Σάββατο, 21 Μαΐου 2011

Άλλοι 20 μαθητές είχαν πάρει με SMS τα θέματα των Πανελλαδικών


Η δικογραφιά για τα “σκονάκια” που έστελνε το φροντιστήριο στους μαθητές που έγραφαν “Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μαθηματικά” πηγαίνει τη Δευτέρα στην εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Ελένη Ράϊκου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η δίωξη που πιθανόν θα ασκηθεί θα είναι για ενεργητική και παθητική δωροδοκία.
Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, στο φροντιστήριο του 45χρονου φυσικού, φοιτούν τουλάχιστον 100 μαθητές της Γ΄ Λυκείου. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ....

τουλάχιστον 20 έχουν λάβει μηνύματα από τον φροντιστή με τις λύσεις των θεμάτων.

Οι αστυνομικοί δίνουν παράλληλα και την διάσταση ότι ο φροντιστής είναι υποχρεωμένος να δώσει στους μαθητές του τις λύσεις των θεμάτων με οποιοδήποτε τρόπο, ωστόσο εκείνοι πρέπει να τα δουν μετά το τέλος των εξετάσεων.

Επισημαίνουν επίσης, ότι οι μαθητές που δίνουν εξετάσεις πρέπει να έχουν εκτός αίθουσας τα κινητά τους τηλέφωνα, καθώς βάσει νόμου, όσοι τα έχουν στην κατοχή τους ακόμη και αν δεν έχουν λάβει μηνύματα ή οτιδήποτε άλλο ύποπτο αντιγραφής, η κόλλα τους μηδενίζεται.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.