Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2014

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ:ΞΕΡΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΤΩΝ 25 ΕΥΡΩ ..

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 25 ΕΥΡΩ
ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
«ΞΕΡΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΤΩΝ 25 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ»
Οργισμένοι οι πολύτεκνοι της χώρας στην είδηση της επιβολής χαρατσιού 25 ευρώ και κράτησης 1 ευρώ ανά συνταγή ,που τέθηκε σε ισχύ από 1/1/2014.
Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, εκτελώντας τις απαιτήσεις της Τρόικας, αντιμετωπίζει με περισσή αδιαφορία ΚΑΙ τους πολύτεκνους.

Ποιος πληρώνει τον βαρκάρη, για τα «επενδυτικά» προγράμματα ιδιωτικής εξασφάλισης τραπεζοϋπαλλήλων?

ΧΑΡΗΣ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ - ΤΑΣΟΣ ΓΚΙΑΤΗΣ  — Μας λείπει πολύ ένας Σουρής….
   — Μάθαμε τα προνομιακά προγράμματα DAF για τραπεζοϋπαλλήλους και ιδιαίτερα μεγαλοσυνδικαλιστών, από τον χρυσοφόρο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρόεδρο της ΟΤΟΕ, Δημήτρη Τσουκαλά, ο οποίος βγαίνοντας στη σύνταξη, εισέπραξε το αστρονομικό ποσό του 1.000.000 € τουλάχιστον καθαρά, ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΤΗ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

Ο Ηγέτης του 21ου αιώνα

Γράφει ο κος Θεόδωρος Λάγιος
«Εγένετο δε και φιλονικία εν αυτοίς. Το τις αυτών δοκεί είναι μείζων. Ο δε είπεν αυτοίς οι βασιλείς των Εθνών κυριεύουσιν αυτών και οι εξουσιάζοντες αυτών ευεργέται καλούνται. Υμείς δε ουχ ούτως, άλλο μείζων εν υμίν γενέσεω ως ο νεώτερος, και ηγούμενος ως ο διακονών.
Τις γαρ μείζων. Ο ανακείμενος  ή ο διακονών;…» (Κατά Λουκάν 26-30) 
Τ ί ς  γ α ρ  μ ε ί ζ ω ν;

Νότης Μαριάς για τα 25 ευρω..Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.Τα ψέματα τελείωσαν.

Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΩΝ 25 ΕΥΡΩ

Σε συνέχεια σχετικής δημόσιας δήλωσής του στα ΜΜΕ ο βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς κατέθεσε τροπολογία για την κατάργηση του εισιτηρίου των 25 ευρώ που καλούνται να καταβάλουν οι ασθενείς που εισάγονται για νοσηλεία στα Νοσοκομεία του ΕΣΥ αλλά και του ποσού του 1 ευρώ για κάθε συνταγή που θα εκτελείται από τον εκάστοτε φαρμακοποιό.

Βασίλης Καπερνάρος: Που πήγαν τα λεφτά;

Αυτές τις ημέρες τίθεται σε ισχύ άλλο ένα πακέτο μέτρων εξαθλίωσης των ευπαθών ομάδων της χώρας. Από τη μία, την ώρα που μειώνονται οι συντάξεις, η κυβέρνηση αυξάνει την συμμετοχή των ασφαλισμένων με 1 ευρώ ανά ιατρική συνταγή και από την άλλη επιβάλλεται το χαράτσι ασθενείας των 25 ευρώ στα νοσοκομεία για το οποίο ακόμη και οι κυβερνητικοί συνεταίροι του ΠΑΣΟΚ «κλαίνε» και διαμαρτύρονται σε όλα τα ΜΜΕ. 
Όλα αυτά γίνονται ,σύμφωνα με την μνημονιακή κυβέρνηση, για να βοηθηθούν άποροι,

Ο Γερμανικός τύπος αδειάζει Βενιζέλο....FAZ: Τι δεν λέει ο Βενιζέλος..

Σύμφωνα με την Γερμανική εφημερίδα FAZ...Ο Βενιζέλος είναι εκπρόσωπος εκείνης της πολιτικής που θέλει να αποδυναμώσει τις αρμοδιότητες της Τρόικας…», παρατηρεί η εφημερίδα, απαριθμώντας τις ενστάσεις του έλληνα υπουργού, σύμφωνα με τις οποίες δεν είναι δυνατόν κάποιοι ευρωπαίοι κρατικοί υπάλληλοι να υπαγορεύουν κανόνες στη δημοκρατικά εκλεγμένη ελληνική κυβέρνηση.
Η εφημερίδα υπενθυμίζει στον κ. Βενιζέλο ότι η Τρόικα...

Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014

Αποκαλύπτουμε το σκάνδαλο με εξοπλισμό ΔΕΥΑ..που κατά σύμπτωση είναι παντού SIEMENS !!

Πριν λίγους μήνες ξεκίνησαν έρευνα οι εισαγγελικές αρχές μετά από πόρισμα που διαβίβασε ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης....
Οι έρευνες αφορούσαν σε πανελλαδικό κύκλωμα που νεμόταν τις μελέτες και τα έργα που αφορούσαν τον τηλεχειρισμό συστημάτων ύδρευσης και αποχέτευσης στους δήμους και διαχειριζόταν την τελευταία δεκαετία δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που προέρχονταν από κοινοτικές χρηματοδοτήσεις μέσω ΕΣΠΑ

Παίρνουν ανίψια και μοντέλα και δε δίνουν λογαριασμό!

Η εθελόντρια του Άδωνι με τις αισθησιακές φωτό και το μεγάλο στόμα. Ο ανιψιός του Μητσοτάκη βολεμένος στο υπουργείο και με εισπρακτική!

Μη χάσετε Στο ΧΩΝΙ που κυκλοφορεί εκτάκτως από το ΣΑΒΒΑΤΟ λόγω της αργίας των Φώτων:

Αυτογελοιοποιήθηκε... εθελοντικά ο Αδωνις στο twitter!

Günter Grass:” Europas Shande/ Η ντροπή της Ευρώπης”

Günter  Grass:” Europas Shande/ Η ντροπή της Ευρώπης” (Βραβείο Νόμπελ)
H ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΓΚΥΝΤΕΡ ΓΚΡΑΣΣ, ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΙΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ , « Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ» EUROPAS SCHANDE Günter Grass

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ...

Η φαιδρά πορτοκαλέα…

Ένα μικρό αληθινό ρεπορτάζ
Γράφει ο Γιάννης Κριτσαντώνης
Εντάξει, ευτυχώς! Η Ελλάδα μεταρρυθμίστηκε, γίνανε οι απαραίτητες αλλαγές υποδομών της δημόσιας διοίκησης, έφυγαν οι άχρηστοι υπάλληλοι και οι πιο άχρηστοι ακόμη μπήκαν στη διαθεσιμότητα, έκλεισαν άχρηστα νοσοκομεία και σχολεία, μπήκαν περισσότερα χαράτσια, αυξήθηκαν οι αυτοκτονίες, πανηγυρίζει ο Στουρνάρας για το «πρωτογενές

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ:Η ΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ..

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ
ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ
«Η ΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ZIRAAT BANK ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ»
Η Θράκη αλλάζει χέρια. Περνάει στην Άγκυρα μέσω του χαρτοφυλακίου της ZIRAAT BANK, αλλά και του πακτωλού του μαύρου χρήματος που σκορπάει στη περιοχή το τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής.

Μελάς:ο υπουργός Υγείας.. με πρωτοφανή αναλγησία μιλά για τρίχες

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ
«Την ώρα που οι πολίτες στερούνται σε μεγάλο βαθμό το αγαθό της δημόσιας υγείας, κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές και κυρίως των οικονομικά

Ο Ελληνικός Αϊ-Βασίλης

Της Ασπασίας Κόκκινου
Όταν ακόμα στην Ελλάδα τα Χριστούγεννα γιορτάζονταν με λατρευτική αυτοτέλεια, χωρίς να ανακατεύονται με τα γενικότερα έθιμα του νέου έτους, ο Αϊ-Βασίλης ήταν ένας καθαρά πρωτοχρονιάτικος άγιος. Ο πραγματικός ιεράρχης της Καισάρειας ,σύμβολο του Ελληνισμού που ξεκινούσε από τα βάθη της ελληνικής Ασίας και έφτανε από τον Πόντο ως τα Επτάνησα και από την Ήπειρο ως την Κύπρο.
Ξεκινούσε σαν μεσαιωνικός πεζοπόρος αμέσως μετά τα Χριστούγεννα με το ραβδί στο χέρι. Δεν κρατούσε σακί φορτωμένο με δώρα.

