Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011

Υφυπουργός της κυβέρνησης δεν ξέρει ακόμα τι έχει ψηφίσει...

Όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο μας , ο κ. Γ. Ντόλιος (υφυπουργός Εσωτερικών), ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" του Γιώργου Παπαδάκη.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τι είπε για την δανειακή σύμβαση και την υποθήκη της δημόσιας περιουσίας, σε ερώτηση της κ. Πυργιώτη...
"Εμείς δεν έχουμε πει ότι θα υπογράψουμε δάνεια ενυπόθηκα !!!


Τι εννοείτε ενυπόθηκη;
Κατ αρχήν υπάρχει η δήλωση του πρωθυπουργού..
Όχι δεν είναι αλήθεια 
Δεν..σε καμιά περίπτωση δεν είναι αλήθεια αυτό ..
Mα δέν έγινε ούτε σε εμάς για το Θεό..
Ένα ζήτημα έχει ανακύψει δια του τύπου, απάντησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας που είπε ότι είναι προσβλητικό να λέγεται ότι..."
Αυτά είπε ο κ. Ντόλιος, αυτά είπε υφυπουργός της κυβέρνησης, που έρχεται μετά από έναν χρόνο και μας λέει ότι :
Εμείς δεν έχουμε πει ότι θα υπογράψουμε δάνεια ενυπόθηκα !!!
Απλά είναι ένα θέμα που ενέκυψε δια του τύπου..
Τι μας λες κ. Ντόλιο, μετά από ένα χρόνο ακόμα δεν κατάλαβες τι έχεις υπογράψει;;
Για να σας θυμίσουμε τι έχετε υπογράψει κ. Ντόλιο, δείτε τα σχετικά άρθρα της δανειακής σύμβασης στα Αγγλικά και στα Ελληνικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.