Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

Η Νορβηγία θα σταματήσει όλες τις χρηματοδοτήσεις στην Ελλάδα


Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΖeroΗedge  η Νορβηγία θα σταματήσει όλες τις περαιτέρω χρηματοδοτήσεις στην υπερχρεωμένη Ελλάδα.
Ο λόγος για αυτό είναι ότι η Ελλάδα δεν τηρεί της υποχρεώσεις της...
Αυτό φέρεται να είπε ο Νορβηγός υπουργός Εξωτερικών Jonas Gahr Store, χθες στο κοινοβούλιο.

Η Νορβηγία δεν είναι μέλος της Ε.Ε, όμως ανήκει στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Περιοχή.
Μαζί με την Νορβηγία, η Ισλανδία και το Λιχνεστάιν, υποπτεύονται ότι η βοήθεια στην Ελλάδα δεν πηγαίνει στον προβλεπόμενο αποδέκτη..
Από τα 39 εκατ, ευρώ της Νορβηγίας που προορίζονται για την Ελλάδα, μέχρι τώρα έχουν αποδεσμευθεί μόνο τα τα 13 εκατ, τα υπόλοιπα παραμένουν παγωμένα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.