Σάββατο, 31 Μαΐου 2014

Ποια επιδόματα κόβονται, ποιες κατηγορίες εργαζομένων είναι οι μεγάλοι χαμένοι - Tην Κυριακή Στο ΧΩΝΙ

Από το Σεπτέμβριο έρχονται σημαντικές μειώσεις με τις απώλειες ειδικά για τους παλαιότερους να φτάνουν ακόμη και το 20%

ΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΓΙΑ...

Καλός πολιτικός στην Ελλάδα είναι αυτός που… προσκυνά στους δανειστέςΚαλός πολιτικός στην Ελλάδα είναι αυτός που… προσκυνά στους δανειστέςΚαι να θες να αγιάσεις δεν σε αφήνουν οι πολιτικοί σε αυτό τον τόπο… Αφού όπως λένε πήραν το μήνυμα της κάλπης, οι της συγκυβέρνησης… τρέχουν γοργά για τον ανασχηματισμό (αυτό κατάλαβαν τα φυντάνια μας…). Και αφού πήραν το μήνυμα όπως λένε, είναι έτοιμοι να φέρουν στην κεντρική εξουσία ανθρώπους, οι οποίοι είτε αποχώρησαν τα προηγούμενα χρόνια ως αποτυχημένοι, είτε δεν έχουν να δώσουν τίποτα στον λαό…

Ο ΑΧΡΗΣΤΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..


Οι αυτοδιοικητικές και οι ευρωεκλογές 2014 τελείωσαν και ο Πρωθυπουργός της χώρας μας, λες και ζει σε έναν άλλο κόσμο, «περιχαρής» μεταξύ των άλλων δήλωσε σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα: «Απέτυχαν όσοι προσπάθησαν να θέσουν θέμα κυβερνητικής σταθερότητας…Περάσαμε την πιο μεγάλη δοκιμασία. Καταφέραμε να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια και τώρα βγαίνουμε ενωμένοι με την πυξίδα σταθερή. Σήμερα αποτρέψαμε τον εφιάλτη να γυρίσουμε πάλι πίσω. Τώρα θα προχωρήσουμε και στο τελευταίο μέρος της διαδρομής…».
            Προφανώς, αυτός ο επικίνδυνος άνθρωπος πρέπει να παίρνει

Όχι δεν είναι δυνατόν…. Μας κάνουν πλάκα στην κυβέρνηση… Υποψήφιος για το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης είναι ο…


Όχι δεν είναι δυνατόν…. Μας κάνουν πλάκα στην κυβέρνηση… Υποψήφιος για το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης είναι ο……. Άδωνις Γεωργιάδης. Ναι καλά διαβάσατε… Το όνομα του υπουργού Υγείας βρισκόταν μέχρι τα τελευταία 24ωρα ανάμεσα στα υποψήφια για αποχώρηση από την συγκυβέρνηση. Κι όμως… Πάει να γίνει έκπληξη και τελικά ο Άδωνις να παραμείνει στην κεντρική εξουσία από άλλο πόστο. Και αφού κρίθηκε «επιτυχημένο» το έργο του στην Υγεία, Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος τοποθέτησαν το όνομα του.....

Yπήρξαν εγκληματίες και συνεχίζουν πειθήνια να εγκληματούν εναντίον του Ελληνισμού...


Κύριοι Βουλευτές,
Σήμερα η Ελλάδα ως αποτέλεσμα της εγκληματικής πολιτικής εναντίον του Ελληνισμού των δύο «πατριωτών» συμμαθητών, μαριονεττών πρωθυπουργών υπηρετών της τρόικας έχουμε  άνω των τριών εκατομμυρίων πραγματικών ανέργων.
Ο Ελληνισμός δηλαδή σβήνει.
Διερωτάται κανείς αν οι δύο συμμαθητές ήταν πράγματι οικονομολόγοι.

