Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011

Σιγά η κυβέρνηση κοιμάται...


Σύμφωνα με την εφημερίδα Εφ. Μπιρλίκ (18-5-2011), η κυρία Εμινέ Ερντογάν και ο Εγεμέν Μπαγίς θα συναντηθούν με ομογενείς στην Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής.
Στην ανακοίνωση της Τουρκικής Νεολαία Κομοτηνής αναφέρεται ότι..
στις 22 Μαΐου 2011 η κυρία Εμινέ Ερντογάν-σύζυγος του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο υπουργός Επικρατείας και αρχιδιαπραγματευτής Εγεμέν Μπαγίς θα έρθουν για μια ιδιωτική επίσκεψη στην Δυτική Θράκη. Αναφέρεται επίσης ότι στα πλαίσια της επίσκεψης στις 17.00 θα συναντηθούν με ομογενείς της Δυτικής Θράκης στην Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής.
http://tourkikanea.gr/2011/05/18/emine/ 

Άλλη μια "ιδιωτική" όπως την αποκαλούν επίσκεψη Τούρκων στην Ελλάδα.
Όχι οποιονδήποτε Τούρκων όμως..
Εδώ μιλάμε για την σύζυγο του πρωθυπουργού της Τουρκίας και του υπουργού επικρατείας.
Ξαφνικά τους έπιασε ο πόνος να επισκεφθούν την Κομοτηνή.
Σιγά....η κυβέρνηση κοιμάται !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.