσσάρων Ελλήνων συνοριοφυλάκων και δύο Γερμανών της Frontex δέχτηκαν πυρά από Τούρκους δουλέμπορους στην νησίδα Αντάς  η οποία βρίσκεται στην ελληνική περιοχή του Τυχερού.
Πληροφορίες από την τουρκική πλευρά των συνόρων έδειξαν αυξημένη κινητικότητα των τουρκικών δυνάμεων που είχαν στείλει στην περιοχή ένα μηχανοκίνητο λόχο. Και από ελληνικής πλευράς κατά την διάρκεια του επεισοδίου είχε σημάνει συναγερμός και οι....

Η ΑΓΚΥΡΑ ΠΡΟΕΞΟΦΛΕΙ ΠΛΗΡΗ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ Ε.Ε.

Ο υπουργός Άνευ Χαρτοφυλακίου της Τουρκίας, επικεφαλής των ενταξιακών της διαπραγματεύσεων, Εγκεμέν Μπαγίς, ''ξαναχτύπησε'' εκ νέου, αυτή τη φορά προεξοφλώντας το αποτέλεσμα της διαδικασίας: ''Η Τουρκία είναι μέλος της Ευρώπης και θα γίνει μέλος της Ε.Ε.'', τόνισε ο Τούρκος υπουργός, ο οποίος κατηγόρησε τους Ευρωπαίους πολιτικούς ότι χρησιμοποιούν το θέμα της ενταξιακής πορείας της χώρας του χάριν προεκλογικών σκοπιμοτήτων. Τους κατηγόρησε επίσης ως «στενόμυαλους» στις προσεγγίσεις τους για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας.

Πρωτοβουλία Κ. Αγοραστού για τη λειτουργία της Σχολής Μελισσοκόμων

-Πρόκειται να θέσει το θέμα στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κ. Σκανδαλίδη όπως ανέφερε στον Πρόεδρο του Μελισσοκομικού Συλλόγου Ν. Λάρισας Γεράσιμο Κράγια
-Περιφέρεια Θεσσαλίας και Μελισσοκόμοι συνδιοργανώνουν ημερίδα για να την ενημέρωση των καταναλωτών σχετικά με το μέλι
-Αυστηροί έλεγχοι κατά της νοθείας στο μέλι από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας
Πρωτοβουλία για τη λειτουργία της Σχολής Μελισσοκόμων στην Αβερώφειο Γεωργική Σχολή αναλαμβάνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο οποίος είχε σήμερα συνεργασία με τον Πρόεδρο του Μελισσοκομικού Συλλόγου Ν. Λάρισας κ. Γεράσιμο Κράγια.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΡΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2011

Υπολογίστε τα Μόρια και το Γενικό Βαθμό Πρόσβασης που έχετε συγκεντρώσει μετά την ολοκλήρωση των πανελληνίων εξετάσεων.
Η συγκεκριμένη εφαρμογή,  αν και είναι αρκετά αξιόπιστη, δεν είναι η εφαρμογή που χρησιμοποιείται από το Υπουργείο Παιδείας.
Υπάρχει περίπτωση σε υπολογισμούς να υπάρχουν διαφοροποιήσεις ώς προς το σύνολο των μορίων και είναι δυνατό να υπάρξουν μικρής κλίμακας διαφοροποιήσεις.
Ανάλογα με την κατεύθυνση μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη εφαρμογή από τις επόμενες εφαρμογές.

Η κοινοβουλευτική δημοκρατία σε κρίση στην Ευρώπη.


Τα ασταθή και ευάλωτα στα διάφορα συμφέροντα, πολιτεύματα των αντιπροσωπευτικών  κοινοβουλευτικών δημοκρατιών της Ευρώπης, δέχονται πλήγματα το ένα μετά το άλλο. Ελλάδα, Ιρλανδία, Πορτογαλία, έχουν ήδη καταρρεύσει οικονομικά και είναι στο ΔΝΤ. Στη γενέτειρα του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος, την Αγγλία, κινδυνεύει να γίνει απόσχιση της Σκοτίας. Αλλού δεν μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση  εδώ και μήνες. Η Ιταλία κινδυνεύει και αυτή με οικονομική κατάρρευση και τελευταία εμφανίστηκε...

ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ


Οι Ποδηλάτες Λάρισας διοργανώνουν το Σάββατο 21.05.2011 ποδηλατοβόλτα με προορισμό τον Πλατύκαμπο και τη Γλαύκη. Εκκίνηση από την Κεντρική Πλατεία στις 17:00. Συμμετοχή ελεύθερη. Οι ανήλικοι συνοδεύονται απαραίτητα από τον κηδεμόνα τους καθώς κανένας δεν φέρει ευθύνη για κανένα άλλο πέραν του εαυτού του.

Η Νορβηγία θα σταματήσει όλες τις χρηματοδοτήσεις στην Ελλάδα


Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΖeroΗedge  η Νορβηγία θα σταματήσει όλες τις περαιτέρω χρηματοδοτήσεις στην υπερχρεωμένη Ελλάδα.
Ο λόγος για αυτό είναι ότι η Ελλάδα δεν τηρεί της υποχρεώσεις της...
Αυτό φέρεται να είπε ο Νορβηγός υπουργός Εξωτερικών Jonas Gahr Store, χθες στο κοινοβούλιο.

O ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ...

Ο Στρατηγός Γιώργος κήρυξε τον πόλεμο...από το Ναύπλιο που βρίσκεται σήμερα.
Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο Βίντεο που ακολουθεί.

Β.Παπαγεωργόπουλος: Περιμένω την έγγραφη συγνώμη του Προέδρου του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Marketing προς την ΤΕΔΚ Ν.Θ

Ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚ Νομού Θεσσαλονίκης κ.Β.Παπαγεωργόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Αισθάνομαι την ανάγκη να καταγγείλω το γεγονός ότι η ΤΕΔΚ Νομού Θεσσαλονίκης δεν προσκλήθηκε στην χθεσινή Γενική Συνέλευση των μετόχων του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και marketing, παρότι είναι ιδρυτικός μέτοχός του και από τους ελάχιστους που καταβάλλει ανελλιπώς τις συνδρομές του και συμμετέχει ενεργά στην Διοίκησή του.

Η ΑΓΚΥΡΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ...

Το προχθεσινό περιστατικό στο Αγαθονήσι, επιβεβαιώνεται τις ανησυχίες που διατυπώνει αδιάλειπτα το ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α. (σχετική πρόσφατη προ διημέρου ανάρτηση) για επεισόδιο τύπου Ιμίων, στην περιοχή Αγαθονησίου-Φαρμακονησίου ή στο σύμπλεγμα Καστελορίζου. Ως γνωστόν, Τούρκος απόστρατος αξιωματικός, υποψήφιος βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος (DP), αποπειράθηκε να αποβιβαστεί στο Αγαθονήσι μερικές ημέρες μετά τις προκλητικές δηλώσεις του αρχηγού του κόμματος του, ότι η Ελλάδα κατέχει παράνομα το Φαρμοκονήσι και το Αγαθονήσι.

Δύσκολα τα θέματα σε Αρχαία και Φυσική

Για πολύ καλά προετοιμασμένους και εξασκημένους μαθητές ήταν τα σημερινά θέματα της Φυσικής, στην οποία διαγωνίστηκαν οι υποψήφιοι της τεχνολογικής κατεύθυνσης.
Όπως σχολιάζουν μαθητές και καθηγητές, τα θέματα ήταν...