ΕΜΠΡΟΣ για ΛΥΤΡΩΣΗ το 2014!...

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος
Πέρασε ο 4ος κατά σειρά Δεκέμβρης στην Ελλάδα της τρόικα…
Χριστουγεννιάτικα φροντίσαμε, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι ως γονείς και παππούδες, να στολίσουμε το φυσικό ή πλαστικό έλατο, διατρανώνοντας τη διαπίστωση ότι για τα παιδιά κάνουμε όλοι θυσίες!..
Παραμονή και ανήμερα κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίττα και ασπασθήκαμε σταυρωτά ευχόμενοι ευτυχισμένο, καλότυχο και γεμάτο υγεία το νέο χρόνο 2014.

Μελάς: Ολοκληρώνει το καταστροφικό του έργο ο Υπουργός Υγείας


Σε «αιχμηρή» δήλωση προχώρησε ο τομεάρχης Υγείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Παναγιώτης Μελάς, για το εισιτήριο στα δημόσια νοσοκομεία και την συνταγογράφηση.
«Ο υπουργός Υγείας, αφού διέλυσε την πρωτοβάθμια περίθαλψη, αφού προχωρά σε απολύσεις γιατρών, νοσηλευτικού προσωπικού και

Η Ελλάδα και η ΕΕ στην κόψη του ξυραφιού

  Π. Ήφαιστος www.ifestosedu.gr
Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων – Στρατηγικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Πειραιώς
Τα μεγάλα υπαρξιακά προβλήματα της ΕΕ έχουν ως αφετηρία το 1991-2 και ίσως να είναι πλέον και ανίατα.

ΕΤΣΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Χθές Πέμπτη 2/1/14 μακροχρόνια (2 χρόνια) άνεργος 52 ετών (Κ....) κρεμάστηκε στο σπίτι του στο Ελληνικό στην οδό Κ........92. 
Η πράξη του - απελπισίας συνέβη στις 12:38 μ.μ. αφού προηγουμένως έγραψε σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους της πράξης του, έστειλε sms σε φίλους του και την Ουκρανή γυναίκα του που τον εγκατέλειψε προ ημερών μη αντέχοντας την ένδεια.

Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014

Αυτό και είναι fast track..αυτό και αν είναι success story...

348.000 € επιχορήγηση στην ... Εύα (την Καϊλή ντε !! ) με το τέλος του 2013 ...
 Στις 10 Δεκεμβρίου το αίτημα και στις 30 του μήνα η ... έγκριση (fast track διαδικασίες !! ) 
Άμα είσαι ...

Τα εξοπλιστικά 1997 Σημίτη – Τσοχατζόπουλου σε ολοκληρωτικό οργασμό με μπόχα μίζας….

ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ 1997 - 2 

 — Στην κρίσιμη συνεδρίαση του KYΣEA στις 19.11.1997 ….»είχε προγραμματισθεί» αγορά εξοπλισμού αξίας 2,5 τρις δρχ. ( = 6,4 δις ECU)!
(Που θα έβρισκαν τα λεφτά τα ΠΑΣΟΚοειδή(;) ….θα το δούμε σε επόμενη ανάρτηση)
Aμυντικοί εξοπλισμοί 2,5 τρισ.

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ: «ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΗΤΑΝ Ο κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ; ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;»

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ
«ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΗΤΑΝ Ο κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ; ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;»
Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε το εξής σχόλιο (και μέσω twitter), ακούγοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια να αναφέρεται στην διαφθορά και την αναγκαιότητα να κοπούν κεφάλια για την πάταξή της:

Επειγόντως να υποστηρίξουν οι Ελληνικές Μυστικές Υπηρεσίες την ανάπτυξη.

Είναι και καιρός να ξυπνήσουμε ως έθνος από τον λήθαργο της χαμερπούς δειλής ιδεολογίας που μας θέλει να ονειρευόμαστε έναν κόσμο ισότητας και δικαιοσύνης για να αναπτυχθούμε και να διακριθούμε.
Πάντα και  σε όλους τους παρελθούς  παρόντες και μελλοντικούς καιρούς η εξέλιξη των πραγμάτων στηρίζετε στους λίγους στην ατομικότητα  στην δύναμη και στην ύπαρξη συγκεκριμένου μυστικού πλάνου.

Χαιρέτα μας τον πλάτανο..και τις κρυοβρυσούλες...