Μούγγα στην κυβέρνηση για τη λίστα Λαγκάρντ – Εκεί όπου η φοροδιαφυγή 80 ατόμων αγγίζει τα 40 εκ. ευρώ


Μούγγα στην κυβέρνηση για τη λίστα Λαγκάρντ – Εκεί όπου η φοροδιαφυγή 80 ατόμων αγγίζει τα 40 εκ. ευρώΣτην κυβέρνηση έχουν θάψει στην κυριολεξία τη λίστα Λαγκάρντ και συνεχίζουν να λαμβάνουν ακάθεκτοι φορολογικά μέτρα που γονατίζουν τον Έλληνα πολίτη… Έτσι απλά, παρά τα πανηγυρικά λόγια περί πάταξης της φοροδιαφυγής…
Έλεγχοι για τα εμβάσματα στο εξωτερικό έδειξαν ότι συνολικά 80 άτομα είχαν διαφορές που ξεπερνούν τα 500.000 ευρώ, ενώ η φοροδιαφυγή τους αγγίζει τα 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Τα νέα μέτρα και τα χαράτσια..βαπτίζονται τώρα «μέτρα υψηλής ποιότητας»..

Τα νέα μέτρα και τα χαράτσια..βαπτίζονται τώρα «μέτρα υψηλής ποιότητας»..
NEA ΜΕΤΡΑ..ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ ΧΡΕΟΣ ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΝΤ…
Με την ολοκλήρωση αυτής της επιθεώρησης, το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε την παρέκκλιση από το κριτήριο απόδοσης σχετικά με τις εσωτερικές ληξιπρόθεσμες οφειλές, λόγω των διορθωτικών δράσεων που πραγματοποιήθηκαν. Λόγω των καθυστερήσεων στην εφαρμογή του προγράμματος, το Συμβούλιο ενέκρινε επίσης το αίτημα των Αρχών για την ισομερή ανακατανομή των υπόλοιπων τριών εκταμιεύσεων στις τρεις επιθεωρήσεις που απομένουν για το 2014. dnt2 

Η συμφωνία του Διευρυμένου Πιστωτικού Μηχανισμού, η οποία εγκρίθηκε στις 15 Μαρτίου 2012, (βλέπε Δελτίο Τύπου 12/85), αποτελεί μέρος ενός κοινού χρηματοδοτικού πακέτου με χώρες-μέλη της Ευρωζώνης, το οποίο ανέρχεται σε €173 δισεκατομμύρια σε διάστημα τεσσάρων ετών. Περιλαμβάνει την κατ’ εξαίρεση πρόσβαση σε πόρους του ΔΝΤ που ισοδυναμούν περίπου με το 2.159 τοις εκατό της ποσόστωσης της Ελλάδος.
Μετά τις διαβουλεύσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συμβουλίου, κύριος Ναογιούκι Σινοχάρα, δήλωσε:
«Οι Ελληνικές Αρχές σημείωσαν σημαντική πρόοδο στην εξυγίανση της δημοσιονομικής θέσης και στην επανεξισορρόπηση της οικονομίας. Η πρωτογενής δημοσιονομική θέση κατέστη πλεονασματική νωρίτερα απ’ ότι αναμένονταν, και η Ελλάδα μόνο μέσα σε τέσσερα χρόνια, πήγε από το πιο αδύναμο στο πιο ισχυρό κυκλικά προσαρμοσμένο πρωτογενές δημοσιονομικό υπόλοιπο στην Ευρωζώνη. Όμως, υπάρχουν αρκετές προκλήσεις που πρέπει να ξεπεραστούν πριν θεωρηθεί ότι η σταθεροποίηση έχει ολοκληρωθεί και ότι η Ελλάδα βρίσκεται πάλι σε βιώσιμο και ισορροπημένο αναπτυξιακό δρόμο.
«Χρειάζεται περαιτέρω δημοσιονομική προσαρμογή για να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του χρέους, μέσα από ανθεκτικά μέτρα υψηλής ποιότητας και με την παράλληλη ενίσχυση του κοινωνικού διχτυού ασφαλείας. Είναι ουσιαστικής σημασίας οι Αρχές να συνεχίσουν τις βελτιώσεις στις φορολογικές εισπράξεις και στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, καθώς και
την ενίσχυση του ελέγχου των δαπανών. Οι διοικητικές μεταρρυθμίσεις πρέπει να επισπευσθούν. Οι Αρχές προβαίνουν σε διορθωτικές ενέργειες για την εκκαθάριση των εσωτερικών ληξιπρόθεσμων οφειλών και για την επίσπευση των ιδιωτικοποιήσεων.
«Παρά τη σημαντική μισθολογική προσαρμογή, η απόδοση των εξαγωγών παραμένει συγκριτικά χαμηλή. Για το λόγο αυτό, είναι ευπρόσδεκτος ο αναδιπλασιασμός των προσπαθειών για την απελευθέρωση των αγορών των προϊόντων και των υπηρεσιών. Χρειάζονται περαιτέρω μέτρα για την άρση των θεσμικών εμποδίων στον ανταγωνισμό σε σημαντικούς τομείς, καθώς και για τη μεταρρύθμιση στις επενδυτικές αδειοδοτήσεις. Οι Αρχές έχουν δεσμευτεί να αναζωογονήσουν τις μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας και να βελτιώσουν το επιχειρηματικό κλίμα.
«Η αντιμετώπιση του υψηλού επιπέδου των μη εξυπηρετούμενων δανείων παραμένει θέμα υψηλής προτεραιότητας. Αν και δεν υπάρχει δριμύς κίνδυνος για τη σταθερότητα, είναι ζωτικής σημασίας για την οικονομική ανάκαμψη οι τράπεζες να είναι επαρκώς κεφαλαιοποιημένες εκ των προτέρων για την αναγνώριση των ζημιών βάσει πιο ρεαλιστικών παραδοχών σχετικά με τις εισπράξεις δανείων. Καταβάλλονται προσπάθειες για την ανακεφαλαιοποίηση του τραπεζικού συστήματος και για τη διατήρηση του αποθεματικού ασφαλείας του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ώστε να αντιμετωπιστούν απρόβλεπτα γεγονότα που ίσως προκύψουν κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Το νομικό πλαίσιο για την εξυγίανση του ιδιωτικού χρέους θα πρέπει επίσης να ενισχυθεί ταχέως.
«Το δημόσιο χρέος προβλέπεται να παραμείνει σε υψηλά επίπεδα και για την επόμενη δεκαετία, παρά το στοχευμένο υψηλό πρωτογενές πλεόνασμα. Είναι ευπρόσδεκτες οι διασφαλίσεις των Ευρωπαίων εταίρων της Ελλάδος ότι θα εξετάσουν περαιτέρω μέτρα και βοήθεια, αν χρειαστεί, για τη μείωση του χρέους πολύ πιο κάτω από το 110 τοις εκατό του ΑΕΠ, με την προϋπόθεση ότι η Ελλάδα θα εφαρμόσει πλήρως το πρόγραμμα,» δήλωσε ο κύριος Σινοχάρα.

Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

Οι εκλογές τελείωσαν....Μειώνουν κι άλλο τους μισθούς!

Οι εκλογές τελείωσαν. 
Εφτασε η ώρα της αλήθειας! 
Η κυβέρνηση φέρνει ΤΩΡΑ τα μέτρα που έκρυβε κάτω από το χαλί μπας και υφαρπάξει καμία ψήφο.

ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΡΩΤΟ: Μειώνουν κι άλλο τους μισθούς! Σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Παπανδρέου: Όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης χαρακτήριζαν καταστροφικό το μνημόνιο και με αποκαλούσαν προδότη..

Ως πρωθυπουργός της Ελλάδας ο Γ. Παπανδρέου βρισκόταν για δύο χρόνια στο επίκεντρο της ευρωκρίσης. Ένα δημοψήφισμα επρόκειτο να αποσαφηνίσει τις εξελίξεις. Αλλά συνέβαλε στην πτώση του. Μια αναδρομή από την FAZ.
Αναδρομή στα δραματικά γεγονότα του 2011 που οδήγησαν στη διπλή παραίτηση του Γιώργου Παπανδρέου από τα αξιώματα του πρωθυπουργού

Το ΠΑΣΟΚ με την ανοχή της Ν.Δ οδήγησαν στην μεθοδευμένη απαξίωση των Ενόπλων Δυνάμεων..

Το ΠΑΣΟΚ με την ανοχή της Ν.Δ οδήγησαν στην μεθοδευμένη απαξίωση των Ενόπλων Δυνάμεων..  