Σε απολογία κάλεσαν σήμερα τον Σαββόπουλο οι Οικονομέας – Καμπουράκης…


Μεταξύ άλλων ο Διονύσης επέκτεινε την άποψή του ως εξής:
Η πολιτεία να δώσει την χρήση οικοπέδων, σπιτιών και χωραφιών σε μισο- κατοικημένα χωριά (σε νησιά και Ήπειρο!) στους λαθρομετανάστες. Αυτοί θα.... καλλιεργούν εκεί κάνα αμπέλι καμιά πατάτα κλπ…

Καταρρίπτεται ο μύθος ανάγκης ψηφίσεως του μνημονίου...
...και η υπογραφή του συνιστά εσχάτη προδοσία;


Γράφει Παναγιώτης ΑποστόλουΠριν  τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 ο Γεώργιος Παπανδρέου με στόχο την κατάληψη της εξουσίας είχε πολλές φορές προεκλογικό παραλήρημα και έταζε στον Ελληνικό λαό «λαγούς και πετραχήλια».


Με  σημαία το σύνθημα «λεπτά υπάρχουν» δεσμεύθηκε πως οι συντάξεις και οι μισθοί των εργαζομένων δεν θα μειωθούν αλλά θα γίνουν αυξήσεις που θα ακολουθούν τους δείκτες του πληθωρισμού.

Επίσης  εγγυήθηκε πως θα δημιουργήσει ένα κοινωνικό κράτος ευνομίας, δικαίου και ισοπολιτείας .

Δήλωνε  πως «θα ματώσει» αλλά θα πατάξει την διαφθορά σε όλα τα επίπεδα.

 Όταν  όμως ανέλαβε την πρωθυπουργία όχι  μόνο δεν έκανε πράξη όσα υποσχέθηκε στον Ελληνικό λαό, αλλά συνειδητά επεδίωξε και κατόρθωσε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να οδηγήσει την οικονομία της χώρας σε σκόπιμη και επιδιωκόμενη χρεοκοπία προκειμένου ο ίδιος και η Κυβέρνησή του να συνάψει συμφωνία (μνημόνιο) με την Τρόικα και να βυθίσει την χώρα στην Εθνική, κοινωνική, οικονομική εξαθλίωση και τον Ελληνικό λαό στην ανέχεια, την φτώχεια και την απελπισία.

Όλοι γνωρίζαμε πως η χώρα ήταν σε άθλια οικονομική κατάσταση και απαιτείτο το....

Μας ζητάνε να πληρώσουμε τον λογαριασμό της αποτυχίας

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΪΚΑ βάλθηκαν να μας κόψουν όχι μόνο το διάβασμα ή μια απλή έξοδο στο θέατρο ή τον κινηματογράφο –πράγματα τα οποία έχουν ήδη περιοριστεί προ πολλού– αλλά ακόμη και το… καθημερινό φαγητό, το οποίο πολλές οικογένειες δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν. Και αυτό, αφού το φορολογικό αμόκ που έχει καταλάβει τον Γ. Παπακωνσταντίνου και τους συνεταίρους του της Τρόικας προβλέπει αυξήσεις στους συντελεστές ΦΠΑ που ισχύουν για τρόφιμα, αναψυκτικά, λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, νερού και φυσικού αερίου, εισιτήρια μέσων μεταφοράς, κόμιστρα ταξί, εισιτήρια θεαμάτων και βιβλία. Μπορεί ο κ. Παπακωνσταντίνου να διαβεβαίωνε κατηγορηματικά μόλις προχθές ότι δεν θα γίνουν οριζόντιες μειώσεις μισθών και συντάξεων, αλλά ούτε και αυξήσεις συντελεστών ΦΠΑ, η πραγματικότητα όμως έχει αποδείξει ότι δεν υπάρχει καλύτερη επιβεβαίωση των προθέσεων της κυβέρνησης Παπανδρέου από τη διάψευσή τους.

Ποιά είπαμε ότι είναι η επίσημη γλώσσα στην Ελλάδα;;

Δείτε αποσπάσματα από ομιλίες Ελλήνων πολιτικών στο Συνέδριο του Economist.
Διευκρινίζεται ότι το συνέδριο πραγματοποιήθηκε, στην Αθήνα, στην Ελλάδα.
Δείτε το βίντεο, παρουσιάζει ενδιαφέρον....

