Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

Κάλλιο αργά παρά ποτέ...


Δείτε στο βίντεο στο τέλος του άρθρου, απόσπασμα από την συνέντευξη του Μακαριώτατου στο «Αχελώος TV», κατά την επίσκεψή του στο Αγρίνιο (10/5/2011).
"Όταν κανείς δεν είναι πιστός στο καθήκον του, όταν κανένας αυτά που είχε υποσχεθεί να κάνει τα ξεχνάει, αυτό το πράγμα λέγεται προδοσία"..
δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος λίγες ημέρες μετά την συνάντησή του με τον Γιώργο Παπανδρέου, σε μια παρέμβαση όλο νόημα.

"Όταν η Δημοκρατία δεν λειτουργεί σωστά, τότε δεν υπάρχει φάρμακο. Επομένως το μπαλάκι που πέφτει; Στην ψήφο του λαού», συνέχισε ο κ. Ιερώνυμος και κατέληξε: «όταν ο λαός δεν ψηφίζει σωστά, θα περιμένει αυτά τα αποτελέσματα".

Εμείς απλά θα προσθέσουμε για τις δηλώσεις του Μακαριωτάτου, ότι έστω και με καθυστέρηση έκανε αυτή την παρέμβαση, που κατά τα άλλα είναι απόλυτα σωστή και ιδιαίτερα βαρύνουσα.
Ποτέ δεν είναι αργά ή μάλλον..
Κάλλιο αργά παρά ποτέ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.