Τίποτα δεν γίνεται, λέγεται ή γράφεται τυχαία… γίνεται προμελετημένα και βάση σχεδίου.
Η προσπάθεια της απαξίωσης των Ενόπλων Δυνάμεων έχει ξεκινήσει με εντεινόμενους ρυθμούς εδώ και δέκα τουλάχιστον χρόνια.
Διαβάστε τι προέβλεπε το πρόγραμμα....

Η γνωστή δόλια τακτική… Πρώτα απαξιώνουμε και μετά ξεπουλάμε… Έτσι και την ΕΥΔΑΠ

Παρά τις μεγάλες αντιδράσεις, στην κυβέρνηση, που ακολουθεί πιστά και χωρίς καμία διαπραγμάτευση τις εντολές των δανειστών, επιθυμία και στόχος είναι η ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ. Και παρά το γεγονός πως το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε αντισυνταγματική την ιδιωτικοποίηση της, η συγκυβέρνηση θα πάει… κόντρα με τη γνωστή τακτική της.
Πρώτα θα απαξιώσει (και έχει ήδη ξεκινήσει να το κάνει) την επιχείρηση και στη συνέχεια θα προχωρήσει στο ξεπούλημα της, στο όνομα της οικονομικής εξυγίανσης.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μπίζνες με Τούρκους κάνουν οι τραπεζίτες – εργοδότες κάποιων “υπερεθνικιστων”!

olympiada 

ΣΚΑΝΔΑΛΟ
ΤΟΥΡΚΟΙ «ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΟΥΝ» ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Φαίνεται πως «χρυσές» δουλειές κάνουν οι Τούρκοι στην χώρα μας καθώς η μεγαλύτερη ελληνική ιδιωτική τράπεζα, όπως αναφέρουν τα τουρκικά δημοσιεύματα, η τράπεζα Πειραιώς, έχει αναθέσει σε τουρκική εταιρεία την ανακαίνιση και αναμόρφωση υποκαταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα.

Πετσόκοψαν τις αποδοχές των συνταξιούχων Στρατιωτικών κατά 65% !!

Κύριοι Βουλευτές,
Θα διορθωθεί επιτέλους αυτή η απάτη κλοπή για τις συντάξεις αυτών που πλήρωναν μια ζωή και που τώρα τους ληστεύουν;;
Που ξανακούστηκε να φορολογείτε τις συντάξεις με 65% έως 70%.

Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

Ραγδαίες εξελίξεις: Καρατζαφέρης και Ντουκάκης πακέτο στη ΝΔ?


Ραγδαίες εξελίξεις: Καρατζαφέρης και Ντουκάκης πακέτο στη ΝΔ?Μετά το στραπάτσιο και το χαστούκι των εκλογών οι Σαμαροβενιζέλοι αποφάσισαν να κάνουν εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στη κυβέρνησή τους. Κανείς δεν ξέρει με τι κριτήρια θα αλλάξουν τους υπουργούς τους.Φαίνεται όμως ότι μερικοί δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν τις μνημονιακές πολιτικές των εντολέων τους ενώ άλλοι έκαναν το κάτι παραπάνω.
Οι προτάσεις και τα ονόματα που

29 Μαίου 1453: Ημέρα μνήμης των Ελλήνων και των Ευρωπαίων


29 Μαίου αποφράδα ημέρα για τον Ελληνισμό. Επέτειος της Β΄ Αλώσεως της Κωνσταντινουπόλεως. Η ονειρεμένη και αλησμόνητη Πόλη εάλω το 1453 από τους Οθωμανούς Τούρκους. Ποτέ όμως δεν έσβησε από τις καρδιές των Ελλήνων, για τους οποίους η μέρα αυτή είναι μέρα μνήμης. Η ιστορία της Βασιλίδος των πόλεων αποτελεί θεμελιώδους σημασίας μέρος της πολύπτυχης ιστορίας της Μεσαιωνικής Ελληνικής Αυτοκρατορίας,

Ημέρα μνήμης και περισυλλογής – «Περί της Αλώσεως της Πόλης» – Σύντομο ιστορικό

Επιμέλεια: Τζιβινίκος Θωμάς
561 χρόνια πέρασαν , από τότε που η Βασιλίδα των πόλεων, το κέντρο του ελληνισμού , το καμάρι μας , η δικιά μας Πόλη, η Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη έπεσε , υπέκυψε κάτω από τη βάρβαρη μπότα των οθωμανών Τούρκων
Στις 29 Μαϊου 1453, ο Μωάμεθ Β΄ πέρασε έφιππος την πύλη της Ανδριανούπολης και μπήκε στην Κωνσταντινούπολη. Κατά την κυρίαρχη ιστορική αντίληψη οι οπλές του αλόγου του έσβησαν και τα τελευταία ίχνη του Μεσαίωνα.