Η ανάληψη της ευρωπαϊκής προεδρίας από την Ελλάδα βρίσκεται και σήμερα στο επίκεντρο της αρθρογραφίας στο γερμανικό τύπο. Περιγράφονται οι στόχοι, αλλά οι περισσότεροι σχολιαστές επικεντρώνονται στις δυσκολίες που θα κληθεί να διαχειριστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο μια χώρα με τεράστια εσωτερικά προβλήματα. 
«Να λαμβάνονται στα σοβαρά»

Απο σήμερα ξεκινά ο "ΑΔΩΝΙΟΣ αφανισμός" των Ελλήνων... Εξαιρούνται οι αλλοδαποί !!!

Από σήμερα επιβάλλεται το «χαράτσι» στον 25 ευρώ για την εισαγωγή των Ελλήνων ασφαλισμένων στον ΕΟΠΥΥ στα νοσοκομεία τη στιγμή που εξαιρούνται οι αλλοδαποί. 
Οι πολίτες επίσης φορτώνονται και με την κράτηση του 1 ευρώ ανά ιατρική συνταγή.

Χιλιάδες Δημόσιοι Υπάλληλοι δικαιώθηκαν δικαστικά, άλλα όσοι πρόλαβαν...τα ευρώ είδαν

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες παραμονή της Πρωτοχρονιάς βγήκε δικαστική απόφαση σύμφωνα με την οποία οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν υποχρεούνται να καταβάλλουν επίδομα αλληλεγγύης με το αιτιολογικό ότι αν απολυθούν δε θα μπορούν να μπουν στον ΟΑΕΔ.

Άμεση συνέπεια της απόφασης αυτής ήταν οι δημόσιοι υπάλληλοι να

Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου 2014

Συμβαίνουν και σε «άλλες» γειτονιές!...

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος
Πρωτοχρονιάτικα είπα να διασκεδάσω λίγο την εθνική μας κατάθλιψη, να ξεφύγω από το κουβάρι της μίζας με τις αγορές των οπλικών μας συστημάτων της Ελλάδος, τις αποκαλύψεις του κ Καντά στους Έλληνες Δικαστές και να σας πάω μια βόλτα μέχρι το Λονδίνο.
Έτσι στα καλά καθούμενα «έσκασε» η είδηση στην Αγγλία ότι η Κυβέρνηση της Ινδίας ΑΚΥΡΩΣΕ με άμεση εφαρμογή την απόφαση της αγοράς 12 ελικοπτέρων

Στους «σωτήρες» της Ελλάδας, για το έτος 2014, ευχόμαστε χρόνια πολλά... σε δυσήλια κελιά


από massmedia-gr.blogspot.com

Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται, λέει ο σοφός λαός. Στην περίπτωση της Ελλάδας η αλήθεια είναι ότι οι κλέφτες και οι ψεύτες χάρηκαν λίγο περισσότερο. Ωστόσο τα ψέματα των κλεφτών κάποια στιγμή παύουν να γίνονται πιστευτά. Οι παρελκυστικές διαβεβαιώσεις των υπόδικων του δικομματικού συστήματος για έξοδο από τα μνημόνια,

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Το πρώτο σεμινάριο θα γίνει στην Αθήνα μέσα στα προσεχή Σαββατοκυριακα (θα ενημερωθείτε για το μέρος και την ώρα). 
Δηλώστε συμμετοχή στο αναγραφόμενο email. 
Οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλοί γι'αυτό οσο νωρίτερα δηλώσετε την παρουσία σας, τόσο καλύτερα ως προς την οργάνωση του σεμιναρίου.

Χρόνους μας ταξιδεύει δε βουλιάξαμε, χίλιους καπεταναίους τους αλλάξαμε! ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ


Ας ξεκινήσουμε την χρονιά με λίγη αισιοδοξία και τον ποιητή της Ελλάδας τον Οδυσσέα Ελύτη. Το καράβι της Ελλάδος έχει μεγάλη φουρτούνα ακόμη να αντιμετωπίσει ας έχουμε ψηλά την ελπίδα, το φως και τον Ήλιο τον Ηλιάτορα να μας δείχνει τον δρόμο. Ακόμη και το πιο βαθύ σκοτάδι, μπροστά στο φως παύει να υπάρχει…

«Είμαι Έλληνας σημαίνει περπατώ με το κεφάλι ψηλά»