Ξέφραγο αμπέλι...

Σε εργοτάξιο της ΔΕΗ στις Μουρνιές Χανίων εισέβαλαν στις 3:30 τα ξημερώματα τέσσερις ένοπλοι και έκλεψαν καλώδια χαλκού.
Όπως έγινε γνωστό οι δράστες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, ακινητοποίησαν και έδεσαν τον φύλακα και αφού τον απείλησαν....

e-Επιλογές της 19/05/2011

Μακρύς ο κατάλογος των επίδοξων διαδόχων του Στρος Καν

Μετά την παραίτηση του Ντομινίκ Στρός Καν άρχισε και επισήμως η μάχη της διαδοχής με πολλά ονόματα να φιγουράρουν ήδη στη λίστα των επίδοξων. 

Ευρωπαίο προκρίνουν και πάλι οι Ευρωπαίοι, αλλά βρίσκουν μπροστά τους τις ισχυρές αναδυόμενες οικονομίες αλλά και τις ΗΠΑ που έχουν διαφορετική άποψη. Ο κατάλογος των επίδοξων διαδόχων είναι ήδη αρκετά μακρύς και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα ονόματα των ......

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011

Οι καταγγελίες του Πάνου Καμμένου για τα CDS

Δείτε τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου, πριν λίγο στο ΚΟΝΤΡΑ TV.
Mίλησε για όλους και για όλα...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ελεύθερος με εγγύηση ο Στρος Καν


Αντε να τελειώνουμε. Ελεύθερος...
Με εγγύηση 1 εκ μετρητά, 5 εκ σε μετοχές, σπίτι στην DC, βραχιόλι,

Εγκαινιάστηκε η κινεζική ιστοσελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ


    Το ΑΠΕ-ΜΠΕ εγκαινίασε σήμερα, σε πιλοτική φάση, την κινεζική ιστοσελίδα του, http://web.ana-mpa.gr/anachina/index.php.

    Για πρώτη φορά ένα ευρωπαϊκό εθνικό πρακτορείο δημιουργεί ιστοσελίδα, η οποία επικεντρώνεται στο κινεζικό κοινό, που αποτελεί τη μεγαλύτερη κοινότητα χρηστών του Διαδικτύου, αλλα και την δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου.

Ο "Κοντινός" στον πρωθυπουργό...

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται με καταιγιστικούς ρυθμούς κύριε...ΝΤΟΛΙΟ! Για ρίξε τώρα μια ματιά στο παρακάτω βίντεο της Γαλλικής Τηλεόρασης για να δεις τον κύριο....Θεόδωρο Μαργέλλο της Informed Judgement Partners και κοντινό του Παπανδρέου! Μιλάει για τα ...CDS:

Ο "Κοντινός" στον πρωθυπουργό...

Το Αντάρτικο των Ποντίων

Μετά την επικράτηση του Κεμάλ, για να λύσουν το εθνικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε η Οθωμανική αυτοκρατορία, οι Τούρκοι εθνικιστές επιχείρησαν τη φυσική εξαφάνιση των γηγενών εθνοτήτων. Κάτι τέτοιο είχε ως αποτέλεσμα την οδυνηρή γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Το τέλος του Πόντου πλησίαζε με γοργούς ρυθμούς.

Στις 19 Μαΐου του 1919 αποβιβάζεται ο Μουσταφά Κεμάλ στη Σαμψούντα και σηματοδοτεί τη δεύτερη και σκληρότερη φάση της Ποντιακής Γενοκτονίας. Με την αρωγή της μυστικής οργάνωσης που είχε συγκροτήσει για αυτό το σκοπό...