Για τον Ελληνισμό όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά:

Ο Κακλαμάνης ζητά την φυλάκιση Προβόπουλου !!!Ο Κακλαμανης ζητά την φυλάκιση Προβόπουλου !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βενιζέλος σε ΣΥΡΙΖΑ…ανοίξαμε και σας περιμένουμε…


Βενιζέλος σε ΣΥΡΙΖΑ…ανοίξαμε και σας περιμένουμε…
Το νέο πλαίσιο στο οποίο θα κινηθούν το επόμενο διάστημα τα κόμματα που συμμετέχουν στο εγχείρημα της Ελιάς αρχίζει και διαμορφώνεται μερικά εικοσιτετράωρα μετά το τέλος της μάχης των εκλογών. Σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος υπογράμμισε για μια ακόμη φορά το θέματα της κυβερνητικής σταθερότητας και της διεύρυνσης της Ελιάς σε συνδυασμό

Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014

Το κρυφό μήνυμα του Μαρμαρωμένου Βασιλιά.


Την 29η Μαίου 2012 δημοσίευσα ένα άρθρο με τίτλο το κρυφό μήνυμα του μαρμαρωμένου βασιλιά, ένεκα της μνήμης της άλωσης της Πόλης. Έπειτα από δύο έτη και εξελίξεις στο ελληνικό και διεθνές στερέωμα που δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο, τόσο στα πολιτικά όσο και στα θρησκευτικά δρώμενα αλλά και σε κράτη που έχουν καταντήσει πεδία σπαρακτικών μαχών και απερίφραστης κτηνωδίας, θεωρώ πως η αναδημοσίευσή του κρίνεται επιτακτική.
Και ένα ερώτημα πλανάται πλέον: Ποιος είναι ο επόμενος;…

Μπιλντεμπεργκ 2014 – Συγγενής πασίγνωστης πολιτικού στην φετεινή φασιστοσύναξη!

Ειναι η γνωστή πλέον σύναξη των ολιγαρχών του πλανήτη και των υποτακτικών τους. 

Το φεουδαρχικό πανηγυρακι που εξαφανίζει ακομα και έθνη με τις πολιτικές που εκπονεί…

Την καραμέλα της ανάπτυξης ..χρησιμοποίησε και πάλι ο Σαμαράς..


Την καραμέλα της ανάπτυξης ..χρησιμοποίησε και πάλι ο Σαμαράς..Την ανάπτυξη επικαλέστηκε για άλλη μια φορά, ως στόχο ο πρωθυπουργός, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.
«Προκειμένου να μεταρρυθμίσουμε την Ευρώπη χρειαζόμαστε ανταγωνιστικότητα, δημιουργία θέσεων απασχόλησης, που είναι το υπ” αριθμόν ένα πρόβλημα και βεβαίως αλληλεγγύη μεταξύ όλων των χωρών μελών»

Όπως αναμενόταν… Κουβέλης: «Υποβάλω την παραίτηση μου, είναι χρέος μου…»


Όπως αναμενόταν… Κουβέλης: «Υποβάλω την παραίτηση μου, είναι χρέος μου…»Παραιτείται από πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ο Φώτης Κουβέλης, όπως αναμενόταν…
Η δήλωση του:
«Κατέβαλα κάθε προσπάθεια, σε κάθε περίσταση, να προβάλω και να υπερασπισθώ τις δημοκρατικές αξίες που συγκροτούν την παράταξη μας και εκφράζουν τις συλλογικές αποφάσεις της ΔΗΜ.ΑΡ.
Πιστεύουμε, όλοι,

Η δόλια πρόθεση των τούρκων πριν λειτουργήσουν την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ σαν τέμενος


Η δόλια πρόθεση των τούρκων πριν λειτουργήσουν την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ σαν τέμενοςΑνατολίτες και κουτοπόνηροι οι γείτονες..
τους παρακολουθούσαμε με περιέργεια τα προηγούμενα χρόνια που η αρχαιολογική υπηρεσία τους άνοιγε σε πολλά σημεία το μαρμάρινο λιθόστρωτο της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ και κατέβαινε στις υπόγειες δαιδαλώδεις στοές στα έγκατα-σπλάχνα των θεμελίων του Εκκλησιαστικού Κτιριακού συγκροτήματος….

