Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

Σαμαράς: Στήριξη σε αποδεδειγμένα λάθος συνταγή λέμε «όχι»

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, είχε, σήμερα, συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια.

Μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

«Υπογράμμισα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τα πλεονεκτήματα της πρότασής μας για το «Ζάππειο ΙΙ».
Γιατί σήμερα, δυστυχώς, τα πράγματα πηγαίνουν ανάποδα.
Θα πω μόνο ένα παράδειγμα:
Το 2010 το έλλειμμα ήταν 10%.
Σήμερα, παρά τις θυσίες -τις τεράστιες θυσίες του Ελληνικού λαού- η ίδια η Ευρώπη προβλέπει ότι το έλλειμμα και το 2011 και το 2012 θα παραμείνει στο 10%. Μιλάμε, δηλαδή, για γυμναστική στη ματαιότητα.Και αυτό δεν μπορούμε να το αφήσουμε να συνεχιστεί.
Συμφωνία με την Ευρώπη στους στόχους για τη μείωση του ελλείμματος και του χρέους βεβαίως υπάρχει. Και λέμε «ναι».
Όμως, στήριξη σε αποδεδειγμένα λάθος συνταγή λέμε «όχι», όπως είναι η σημερινή εφαρμοζόμενη οικονομική πολιτική, που αποδεδειγμένα είναι λάθος.
Γιατί, προσέξτε:
Εάν ένα μέτρο, όποιος και αν το προτείνει, είναι καλό μέτρο για την Πατρίδα, έχουμε υποχρέωση, έχουμε καθήκον να το στηρίξουμε.
Εάν, όμως, ένα μέτρο βλάπτει την Πατρίδα, τότε δεν έχουμε δικαίωμα να το στηρίξουμε.
Ευχαριστώ πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.