Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011

Εγκαινιάστηκε η κινεζική ιστοσελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ


    Το ΑΠΕ-ΜΠΕ εγκαινίασε σήμερα, σε πιλοτική φάση, την κινεζική ιστοσελίδα του, http://web.ana-mpa.gr/anachina/index.php.

    Για πρώτη φορά ένα ευρωπαϊκό εθνικό πρακτορείο δημιουργεί ιστοσελίδα, η οποία επικεντρώνεται στο κινεζικό κοινό, που αποτελεί τη μεγαλύτερη κοινότητα χρηστών του Διαδικτύου, αλλα και την δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου.


    Στόχος του εθνικού πρακτορείου της Ελλάδας είναι να καθιερωθεί ως η πιο γνωστή και έγκυρη πηγή ειδήσεων και πληροφοριών στο Διαδίκτυο για τον κινεζικό κόσμο, σε θέματα που αφορούν την Ελλάδα, τον ελληνισμό, τις διμερείς σχέσεις, το εμπόριο, την οικονομία, τον πολιτισμό, τον τουρισμό, κ.α. 


ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.