Βενιζέλος ο άνθρωπος που από εμπάθεια..διέλυσε τις Ένοπλες Δυνάμεις..Δείτε στις εικόνες που ακολουθούν, μερικές χαρακτηριστικές δηλώσεις του ανθρώπου που διέλυσε τις Ένοπλες Δυνάμεις από εμπάθεια..

Ευάγγελος Βενιζέλος:Η προσωποποίηση της αθλιότητας (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Επιστρέφουν οι κορακαετοί…


Επιστρέφουν οι κορακαετοί…Νάτοι πάλι οι κορακαετοί. Επανέρχονται στο προσκήνιο ένα ένα τα ιερά τέρατα που με ψεύτικες υποσχέσεις τσάκισαν έναν ολόκληρο λαό. Λοβέρδος με τη Συμφωνία του και μερικοί αποτυχημένοι πρώην ΠΑΣΟΚΟΙ της ΔΗΜΑΡ έτοιμοι να ενωθούν εις σάρκαν μίαν και να φτιάξουν τη κεντροαριστερά κοινοβουλευτική ομάδα της πλάκας.

Ναι καλά διαβάσατε…Κατασχέσεις για οφειλές από 50 ευρώ !!


Ναι καλά διαβάσατε…Κατασχέσεις για οφειλές από 50 ευρώ !!
Σε κατασχέσεις καταθέσεων για βεβαιωμένες οφειλές εισφορών από… 50 ευρώ και πάνω και ακινήτων αν υπάρχουν οφειλές πάνω από 500 ευρώ, θα προχωρεί το ΙΚΑ, τηρώντας, ωστόσο, το όριο του «ακατάσχετου» επί μισθών, συντάξεων και επιδομάτων που προβλέπει η νομοθεσία για τα χρέη προς το Δημόσιο και είναι τα 1.500 ευρώ.
Σε κατασχέσεις καταθέσεων για βεβαιωμένες οφειλές εισφορών από…

Θέμα χρόνου η παραίτηση Κουβέλη...έκτακτο συνέδριο

Η δημόσια απαίτηση στελεχών για παραίτηση του Φ. Κουβέλη από την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ ώστε να διευκολυνθούν οι διεργασίες αλλαγών φέρνουν εξελίξεις οι οποίες φτάνουν για κάποιους ως και στη συστράτευση με την Ελιά
Το έκτακτο συνέδριο στο οποίο βαίνει ολοταχώς η ΔΗΜΑΡ ίσως δεν είναι η αρχή των εξελίξεων, αλλά η κατάληξη.

Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

Οι Γερμανοί ξανάρχονται…για να αγοράσουν την ΔΕΗ..


Οι Γερμανοί ξανάρχονται…για να αγοράσουν την ΔΕΗ..Σύμφωνα με δελτίο τύπου το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, στο πλαίσιο προώθησης της εξωστρέφειας και της ανάπτυξης των διεθνών επιχειρηματικών συνεργασιών του σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο , πρόκειται να υποδεχθεί στις 29 Μαΐου 2014, ώρα 13:30 έως 15:00, στα γραφεία του , Επιχειρηματική Αποστολή γερμανικών επιχειρήσεων στον τομέα της ενέργειας αλλά και του Γερμανικού Χρηματιστηρίου .

Για να συνεχίσουν το εξοντωτικό τους ανθελληνικό έργο .....Για να συνεχίσουν το εξοντωτικό τους ανθελληνικό έργο …..Για να συνεχίσουν το εξοντωτικό τους ανθελληνικό έργο, ο μεν Βενιζέλος «υπερηφανεύεται» ηθελημένα αυταπατώμενος ότι παρά τα τρομερά δεκανίκια των νεοταξικών ΜΜΕ …
- έφτασε στο 6%, από το 36.7% των ευρωεκλογών του 2009 και το 12,28% των εκλογών του 2012.
- Και «νίκησε» λέει με το 6% του ο Βενιζέλος, που από ρήτωρ έγινε και αλχημιστής
Ο δε απίθανος Σαμαράς

Ο ΚΡΥΦΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ…

Δεν μου αρέσει να αισχρολογώ, αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση απαιτεί να το αναφέρω.
Είναι ο σοφός λαός που το λέει: «Θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί, αλλά η χαρά δεν την αφήνει».