  Μεθοδευμένη διείσδυση τουρκικών εθίμων στη ζωή των Πομάκων Ελλήνων
Του Πομάκου δημοσιογράφου
Σεμπαϊδήν Καραχότζα

Δεν είναι η πρώτη και φαντάζομαι ούτε η τελευταία φορά που μέσα από αυτό εδώ το βήμα θα μιλήσω για τις μεθόδους εκτουρκισμού των Ελλήνων μουσουλμάνων της Θράκης που δυστυχώς εφαρμόζονται εδώ και δεκαετίες και οφείλω να ομολογήσω πως έχουν φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα,

Η ΕΕ σε μετάβαση και η Ελληνική Προεδρία.


 
 
1.    Η κρίση της Ελλάδας και της Ευρώπης και τα αίτιά της
 
Η κρίση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) είναι εγγενής εάν όχι, πλέον, υπαρξιακή. Είναι κρίση πολιτική, οικονομική, στρατηγική και θεσμική. Η κρίση στην Ελλάδα και σε πολλά κράτη του Ευρωπαϊκού νότου οφείλεται, πρωτίστως, στις παθολογίες του εγχειρήματος της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, ιδιαίτερα αυτές που δημιουργήθηκαν μετά το 1992.

Αποκλειστικό : Με παρέμβαση Λιάπη στο Μαξίμου ..δόθηκε η παράταση στα τέλη κυκλοφορίας


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας ο πρώην υπουργός Μεταφορών και γνωστός γόνος της οικογένειας Καραμανλή  Μιχάλης Λιάπης συγκινημένος από το δικό του δράμα που δεν είχε να πληρώσει τέλη κυκλοφορίας  και συνελήφθη με πλαστές πινακίδες ...με αποτέλεσμα η αστική δικαιοσύνη των Γερμανών εντολοδόχων να του επιβάλει 4 χρόνια φυλακή ...παρενέβη στο Μαξίμου .

Καλή Χρονιά...Ας Γελάσουμε και λίγο...


Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013

Με καραβάκι έφτασε ο Άη Βασίλης....

 Με μεγάλο ενθουσιασμό υποδέχθηκαν το Άη Βασίλη μικροί και μεγάλοι στη Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, ο οποίος έφτασε όχι με το παραδοσιακό του έλκηθρο αλλά με ...καραβάκι!

Πρωτοχρονιά: Ιστορία και έθιμα στην Ελλάδα.


«Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά κι αρχή καλός μας χρόνος...»
   Η Πρωτοχρονιά αντιπροσωπεύει το ξεκίνημα του νέου έτους και μαζί μ’ αυτό την αρχή για μία νέα ζωή. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι φεύγοντας ο παλιός χρόνος παίρνει μαζί του κι ό,τι κακό είχε και περιμένουν να έρθει ο νέος με τα δώρα του. «Γέρε χρόνε φύγε τώρα, πάει η δική σου η σειρά, ήρθε ο νέος με τα δώρα, με τραγούδια, με χαρά».
    Ο καινούργιος χρόνος φορτωμένος με όνειρα, ελπίδες και υποσχέσεις για τη ζωή, κάνει την εμφάνισή του χαμογελαστός, χαρούμενος γεμάτος αισιοδοξία και οι άνθρωποι τον υποδέχονται με

Πρωτοχρονιά…με τον Κωστή Παλαμά.

palamas2

Αγάπες πρώιμες, όψιμες, αλαργινοί καιροί,
τώρα και χτες, πληγές, χαρές, ω ριζικά του κόσμου,
κ’ εσείς που κάπου ζήσατε και λιώνετε νεκροί,
κ’ εσείς με μάτια ολάνοιχτα που ζείτε ακόμα εμπρός μου,
Πατρίδα μου, πατρίδες μου, θύμησες, τόποι νιάτα, κ’ εσείς ονείρατα άστρεχτα , κ’ η ελπίδα εσύ, και ο τρόμος κ’ η ορμή, κ’ εσείς που απάντησα και σύντυχα στη στράτα, ή καβαλάρης στης ζωής το διάβα ή πεζοδρόμος,

Σαν κάλπικη λίρα βασιλόπιτας ....το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του πρωθυπουργού !


Όλα τα αρνητικά συναισθήματα έστησαν χορό ....στο νου και τις καρδιές μας ....με πιο έντονα την απογοήτευση, την θλίψη και την αηδία.
 Όποιος δεν τον άκουσε ....

Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013

ΠΩ! ΠΩ! ....ΜΊΖΕΣ

ΠΩ! ΠΩ! ....ΜΊΖΕΣ
Σωρεία παραβάσεων σε δημόσια έργα και προμήθειες ....διαπίστωσε το
Μιζοδιάλογος(Σκίτσο):
1. Σημίτης:  20.000 ΔΗΜΌΣΙΑ ΈΡΓΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ!  ΑΥΤΉ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ! 
2. Σημίτης: ΛΟΙΠΌΝ;  - Δημοσιογράφος: ΤΙ ΛΟΙΠΌΝ;

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ: «Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙ ΑΛΛΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ
«Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙ ΑΛΛΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ»
Ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:

Εντολή "θανάτου" (;) του μικρομεσαίου

Την πιθανή «θανατική καταδίκη» κάθε μικρομεσαίου επαγγελματία και κάθε αυτοαπασχολούμενου έχει υπογράψει η παρούσα κυβέρνηση, με τα ΝΕΑ μέτρα που θα εφαρμόσει η εφορία για να εισπράξει ΕΠΙΠΛΕΟΝ έσοδα ύψους 1,33 δις €.

Το πιο άψυχο οικονομικό επιτελείο που πέρασε ποτέ από αυτή τη χώρα, υπό το πρόσχημα της πάταξης της φοροδιαφυγής και στο όνομα ενός πρωτογενούς πλεονάσματος

Ανεξάρτητοι Έλληνες για διάγγελμα Σαμαρά..περσινά ξινά σταφύλια..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΜΑΡΑ

Για πρώτη φορά πρωθυπουργός στον κόσμο κάνει ποδαρικό δυο μέρες πριν τον καινούριο χρόνο, περσινά ξινά σταφύλια.

Σε κατασχέσεις ακινήτων προχωρά και η Ziraat Bank στη Θράκη!

-«Όταν οι τράπεζες της χώρας σταμάτησαν να χορηγούν δάνεια, στράφηκαν προς τη Ziraat» σημειώνει η πρόεδρος της ΕΝΚΑ Ροδόπης 
-Ιδιαίτερα δαπανηρές οι προσφυγές των δανειοληπτών στη δικαιοσύνη. Παραμένουν υψηλά τα παράβολα 

Καταφύγιο στα τραπεζικά υποκαταστήματα της Τουρκικής Ziraat Bank σε Ξάνθη και Κομοτηνή βρήκαν εν καιρώ κρίσης πολίτες της Θράκης, που βλέποντας τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας

Πόσο ταραμά θα μασήσει η κατσίκα ακόμη;

Αυτά που λένε... ότι κατήγγειλε ο ΚΑΝΤΑΣ είναι γνωστά σε όλους από το 2010.. !!!!!!!! 
οπότε να αφήσουν τα κούφια λόγια τα λαμόγια τώρα και να λογοδοτήσουν όλοι...

Ο Σόρος,ο Γιωργάκης και τα ψεύτικα χρέη…

995027_649395078451549_788706880_nΤου Ανδρέα Γιατρά.

Το 2014 θα πρέπει να είναι η χρονιά της Ελλάδας.Η χρονιά όλων των υγιών δυνάμεων της χώρας,που θέλουν να ζήσουν αξιοπρεπώς στην χώρα τους.Μια αξιοπρέπεια την οποία στέρησαν διεφθαρμένοι πολιτικοί,πρόθυμοι συνεργάτες του Δ οικονομικού Ραιχ,τραπεζίτες-τοκογλύφοι του ΔΝΤ,και της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας,και φυσικά τα Μ.Μ.Ε  τα οποία 4 χρόνια τώρα προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό με μια ασύστολη προπαγάνδα,εκβιασμούς κτλ.

ΙΤΑΛΙΑ: τζόγος και ‘κοινωνική αποσύνθεση’…

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος
Μαζί με ευχές για καλή εβδομάδα και από Τετάρτη Καλή χρονιά και αφού ευχαριστήσω τους φίλους και φίλες bloggers για τη φιλοξενία του άρθρου μου με τίτλο
η καυτή επικαιρότητα του τζόγου’
θέλω να κοινοποιήσω και μια σοβαρή άποψη των διεθνών ΜΜΕ που αναφέρονται στη γειτονική μας Ιταλία και στα προβλήματα που προξενεί η εκρηκτική, όπως την χαρακτηρίζουν αύξηση του…Τζόγου!

