Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011

Θα πρέπει να τα ξεπουλήσουμε όλα και όχι μόνο 50 δις !!!!

Και κάτι που πέρασε στα ψιλά...
Δείτε στο βίντεο που ανεβάσαμε χθες  τι είπε επι λέξει ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ


Το κομμάτι της αποκρατικοποίησης είναι ιδιαίτερα σημαντικό και πιστεύεται ότι το αναμενόμενο, από την Ελληνική κυβέρνηση ποσό, πρέπει να διορθωθεί προς τα πάνω !!!!
Πόσο πιο πάνω δηλαδή κ. Γιούνκερ;;
Που να φτάσει δηλαδή;
Μήπως στα 270 δις ευρώ όπως είχε αναφέρει σε ανύποπτο χρόνο, τον Σεπ. του 2010, ο πρωθυπουργός και το ΔΝΤ;
Εμείς πάντως σας είχαμε ενημερώσει για το θέμα και για την μεθόδευση του ξεπουλήματος με σχετικό άρθρο μας .

3 σχόλια:

  1. βρε μήπως τα λένε για να τους πούμε εμείς το άει σι_τίρ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα καλά και ωραία, άντε τα ξεπουλήσαμε, μετά το κράτος από πού θα εισπράττει αφού το 60% των εσόδων του σήμερα είναι από τις ΔΕΚΟ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σήμερα δεν πουλάμε.Ξεπουλάμε και τα χαρίζουμε όλα σε όποιον χρωστάμε.ΟΛΑ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!!!Τρέξτε να προλάβετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.