Αυτήν ακριβώς την ερμηνεία δίνω στη προχθεσινή μεγάλη γκάφα, του επιμελώς κρυπτόμενου

Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014

Φρίξον ήλιε , στέναξον γη : Πλήρης κοινωνία μεταξύ Ορθόδοξης και Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας

Τα σχέδια του Οικουμενισμού και της Πανθρησκείας προωθούνται με θέρμη από τους ηγέτες της Ορθόδοξης και της Καθολικής Εκκλησίας .
Στα Ιεροσόλυμα μέσα σε ένα πολύ ζεστό κλίμα ο Ορθόδοξος Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Πάπας Φραγκίσκος αντήλλαξαν ασπασμόν ειρήνης και συνένωσης των δύο Εκκλησιών .
Η υποκρισία των δύο ηγετών

Από το ΣτΕ στο ΤΑΙΠΕΔ και από κει… ξεπούλημα


Από το ΣτΕ στο ΤΑΙΠΕΔ και από κει… ξεπούλημα«Ναι» στη μεταβίβαση του 30% των εκτάσεων των εγκαταστάσεων του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, της μαρίνας Ελληνικού και Αγίου Κοσμά Αττικής (Μητροπολιτικός πόλος Ελληνικού Αγίου Κοσμά) στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) είπε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατειας (ΣτΕ).
Παρόλα αυτά οι ανώτατοι δικαστές αφήνουν και ένα ανοιχτό παράθυρο

Ο Ντάισελμπλουμ ζητά μέτρα για την επιτάχυνση της ανάκαμψης ..o Σαμαράς το ξέρει;;Ο Ντάισελμπλουμ ζητά μέτρα για την επιτάχυνση της ανάκαμψης ..o Σαμαράς το ξέρει;;Ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ ζήτησε σήμερα να ληφθούν μέτρα για να «επιταχυνθεί η ανάκαμψη» στην ευρωζώνη, η οποία είναι ακόμη πολύ ασθενική για να δημιουργήσει θέσεις εργασίας, και να διευθετηθεί το πρόβλημα του χρέους.
«Έχουμε ανάγκη από μια πιο ισχυρή ανάπτυξη και πρέπει να λάβουμε μερικά μέτρα για να τονώσουμε την ανάπτυξη», δήλωσε προς τους δημοσιογράφους στο περιθώριο του φόρουμ για τη νομισματική πολιτική

ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2014 : Οι «ευρω-σκεπτικιστές» μίλησαν!...

Γράφει ο καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος
Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους της «μπλογκόσφαιρας» μετά την 25ήμερη ΑΠΟΧΗ μου.
Οι κάλπες δέχτηκαν τις ψήφους των Ευρωπαίων πολιτών και «μίλησαν» στέλνοντας ευανάγνωστα μηνύματα στις ηγεσίες των χωρών μελών της Ένωσης που ξεκίνησε με το όραμα της «Ευρώπης των Λαών» αλλά στο δρόμο της μετουσίωσης του οράματος σε πράξη «περιέπλεξε τους γλουτούς» του το κατεστημένο των εχόντων απέναντι στις προσδοκίες των μη-εχόντων!

Όταν ο Γερμανικός τύπος και τα Γερμανικά συμφέροντα προμοτάρουν το ΠΟΤΑΜΙ…Όταν ο Γερμανικός τύπος και τα Γερμανικά συμφέροντα προμοτάρουν το ΠΟΤΑΜΙ… Δεν είχε μόνο την στήριξη, την προώθηση και την υπερπροβολή από τα ελληνικά μέσα ο Σταύρος Θεοδωράκης…και το ΠΟΤΑΜΙ..

Κυριακή, 25 Μαΐου 2014

Ο Πανέξυπνος...


ΦΘΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Είναι κυρίαρχη η διαπίστωση όλων των Ελλήνων, πως αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν είναι η πάλαι ποτέ ΕΟΚ των κρατών – Εθνών. Δεν είναι η ΕΕ των ισότιμων εταίρων, αλλά είναι ένας τραπεζικός – κερδοσκοπικός συνασπισμός, ο οποίος έχει κυρίαρχη ηγεμονική δύναμη τη Γερμανία και τα άλλα κράτη, άλλα λιγότερο και άλλα περισσότερο μεταφέρουν το νερό στις δεξαμενές πλούτου της Γερμανίας.

Ο ΔΗΛΩΣΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΣΗΜΕΡΑ...Σήμερα που εξ' αιτίας του κουβαλήσανε στο τμήμα ένα Έλληνα

Παλιά όταν του ρίξανε καφέ, είπε, «πως τολμάς να ρίχνεις καφέ στον μέλλοντα πρωθυπουργό της Ελλάδας».
Και έχασε την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ κτλ.
Σήμερα που εξ’  αιτίας του κουβαλήσανε στο τμήμα ένα Έλληνα, δείτε κατωτέρω τα βίντεο  (δεν γνωρίζω εν  γνώσει του, μάλλον θα τον πληροφόρησαν) τι θα πρέπει να χάσει άραγε

Έφαγε κράξιμο ο Μπένυ και οι παλαμοκροτητές του!!!Έφαγε κράξιμο ο Μπένυ και οι παλαμοκροτητές του!!!Για δεύτερη Κυριακή η παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου στο εκλογικό τμήμα του Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα συνοδεύτηκε από ένα αρνητικό γεγονός.
Συγκεκριμένα κατά την αποχώρηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ένας συνταξιούχος που περνούσε από κει και είδε μια ομάδα ατόμων

Μέρκελ & Σουλτς: "Οχι στο ευρωομόλογο"

CDU-Wahlkampf Μέρκελ και Σουλτς συμφώνησαν λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες ότι δεν υπάρχουν οι προυποθέσεις για αμοιβαιοποίηση του χρέους. 

Το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα προηγείται με διαφορά από το Σοσιαλδημοκρατικό, που ανακάμπτει.
Την τελευταία λέξη έχουν σήμερα οι ψηφοφόροι

"Το Πολυτεχνείο Ζει! Αυτό μας Οδηγεί!" ....στην Ευρώπη!!


Προς τους ψηφοφόρους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ...

Οσοι σκέφτονται να ψηφίσουν ψηφισουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ να διαβάσουν προσεκτικά τα εξής:
Αν ψηφισετε μνημονιακα κομματα και παρουν υψηλα ποσοστα απευθειας στέλνετε μήνυμα στην Κυβερνηση οτι δεν εχετε προβλημα με τα μνημονια και με τα μετρα λιτοτητας, που σημαινει οτι θα συνεχισουν να ψηφιζουν μνημονια και νεα μετρα...

Κυριακή του τυφλού σήμερα…ελπίζουμε όχι και στις κάλπες..


Κυριακή του τυφλού σήμερα…ελπίζουμε όχι και στις κάλπες..Ο σημερινός εκ γενετής Τυφλός βρήκε το φως του κοντά στο Χριστό.
Γνώρισε το Χριστό και τον ομολόγησε Θεό Αληθινό.
Εμείς ακολουθώντας το δικό του παράδειγμα, ας πλησιάσουμε τον Ιησούν και ας Του ζητήσουμε να μας θεραπεύσει από τη δική μας πνευματική τύφλωση.
Ας Τον παρακαλέσουμε, να μας χαρίσει το Φως το νοητό,

Δείτε που ψήφισε ο Βενιζέλος..τον πήραν χαμπάρι… «Το ψέμα που αγαπώ..»Δείτε που ψήφισε ο Βενιζέλος..τον πήραν χαμπάρι… «Το ψέμα που αγαπώ..» Πριν λίγο ψήφισε ο κ. Βενιζέλος σε εκλογικό τμήμα των Αμπελόκηπων Θεσσαλονίκης και μάλιστα εξερχόμενος από το παραβάν έκανε και τις καθιερωμένες δηλώσεις….
Αυτό δεν είναι είδηση..