Κ. Αγοραστός: «Να μιλήσουμε και για το τι χρειάζεται το ΕΣΥ στη Θεσσαλία»

-Σε ευρεία σύσκεψη που διοργάνωσε η αιρετή Περιφέρεια Θεσσαλίας τόνισε: «Ο δημόσιος διάλογος δεν πρέπει να εξαντλείται στο πόσες κλινικές πρέπει να κλείσουν αλλά και πόσα κρεβάτια πρέπει να ανοίξουν, ιδίως στις ΜΕΘ και ΜΑΦ, πόσα χειρουργεία πρέπει να ανοίξουν και πώς να εξυπηρετούνται με αξιοπρέπεια οι Θεσσαλοί»
-«Αν ο σχεδιασμός έχει στόχο να εξυπηρετείται πληρέστερα η κοινωνία, τότε πιστεύω ότι μπορούμε όλοι μαζί να βρούμε τις βέλτιστες λύσεις.

Ένα χρόνο μετά το Μνημόνιο, Αγανάκτηση και Ανασφάλεια

Απόλυτα αρνητικός για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τους σχεδιαστές του Μνημονίου είναι ο απολογισμός που προκύπτει από την ειδική έρευνα της εταιρείας Public Issue η οποία διεξήχθη για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και της εφημερίδας «Καθημερινή» (παρουσιάστηκε αντίστοιχα στα δύο μέσα στις 18/5 και 19/5).
Οι Έλληνες πολίτες σε πολύ μεγάλα ποσοστά πλέον απορρίπτουν τη λογική του Μνημονίου. Με δεδομένη της εμπειρία εφαρμογής κατά τη διάρκεια του τελευταίου χρόνου, αντιλαμβάνονται

Αυτά είπε ο Καμμένος σήμερα στον Real fm

Το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2009 που ο Ντ. Σ Καν λέει ότι ήδη είχε συμφωνηθεί η προσφυγή στο Δ.Ν.Τ., εκείνη την εποχή πουλήθηκε ένα ασφάλιστρο κινδύνου από το Τ.Τ. ένα CDS αξία 1,3 δισ. δολαρίων. Αυτό το CDS πουλήθηκε και σήμερα με τη διαφορά των spread η αξία του είναι 16 δισ. και σε περίπτωση που έχουμε credit event, όπως χρεοκοπία, πάει στα 60 δισ. Το θέμα είναι που πουλήθηκε: Σε εταιρία που συμμετέχουν παλιοί συνεταίροι του αδερφού του πρωθυπουργού. Η εταιρία λέγεται “I. J. Partners”, όπου υπάρχουν ως μέτοχοι και διαχειριστές Έλληνες και οι οποίοι ήταν μπλεγμένοι σε παλαιότερα σκάνδαλα. Γενική διευθύντρια της εταιρίας είναι
η Μ. Ξαφά.

Το ευρώ δεν φοβάται ελληνική πτώχευση. Είμαστε πλέον μόνοι...!


Γράφει ο Γεώργιος Π. Μαλούχος
Η ολοκλήρωση των διαδικασιών για το πορτογαλικό πακέτο διάσωσης, μαζί με το διαρκές ξεφόρτωμα ελληνικού χρέους που συστηματικά γίνεται από διάφορες χώρες, δημιουργούν τις τελικές προϋποθέσεις για τη θωράκιση της ευρωζώνης από τον... «ελληνικό ιό».
Το ευρώ δεν φοβάται πια την ελληνική πτώχευση ή έξοδο και αυτό ακριβώς είναι το νόημα των νέων απαιτήσεων που θέτει η τρόικα για την πέμπτη δόση. Τώρα, είμαστε μόνοι. Εμείς και οι αποφάσεις μας.
Κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας αν πιστεύουμε ότι μια ενδεχόμενη

To Spiegel απαντάει, για τους δικούς του λόγους και με μαιμού στοιχεία, στην Μέρκελ για τις διακοπές και υπερασπίζεται τους Νοτιοευρωπαίους...