Πυροβολισμοί στην εξώπορτα του Γερμανού πρέσβη στην Αθήνα

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό άγνωστων δραστών που περίπου στις 03.30 πυροβόλησαν σε εξωτερική περίβολο οικίας του Γερμανού πρεσβευτή στην Αθήνα, Βόλφγκανγκ Ντολντ, που βρίσκεται στο Χαλάνδρι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες που πυροβόλησαν την εξωτερική περίβολο ήταν πιθανότατα τέσσερις,

Η μπλόφα της Μέρκελ ...επιβεβαίωσε το έγκλημα Παπανδρέου – Προβόπουλου

“ Όσο κι αν το σύστημα της ευρωπαϊκής ελίτ, μαζί με την μιντιοκρατία (ειδικά στην Ελλάδα) προσπαθούν με κάθε τρόπο να εμποδίσουν την άνοδο των γνήσιων δημοκρατικών – προοδευτικών δυνάμεων, η απάντηση θα δοθεί από τους ευρωπαϊκούς λαούς στις κάλπες, στα τέλη της άνοιξης του 2014. ”

Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013

Η εισαγγελία της Βρέμης γνωρίζει πώς διοχετεύθηκαν οι μίζες στην Αθήνα

Περίπου 18 εκατομμύρια ευρώ υποστηρίζεται ότι διοχετεύθηκαν σε έλληνες αξιωματούχους για τον εκσυγχρονισμό υποβρυχίων του τύπου “Ποσειδών“
Περίπου 18 εκατομμύρια ευρώ υποστηρίζεται ότι διοχετεύθηκαν σε έλληνες αξιωματούχους για τον εκσυγχρονισμό υποβρυχίων του τύπου “Ποσειδών“
«Περίπου 18 εκατομμύρια ευρώ υποστηρίζεται ότι διοχετεύθηκαν σε έλληνες αξιωματούχους για τον εκσυγχρονισμό υποβρυχίων του τύπου “Ποσειδών“. Επίσης υποστηρίζεται ότι κατεβλήθησαν μίζες και για την αγορά των αντιαεροπορικών συστημάτων Asrad από την Rheinmetall» γράφει η εφημερίδα, επισημαίνοντας ότι η εισαγγελία της Βρέμης «γνωρίζει

Τέρενς Κουίκ: Πολιτικοί: Λιανέμποροι του Γερμανικού συστήματος της διαφθοράς.

Ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:

«Η Rheinmetall Electronic Systems που είχε λάβει μέρος στον διαγωνισμό ηλεκτρονικού εξοπλισμού των αρμάτων μάχης Leo-2 (συστήματα διεύθυνσης βολής) αλλά και στην προμήθεια των συστημάτων εδάφους αέρος Asrad, ομολόγησε στην Εισαγγελία της Βρέμης, μίζες εκατομμυρίων επί εποχής ΠΑΣΟΚ.

Οι Γερμανοί πίσω από εξοπλιστικά.

Σαν χθες ....στις 28 Δεκεμβρίου 1996....

Στις 28 Δεκεμβρίου 1996  το ελληνικό εμπορικό φορτηγό πλοίο «Δύστος» εντοπίστηκε να επιπλέει ανεστραμμένο στα ανοιχτά της Κύμης. Τραγικός απολογισμός είκοσι νεκροί και μόνο ένας επιζών.
Να δούμε την τι έγραφε  Η "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ"  στις 31-12 1996, η οποία  -πρέπει να σημειώσουμε- απέφευγε συστηματικά, για ευνόητους λόγους,

Τουρκία: Σε βαθιά κρίση με απρόβλεπτες συνέπειες

ΤΟΥΡΚΙΑ_ΣΕ_ΚΡΙΣΗ
Το σπίτι αν δεις του γείτονα να καίγεται, η φωτιά θα “ρθει και στο δικό σου
Κουίντος Οράτιος Φλάκκος (Λατίνος Ποιητής, 65-8 π.Χ.)
Όποιος παρακολουθεί συστηματικά την καθημερινή ειδησεογραφία των τελευταίων χρόνων έχει μια καθαρή εικόνα της βαθειάς κρίσης στην οποία εισήλθε η Τουρκία μέσα στο 2013.
Η ουσία της κρίσης οφείλεται στην ισχυρή αλλά και πολύπλοκη προσωπικότητα