HEIL GAP εις την τρίτη δύναμη του...

Χαιρετώ τους φίλους και φυσικά και όχι , μεταξύ τυριού και αχλαδιού , άλλωστε που τέτοιες πολυτέλειες στα χρόνια του …… ( ασε τώρα καλύτερα , μην μας πάνε μέσα) ίσως θα μπορούσα να δώσω μια απάντηση , σχετικά με την ερώτηση =
«Πείτε μου προϊόντα που μειώνονται στις τιμές από τότε που άρχισε η κρίση; Πολύ λίγα και όμως πουλάνε;»
Λοιπόν , να που μειώθηκαν οι αντικειμενικές αξίες των κατοικιών του κέντρου των Αθηναίων « της συνοικίας των διαβόλων « ( κατά HELL GAP) .

Και οι περισσότεροι παπαγάλοι το πέρασαν σαν θρίαμβο της κυβερνητικής και δημοτικής πολιτικής , θίγοντας απλώς το θέμα ότι θα είναι δύσκολο για τα νεαρά ζευγάρια να βιάζονται καθημερινά , από τους στερημένους και κομοιρους λαθρομεταναστες μας .
Δεν εξηγούν φυσικά ότι τούτη η μείωση επήλθε ως τελική θετική έκβαση των ύπουλων σχεδίων και ως αποτέλεσμα του τεράστιου αγώνα του (paki) (πακιστανακι) Φαυλοπουλου καθώς και των επιτυχών προσπαθειών της πράσινης σαύρας ( κωδικός μπατσοκ, η ότι άλλο σας επιτρέπει η συνείδηση σας να συμπληρώσετε ) , ώστε να απαξιωθεί δια τεχνάσματος της λαθρομετανάστευσης , η ακίνητη περιουσία των αθηναίων κατοίκων του κέντρου .
Τώρα μειώνοντας πλέον και την αντικειμενική τους αξία , θα μπορέσουν να μεταβιβασθούν άνευ των αναλογούντων φόρων και έναντι ευτελέστατων εισφορών εις τους αχρείους εργοδότες των τιμίως συναλλασσομένων με ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΟ , τους ανάξιους , πλην όμως αναγκαίους αχυρανθρώπους , δια την παγκόσμια διακυβέρνηση , τους εθνοκτόνους πολιτικούς μας .
Και , δια να μην θεωρήσει ουδείς αυτή την μηχανορραφία ως μια ακόμη ελληνική πρωτοτυπία, θεωρώντας ότι έχει να κάνει με εγκεφάλους ως HELL GAP οφείλω να τον πληροφορήσω ότι έχει να κάνει , απλώς με αχρείους καρπουζοκεφαλους , και ουδέν περισσότερο .
Διότι η άπατη αυτή , είναι λιαν προσφιλής εις τας ΗΠΑ , όπου άρχισε από την δεκαετία του 60 .
Δια της ίδιας μεθόδου , της απαξιώσεως δηλαδή της ιδιοκτησίας των πολιτών , πολλοί ήσαν αυτοί που θησαύρισαν , εκμεταλλευόμενοι τις κοινωνικές αντιθέσεις καθώς και τις πολιτισμικές διαφορές της πολυπολιτισμικής υπερατλαντικής υπερδύναμης .
Όμως το πρωτότυπο κόλπο στις ΗΠΑ , ήταν πολύ πιο πρακτικό , πιο εύκολο και προπάντων δεν απαιτούσε τα τόσα εκατομμύρια λαθρο-κομπάρσων .
Μερικές οικογένειες ναρκομανών, κλεπτών, αποφυλακιζομένων δολοφονών και πορνών ήσαν αρκετές δια να ανεβεί η παράσταση .
Λοιπόν θα φτιάξω ένα καφεδάκι , μαζεύω και τον γάτο μου που «γκαρίζοντας» , ψάχνει ακόμη , στα τέλη Μαΐου , για γυναίκες στην αυλή , και επανέρχομαι .
Λοιπόν τι λέγαμε , μάλιστα ο αμερικανός μεγαλοαπατεώνας mister Kαρχαρίας , ενώ πλέει εις την ιδιωτική του πισίνα , συγχρόνως τηλεφωνεί εις τον αχρείο διοικητή των φυλακών της πολιτείας και του ζητά την λίστα με τους αποφυλακιζόμενους , μετά ντύνεται ,κρύβοντας επιμελώς το πτερύγιο της ράχης του ( είναι πολύτιμο καθώς και υπερτιμημένο εις τα κινέζικα εστιατόρια της πόλης ) και κάνει την «γνωστως επονομαζομενη» , τσάρκα του εις τας κακοφημους συνοικίας . 

