Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου 2014

Αποκλειστικό : Με παρέμβαση Λιάπη στο Μαξίμου ..δόθηκε η παράταση στα τέλη κυκλοφορίας


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας ο πρώην υπουργός Μεταφορών και γνωστός γόνος της οικογένειας Καραμανλή  Μιχάλης Λιάπης συγκινημένος από το δικό του δράμα που δεν είχε να πληρώσει τέλη κυκλοφορίας  και συνελήφθη με πλαστές πινακίδες ...με αποτέλεσμα η αστική δικαιοσύνη των Γερμανών εντολοδόχων να του επιβάλει 4 χρόνια φυλακή ...παρενέβη στο Μαξίμου .

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που ελέγχονται ως ανακριβείς ...ζήτησε να κάμψει ο Σαμαράς την αντίσταση του Γερμανοεισπράκτορα Στουρνάρα ...και να δοθεί διήμερη παράταση στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας , ώστε να μπορέσουν μικροσυνταξιούχοι και λοιποί πένητες ...να γιορτάσουν την πρωτοχρονιά στις εξωτικές Μαλβίδες και σε άλλους προορισμούς .
Άλλωστε κάτι ανάλογο έγινε και στην περίπτωσή του ...Παρότι συνελήφθη και οδηγήθηκε σιδηροδέσμιος στην δικαιοσύνη πήρε αναβολή δίκης και πήγε το ταξιδάκι με το υστέρημα της σύνταξής του .
Το φωτομοντάζ είναι από εικόνα που κυκλοφορέι στο  FB με μια δική μας μικρή προσθήκη ! 


http://papatzides.blogspot.gr/2014/01/blog-post_1.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.