Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

Ξέφραγο αμπέλι...

Σε εργοτάξιο της ΔΕΗ στις Μουρνιές Χανίων εισέβαλαν στις 3:30 τα ξημερώματα τέσσερις ένοπλοι και έκλεψαν καλώδια χαλκού.
Όπως έγινε γνωστό οι δράστες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, ακινητοποίησαν και έδεσαν τον φύλακα και αφού τον απείλησαν....
με πιστόλι, πήραν το φορτηγό της εταιρείας του εργοταξίου, που ήταν γεμάτο παλιά χαλκούχα καλώδια της ΔΕΗ και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.