Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011

Γ.Ντόλιος: Δεν είναι υποθηκευμένη η δημόσια περιουσία μας !!!

Ο κ. Γ. Ντόλιος (υφυπουργός Εσωτερικών), ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" του Γιώργου Παπαδάκη.
Να σας θυμίσουμε ο κ. Ντόλιος ήταν αυτός που είχε κάνει την "πατάτα" με τους ημιυπαίθριους και είχε δηλώσει:
 «Μετά την δήλωσή μου στην Βουλή με την οποία αποσύραμε την εγκύκλιο η οποία δημιούργησε θέμα και εν’ όψη της αναμενόμενης νομοθετικής αντιμετώπισης του ζητήματος, νομίζω ότι οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τους πολίτες για την αναστάτωση η οποία προκλήθηκε».
Σε κάποια στιγμή ανέφερε η κ. Πυργιώτη ότι η δανειακή σύμβαση μας δεσμεύει και έχει υποθηκευμένη την δημόσια περιουσία μας.

Τι λέτε ότι είπε ο απίστευτος υφυπουργός...
"Όχι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα...δεν ισχύει, ήταν κάποια δημοσιεύματα εφημερίδων."
Και ενώ παρεμβαίνει ο κ. Τσοβόλας, ο Παπαδάκης και όλοι οι καλεσμένοι, επιμένοντας ότι αυτά προβλέπει η δανειακή σύμβαση και έχει αναληθεί από διαπρεπείς νομικούς και συνταγματολόγους, ο Ντόλιος λέει το εξής απίστευτο:
"Δεν ισχύει και τέτοιο..Το έχει διαψεύσει στην Βουλή ο πρωθυπουργός"...
Κάτι μάθαμε σήμερα, ιδιαίτερα σημαντικό και μάλιστα από επίσημα χείλη...
Πάντα τέτοιες ειδήσεις και αποκαλύψεις να μας παρουσιάζετε κ. Ντόλιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.