Το άλλο δε μεσημέρι όλως τυχαίως θεάται στην πλατεία οπου γίνεται το σπρώξιμο της άσπρης σκόνης , και ακολουθούν οι κοινωνικές επισκέψεις του σε κάτι παρανοημένους « πιεντρινους » που η έκσταση του « κρακ » έβγαινε μέχρι και από τον άλλο τους εαυτό ,
Σαν καλός επιχειρηματίας και γνώστης της δουλειάς του φυσικά , διαλέγει τους «χειρότερους» , όπως και πρέπει δηλαδή , υπογράφει τα συμβόλαια τους , και την μεθεπομένη τους εγκαθιστά σε (20) είκοσι στρατηγικά διαμερίσματα , στα τέσσερα οικοδομικά μπλοκ που έχει βάλει στο μάτι .
Την επόμενη εβδομάδα την ώρα που κάποιος νέο-εγκατεστημένος πατέρας βιάζει για πολλοστή φορά τον γιο του , μια (new kid in town) νεοφερμένη εγγονή μαχαιρώνει την γιαγιά της , για να τις πάρει το κομπόδεμα κάτω από το μαξιλάρι , ενώ ένας χαριστικά αποφυλακισμένος βαρυποινίτης , έχοντας βάλει έναν νοερό στόχο επάνω ακριβώς από το παιδικό κρεβατάκι που βρίσκεται στο απέναντι διαμέρισμα , εξασκείται αμέριμνος στην σκοποβολή , με το καινούργιο του ντουφέκι για αρκούδες , που του χάρισε προσφάτως ο επιχειρηματίας καρχαρίας , στο απέναντι μπλοκ κατοικιών, ακούγονται οι σειρήνες της πυροσβεστικής, καθώς αυτό έχει πάρει πλέον φωτιά , από τον λιαν επικίνδυνο πυρομανή κύριο «Nero » ο οποίος είχε ξυπνήσει στο δημοτικό υπνωτήριο , την περασμένη εβδομάδα, βρίσκοντας επάνω στην φανέλα του καρφιτσωμένο , ένα δωρεάν μισθωτήριο για το συγκεκριμένο , μπουρλότιασμενο πλέον διαμέρισμα του , σειρήνες της πυροσβεστικής που δημιουργούν όμως ένα εκκωφαντικό Διακρότημα , καθώς αυτές αναμιγνύονται με εκείνες των ασθενοφόρων που έρχονται να παραλάβουν τους νταγλαρισμενους πρεζάκηδες και τις σφαγμένες πόρνες , που κάποιος καρχαρίας τους έπεισε να συγκατοικήσουν , αναλαμβάνοντας σε αντάλλαγμα να πληρώσει αυτός κάτι ξεχασμένα χρέη στην τοπική κινέζικη μαφία .
Αλλά επειδή όμως οι ΗΠΑ είναι σοβαρή χώρα , ο καρχαρίας μπορεί μεν να είχε αγοράσει σε μόλις έντεκα μήνες , τα τέσσερα τετράγωνα πολυκατοικιών σε εξευτελιστική τιμή , αλλά δεν υπήρξε καμία μείωση των αντικειμενικών αξιών η των λοιπών κριτήριων του φόρου μεταβίβασης .
Το σωστό να λέγεται .
Τώρα βέβαια , να μην ξεγελιόμαστε διότι αυτή είναι MONO η αρχή , ήδη κάποιος επικίνδυνος παπαγάλος , αφού το έσκασε πρώτα από
« το περιβόλι του τρελού» και ικανοποιημένος ως αποδεικνύεται πλήρως από τις θετικές εξελίξεις της παγκοσμίου διακυβερνήσεως , άρχισε από χθες να μας βάζει λόγια και να πετά υπονοούμενα για εγκατάσταση των λαθροεποικων , στα εγκαταλελειμμένα ( με ποιο κριτήριο άραγε εγκαταλελειμμένα , και από ποιους ? ) σπίτια της ελληνικής υπαίθρου , ώστε να κάνει νοικοκυραίους σε αυτά , τους διάφορους λαθροεποικους . ( ε βεβαία θα σκέφτηκε ότι τόσο μεγάλο ταξίδι έκαναν για να επικοισουν τον τόπο ), γιατί να μην δώσουν άραγε και αυτοί με την σειρά τους ζωή στην ελληνική επαρχία . έτσι .
Το όραμα του μεγάλου ……. δηλαδή του τζεφρυ ώστε να μην υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα ελληνικό DNA πλέον και οι ευχές του μέγα φαυλοπουλου για να μας ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ( η λέξη δεν είναι δική μου , ο πακης την πρωτοείπε , μην κόψετε το κείμενο εξ αιτίας μιας λέξης που είπε κάποιος άλλος ) οι κάθε λογής βάρβαροι που τους ευχαριστούσε κιόλας που μας προτίμησαν .
Γιαυτο HEIL GAP εις την τρίτη δύναμη του ( or mind the GAP)

ΗEIL GAP

 

Σχόλια