Το Spiegel τα βάζει με την Μerkel γιατί είναι αριστερό περιοδικό και θέλει να σπρώξει τους Σοσιαλδημοκράτες και τους πράσινους στην εξουσία... τόσο απλά... Για όσους δεν ξέρουν, ο τύπος σε όλες τις χώρες του κόσμου "γέρνει" προς την αριστερά, η οποία μέσω αυτού περνάει την προπαγάνδα της, μιας και οι δεξιοί όλου του κόσμου έχουν μια δόση "μαλακίας" και επαναπαύονται ότι θα κερδίσουν τη μάχη με τις ιδέες τους...

Οι μαρτυρίες των W. Churchill και D. Lloyd George για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Iστορικά Θέματα

Η 19η Μαΐου έχει οριστεί ως ημέρα μνήμης για την γενοκτονία 350.000 Ελλήνων στην περιοχή του ιστορικού Πόντου από τις Κεμαλικές επαναστατικές δυνάμεις. Η ιστορία της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου δεν αποτελεί μια συρραφή επιπόλαιων διηγήσεων και θολών αναμνήσεων ηλικιωμένων, η ένα άθροισμα από Ελληνικές προπαγανδιστικές ιστορικές πηγές. Αντιθέτως είναι ένας συμπαγής συνδυασμός Τουρκικών, Αγγλικών, Γαλλικών, Ρωσικών διπλωματικών πηγών, δημοσιευμάτων των εφημερίδων της εποχής, επισήμων εκθέσεων επιτροπών, δηλώσεων Ευρωπαίων πολιτών που υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες της Τουρκικής

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ CDS. Οι βουλευτές της κυβέρνησης οφείλουν άμεσα να αποσύρουν την στήριξη στην κυβέρνηση.

Τα στοιχεία συγκεντρώθηκαν μετά από την ενδελεχή έρευνα του βουλευτή Πάνου Καμμένου που πραγματικά δεν υπολόγισε τίποτα και φέρνει στο φως την εταιρεία που κερδοσκόπησε εις βάρος της πατρίδας. Μετά από αυτό, η κυβέρνηση δεν μπορεί να σταθεί ούτε μία ημέρα. Όσοι την στηρίζουν είναι συνυπεύθυνοι.
Η εταιρεία έχει τον απίστευτο τίτλο: Informed Justice Partners, Που βέβαια ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα αφού ο βαθμός πληροφόρησης της είναι τεράστιος ώστε να ποντάρει στο επίμαχο CDS την ώρα που μία πανίσχυρη κυβέρνηση είχε διαδεχθεί την παραπαίουσα κυβέρνηση Καραμανλή.
Δείτε τώρα τα πρόσωπα που απαρτίζουν την Informed Justice Partners:
Και στο Advisory board φιγουράρει η πασίγνωστη κυρία Μιράντα Ξαφά, του ...ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ. Πήγε εκεί μετά την παραίτηση της!

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγένθυση
Πως σχετίζονται τα πρόσωπα αυτά με το βαθύ ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο;
Διαβάστε και φρίξτε:

Τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογώνΗ παρέμβαση Σαμαρά και η στάση Παπανδρέου

Η ΣΘΕΝΑΡΗ και υπεύθυνη στάση του Αντώνη Σαμαρά απέναντι στην αποτυχημένη πολιτική του Μνημονίου έπιασε τόπο. Μετά τη δήλωση – παρέμβαση του προέδρου της Ν.Δ. μέσω του Ελεύθερου Τύπου ότι δεν πρόκειται να στηρίξει αδιέξοδες πολιτικές που ζημιώνουν τη χώρα, η Τρόικα υποχρεώθηκε να υπαναχωρήσει και να αποσυνδέσει από την εκταμίευση της πέμπτης δόσης του δανείου την προϋπόθεση της συναίνεσης – την οποία, εκβιαστικά, απαιτούσε τις προηγούμενες ημέρες, και μάλιστα εγγράφως. Είναι προφανές ότι οι έντονες πιέσεις...