Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

Το ΠΑΣΟΚ με την ανοχή της Ν.Δ οδήγησαν στην μεθοδευμένη απαξίωση των Ενόπλων Δυνάμεων..

Το ΠΑΣΟΚ με την ανοχή της Ν.Δ οδήγησαν στην μεθοδευμένη απαξίωση των Ενόπλων Δυνάμεων..  

Τίποτα δεν γίνεται, λέγεται ή γράφεται τυχαία… γίνεται προμελετημένα και βάση σχεδίου.
Η προσπάθεια της απαξίωσης των Ενόπλων Δυνάμεων έχει ξεκινήσει με εντεινόμενους ρυθμούς εδώ και δέκα τουλάχιστον χρόνια.
Διαβάστε τι προέβλεπε το πρόγραμμα....
Άμυνας του ΠΑΣΟΚ και πως προετοίμαζαν τεχνηέντως την κοινή γνώμη, με δήθεν κοινωνικά μερίσματα, για την απαξίωση και διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων..
Θα τα βρίσκαμε με τους Τούρκους έλεγε το ΠΑΣΟΚ και έτσι θα εξοικονομήσουμε πόρους…
Ως βόλτες στο Αιγαίο έβλεπε το ΠΑΣΟΚ τις αναχαιτήσεις στο Αιγαίο…
Δείτε στην συνέχεια στις εικόνες που ακολουθούν πως το ΠΑΣΟΚ με την ανοχή της Ν.Δ οδηγούν στην απαξίωση και την διάλυση των Ενοπλων Δυνάμεων…
pasoked2

 ….
pasoked3

pasoked4pasoked5
pasoked6pasoked8pasoked9pasoked10
pasoked7

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.