Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011

Μαρία Φέκτερ (υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας) : "Εάν μπήκες με πλάγιους τρόπους στο ευρώ πρέπει να καλύψεις το κενό και να εργαστείς τώρα"

Αποκρατικοποιήσεις και διακομματική συναίνεση στην Ελλάδα για την εφαρμογή του μνημονίου είναι οι βασικές προϋποθέσεις για την εκταμίευση της πέμπτης δόσης σύμφωνα με τον επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Όλι Ρεν

Με αντάλλαγμα ένα σκληρό πρόγραμμα εξυγίανσης οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης έδωσαν το πράσινο φως στο πορτογαλικό πακέτο διάσωσης. Όσον αφορά την Ελλάδα οι υπουργοί εμφανίστηκαν κάθε άλλο παρά ικανοποιημένοι. Ιδιαίτερα αιχμηρή ήταν η υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Μαρία Φέκτερ η οποία προειδοποίησε μάλιστα πως ....
εάν η Ελλάδα δεν τηρήσει τις υποσχέσεις της για εκτεταμένες αποκρατικοποιήσεις δεν θα τύχει οικονομικής στήριξης από τους εταίρους της.


Εάν η Ελλάδα "δεν δουλέψει, δεν πρόκειται να πάρει χρήματα", τόνισε η Μαρία Φέκτερ. "Δεν είναι δυνατόν να δίνεις υποσχέσεις και μετά να μην προχωράς στις αποκρατικοποιήσεις... Η Ελλάδα είναι ακόμα στην κατάσταση που βρισκόταν η Αυστρία κατά τη δεκαετία του '70...", είπε η υπουργός για να προσθέσει: "Εάν μπήκες με πλάγιους τρόπους στο ευρώ πρέπει να καλύψεις το κενό και να εργαστείς τώρα".
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15086663,00.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.